ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μόλις χώρισες; 4+1 τρόποι για να τον ξεπεράσεις!

Ο χωρισμός είναι δύσκολος, αλλά το να χάσεις τον εαυτό σου είναι ακόμη δυσκολότερο.
2
'
Μόλις χώρισες; 4+1 τρόποι για να τον ξεπεράσεις! Χωρισμός

Ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετικά έναν χωρισμό. Κάποιοι μπορεί να μένουν στο κρεβάτι για τον επόμενο μήνα, ενώ άλλοι μπορεί να είναι 24/7 έξω στους δρόμους. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να μη νιώθεις τον πόνο του αποχωρισμού, καθώς είχες μάθει να μοιράζεσαι τα πάντα με τον σύντροφό σου.

Ωστόσο, ότι γράφει δεν ξεγράφει και αφού αποφασίσατε να πάρετε χωριστούς δρόμους, τότε ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις γεμάτη αυτοπεποίθηση όσο δύσκολο και αν είναι. Όποια και αν είναι η επιλογή σου, εμείς θα σου προσφέρουμε τα 5 καλύτερα ενισχυτικά διάθεσης για να σου αποσπάσουν την προσοχή από τον πόνο του χωρισμού σου και να αλλάξεις ξανά την ενέργειά σου.

4+1 τρόποι για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Εικόνα
istock

ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΟΥ

Από τη θετική πλευρά, δεν χρειάζεται πλέον να εξαρτάσαι από το πρόγραμμα ή τον τρόπο ζωής κάποιου άλλου. Ταξιδέψε, λοιπόν, σε αυτόν τον προορισμό που ήταν για πάντα στη λίστα σου. Πήγαινε επιτέλους να δεις τους ανθρώπους που σου λείπουν. Παρακολούθησε την αγαπημένη σου σειρά. Δημιούργησε ξανά το πρόγραμμά σου μόνο για εσένα! Ο καλύτερος τρόπος για να νιώσεις ξανά ο εαυτός σου είναι να διεκδικήσεις ξανά την προσωπική σου ελευθερία

ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΝΤΆ ΣΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Μια μεγάλη υπενθύμιση ότι έχεις πολύ αγάπη γύρω σου είναι να περιβάλλεσαι με φίλους, οικογένεια, συναδέλφους και άτομα στην κοινότητά σου. Μερικές φορές μετά από έναν χωρισμό, μπορεί να νιώθεις σαν να έχει καταρρεύσει ολόκληρος ο κόσμος σου. Ωστόσο, το να κοιτάς τριγύρω και να βλέπεις τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι σε νοιάζονται μπορεί να είναι απλώς η υπενθύμιση που χρειάζεσαι.

Μάθετε ακόμη: Αυτό είναι το κόλπο των 3′ που θα σε βοηθήσει να μειώσεις το άγχος σου!

ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ

Υπάρχει πάντα κάτι ικανοποιητικό στο να ακούς μία playlist μετά τον χωρισμό και να κλαις ή να φωνάζεις στους τοίχους σου. Η μουσική είναι μια διέξοδος για να είσαι εκφραστικός, να μπεις στα συναισθήματά σου και να τα αφήσεις όλα να βγουν έξω.

ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ

Όταν προσπαθείς να βρεις μια νέα ρουτίνα, ισορροπία ή τρόπο ζωής, το να βγαίνεις έξω μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις συνδεδεμένη με τον κόσμο. Το να έρθεις κοντά στη φύση έχει την ικανότητα να σε βοηθάει να δεις τα πράγματα καθαρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ… ΒΑΛΕ ΣΙΓΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ!

Δεν χρειάζεται να αποφασίσεις εάν θα διακόψεις αμέσως την παρακολούθηση του πρώην σου, αλλά τουλάχιστον βάλε τον σε σίγαση για να αποφύγεις τυχόν ξαφνιάσματα. Το να παρακολουθείς τον πρώην σου, έστω και στα social media  είναι εξαιρετικά ανθυγιεινό όταν προσπαθείς να ξεπεράσεις τη σχέση.

Δείτε ακόμη: Νέα γνωριμία: Τα 4 σημάδια που δείχνουν πως θα γίνει η επόμενη σχέση σας

Αγαπημένο