ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ο Πάνος Μουζουράκης για τη συναυλία που του έμεινε αξέχαστη: "Έσκισα το παντελόνι μου για να μην πληρώσω το εισιτήριο"

Η αποκάλυψη του καλλιτέχνη
08.04.2024
See the video

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε την Κυριακή (07/04) στο "Μουσικό κουτί" της ΕΡΤ με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη. 

"Ποια συναυλία, που έχετε βρεθεί σαν θεατές, σας έχει μείνει αξέχαστη; Μια συναυλία, ελληνική ή ξένη, οτιδήποτε" ρώτησε ο οικοδεσπότης, Νίκος Πορτοκάλογλου για να απαντήσει στη συνέχεια ο Πάνος Μουζουράκης. 

"Θυμάμαι την συναυλία από τα Ξύλινα Σπαθιά στη Θεσσαλονίκη όπου πήδηξα τα κάγκελα και έσκισα το παντελόνι μου για να μην πληρώσω το εισιτήριο. Γιατί δεν είχα χρήματα, όχι κάτι άλλο. Μπήκαμε μέσα και τελικά έβρεξε, ακυρώθηκε η συναυλία και μας έδωσαν από ένα εισιτήριο στην έξοδο για να πάμε να δούμε την επόμενη.

Πήγα λοιπόν μετά και την είδα, όπου ήταν και η πρώτη συναυλία που είδα μια κοπέλα να πετάει μπλούζες και να χορεύει μέσα στον κόσμο! Μία ήταν αυτή ενώ μια δεύτερη ήταν του Bob Dylan, που είχε έρθει εδώ στη Μαλακάσα όπου όλα τα τραγούδια τα τραγουδούσε με άλλες μελωδίες και άλλη ρυθμική αγωγή για να μην μπορεί να τα τραγουδήσει κανείς. 

Ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσεις. Όλα τα γνωστά τραγούδια, αλλά τα έλεγε με έναν δικό του τρόπο" απάντησε ο Πάνος Μουζουράκης.

Αγαπημένο