ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ποιες συνήθειες έχουν οι έξυπνοι άνθρωποι

Τι αναφέρει έρευνα
16.02.2021
2
'
eksipnoi-anthropoi-poies-sinithies-exoun

Θα μπορούσες να το φανταστείς αυτό; Η ακαταστασία, η τάση να κοιμάσαι αργά και τα λεκτικά σου ξεσπάσματα όταν εκνευρίζεσαι μπορεί να αποτελούν σημάδια ότι είσαι πιο έξυπνος. Αυτό επιβεβαιώνουν έρευνες που έχουν διεξήχθη από διαφορετικά πανεπιστήμια στην Αμερική ένα εκ των οποίων είναι και το πανεπιστήμιο της Μινεσότα. 

Πιο έξυπνοι και ικανοί για διευθυντές οι εσωστρεφείς

40% των ατόμων σε διευθυντικές θέσεις θεωρούν τον εαυτό τους εσωστρεφή σύμφωνα με το abetterleader.com. Σε καμία περίπτωση μην υποτιμάς το δυναμικό σου επομένως αν είσαι εσωστρεφής αφού μπορεί αργά ή γρήγορα να γίνεις διευθυντής. Πώς όμως μπορείς να βρίσκεις συνεχώς έξυπνες λύσεις, άσχετα με τον χαρακτήρα σου; 

Τα θετικά συναισθήματα σε βοηθούν να βρεις τις πιο σωστές για σένα λύσεις  σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Creative Commons. Δεν αρκεί επομένως να σκέφτεσαι θετικά. Πρέπει να νιώθεις και θετικά. Πιο συγκεκριμένα, η ελπίδα είναι αυτή  που φαίνεται να είναι ένας καλός οδηγός. Αν ελπίζεις λοιπόν ότι υπάρχει λύση, είναι πολύ πιθανό να τη βρεις.

Αγαπημένο