ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ποιο είναι το καλύτερο δωμάτιο για να κάνουμε sex σύμφωνα με νέα έρευνα

Κι όμως υπάρχουν κάποια δωμάτια που εκτοξεύουν την ερωτική διάθεση και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο!
27.03.2021
3
'
sex couple istock

Μπορεί να πιστεύουμε πως το sex εν μέσω πανδημίας είναι ανήκουστο, κι όμως αν και έχει μειωθεί η πυκνότητα που τα ζευγάρια ευχαριστιούνται πλέον τον προσωπικό τους χώρο, υπάρχουν κάποια μέρη του σπιτιού που έρευνα μας αποκαλύπτει πως ευδοκιμούν την ερωτική διάθεση, περισσότερο από άλλα

Ίσως οι singles να μην το καταλάβουν τόσο, αλλά μπορούμε να μάθουμε πολλά από τη φάση αυτή του εγκλεισμού που περνάμε για τη σεξουαλική μας ζωή.  Εκτός από τις προσωπικές προτιμήσεις του συντρόφου σου – τις οποίες θα πρέπει ήδη να γνωρίζεις θεωρητικά – μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τον χρόνο στο σπίτι για να διερευνήσει ποια sex toys αξίζουν τα λεφτά τους, ποια σειρά στο Netflix σε εμπνέει περισσότερο σεξουαλικά ή ακόμη και ποιο δωμάτιο στο σπίτι σου μπορεί να προσφέρει τον καλύτερο οργασμό.

Μια νέα μελέτη που διεξήγαγε η onbuy.com έδωσε απαντήσεις στο τελευταίο. Η θεωρία του καλύτερου δωματίου για sex δοκιμάστηκε ζητώντας από 50 ζευγάρια (100 συμμετέχοντες) να παρακολουθήσουν τους καρδιακούς παλμούς τους πριν και αμέσως μετά το σεξ σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, προκειμένου να καταλάβουν που κάνουν το καλύτερο σεξ, ή που το ευχαριστιούνται περισσότερο!

«Όταν επιλέγετε που να κάνετε sex, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι σας ενεργοποιεί ως ζευγάρι – το να είστε οικείοι στο μπαλκόνι φέρνει μαζί του και το ενδεχόμενο να σας βλέπουν για παράδειγμα», αποκαλύπτει ο Daniel Sher, κλινικός ψυχολόγος και ειδικός σεξουαλικής θεραπείας.

Ποιο δωμάτιο πήρε την πρώτη θέση στην έρευνα;

Όσον αφορά την αύξηση των καρδιακών παλμών, το μπάνιο κερδίζει με διαφορά την πρώτη θέση. Τα ζευγάρια που πειραματίστηκαν εκεί εμφάνισαν αυξήσεις καρδιακών παλμών έως και κατά μέσο όρο 121BPM, αύξηση δηλαδή της τάξεως του 73% σε σύγκριση με τα υπόλοιπα.

Διάβασε τα υπόλοιπα δωμάτια που έρχονται ψηλά στις προτιμήσεις για σεξ αλλά και τα λιγότερο δημοφιλή στο elle.gr

 

Αγαπημένο