ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε λυγμούς, "Αν ζούσε, θα ήταν πολύ περήφανος για σένα"

Ο λόγος που η παρουσιάστρια "λύγισε"
15.09.2023
1
'

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε ο γυναικολόγος της Μαριλού Κόζαρη, Παναγιώτης Τζώνης, ο οποίος είναι στενός της φίλος, αλλά και της Κατερίνας Καινούργιου.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς ο μπαμπάς του, που έχει φύγει από τη ζωή, ήταν κολλητός φίλος του πατέρα της.

«Αν ζούσε ακόμα ο μπαμπάς σου θα ήταν πολύ περήφανος. Ήταν ο καλύτερος φίλος του μπαμπά μας και ήθελα να το πω. Η συγκίνησή μου είναι τεράστια από χθες, γιατί γνωριζόμαστε όλοι από παιδιά. Αυτό ήθελα να πω. Μέσα στα ευχάριστα, υπάρχουν και πολλές συγκινήσεις γιατί όταν έχεις μεγαλώσει με κάποιους ανθρώπους θυμάσαι ιστορίες και είναι. Χθες, όταν γύρισα σπίτι μου, έλεγα, “αυτή είναι η ουσία της ζωής”. Έβλεπα τη φίλη μου τόσο ευτυχισμένη, τόσο ήρεμη.  Όλα τα άλλα, λεφτά, επιτυχίες, εμφανίσεις, δεν έχουν σημασία. Τίποτα. Να βρεις έναν καλό άνθρωπο, να είσαι ευτυχισμένη και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, για όσους το θέλουν φυσικά γιατί υπάρχει και κόσμος που δε το θέλει.», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Super Κατερίνα”:

 

 

Αγαπημένο