ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

5 ασκήσεις για γυμναστική από το ... κρεβάτι!

Θες να γυμναστείς αλλά βαριέσαι να σηκωθείς από το κρεβάτι; Σου έχουμε τη λύση!
01.04.2022
3
'
5 ασκήσεις για γυμναστική από το ... κρεβάτι! gym_on_bed

Ναι, η γυμναστική χρειάζεται ενέργεια, χρόνο και διάθεση να βγεις από το σπίτι και να κάψεις θερμίδες! Τι να κάνουμε όμως που είτε δεν βρίσκουμε ώρα μέσα στην ημέρα, είτε βαριόμαστε να σηκωθούμε από το κρεβάτι και να τρέχουμε στα άλση; Για όλους εσάς που θέλετε ένα σφρυγιλό σώμα, αλλά παράλληλα αγαπάτε και τη ζεστασιά του κρεβατιού σας, σας έχουμε τη λύση! Ε ναι λοιπόν, μπορείτε να κάνετε γυμναστική στο κρεβάτι σας! Και θα σα πούμε ευθύς αμέσως το πως! 

Διαβάστε και αυτό: 5 εξωτερικοί χώροι για γυμναστική στην Αθήνα!

5 ασκήσεις γυμναστικής στο κρεβάτι 

1) Η σανίδα

Πρόκειται για την κλασσική σανίδα που κάνουμε και στο γυμναστήριο απλά την κάνουμε πάνω στο κρεβάτι. Ξαπλώστε μπρούμυτα στο στρώμα του κρεβατιού, ακουμπώντας τους αγκώνες σας κάθετα σε αυτό και στηριζόμενη στα δάχτυλα των ποδιών σας. Μείνετε εκεί για περίπου 1 λεπτό.

Εικόνα
istock

2) Push ups 

Η άσκηση αυτή είναι γνωστή και γυμνάζει τόσο χέρια όσο και πόδια. Επαναλάβετε στο στρώμα του κρεβατιού σας περίπου 25 φορές.

Εικόνα
istock

3) Η ανάταση της λεκάνης 

Γυμνάζει μηρούς και γλουτούς. Ξαπλώστε ανάσκελα, βάλτε τα χέρια αριστερά και δεξιά στο σώμα σας και σηκώστε τη λεκάνη σας προς τα πάνω. Επαναλάβετε αρκετές φπρές. Κάντε 10 σετ των 12 επαναλήξεων με 10'' διάλειμμα για ξεκούραση ανάμεσά τους. 

Εικόνα
istock

4) Πλάγια ανάταση ποδιού 

Πρώτα από ένα πλάι και μετά από το άλλο στηριχθήτε στον αγκώνα σας και κάντε ανάταση του ποδιού σας μέχρι να έρθει σε ορθή γωνία. Επαναλάβετε για 15 φορές και συνεχίστε από την άλλη πλευρά. 

5) Ραχιαίοι 

Κλείστε την προπόνησή σας με ασκήσεις που θα γυμνάσουν τους μυες της πλάτης σας. Κάντε τους κλασσικούς ραχιαίους με τα χέρια πίσω από το κεφάλι αλλά όντας ξαπλωμένοι στο στρώμα του δωματίου σας!

Εικόνα
istock
Remote video URL

 

 

Διαβάστε επίσης:  Τα λάθη που κάνεις στη γυμναστική και ίσως δεν ήξερες

Αγαπημένο