ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

5 εξωτερικοί χώροι για γυμναστική στην Αθήνα!

Δείτε τα καλύτερα σημεία για να αθληθείτε δωρεάν!
23.03.2022
3
'
5 εξωτερικοί χώροι για γυμναστική στην Αθήνα! FITNESS

Η άσκηση σε εξωτερικούς χώρους άρχισε να γίνεται μία συνήθεια για όλους μας, όταν ο κορονοιός μας έκλεισε για πρώτη φορά μέσα για τα καλά. Δεν πάει πολύς καιρός που αν θυμάστε στέλναμε μήνυμα από το κινητό μας, "ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ 6" για να βγούμε από το σπίτι και να κάνουμε μία αθλητική δραστηριότητα. Για πολλούς από εμάς η συνήθεια αυτή ήρθε για να μείνει! 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνεχίζουν να αθλούνται στο ύπαιθρο, δεν προτιμούν τα κλειστά γυμναστήρια αλλά αντιθέτως συνήθισαν πια να αθλούνται σε ανοιχτούς χώρους, όπως πάρκα και δημόσια στάδια, ή ακόμη και στη γειτονιά τους βγάζοντας τον σκύλο βόλτα. 

Δείτε εδώ: Ύπνος και άσκηση: Πώς η γυμναστική βοηθάει στην ποιότητα του ύπνου σου;

Εικόνα
istock

Ψάξαμε και βρήκαμε τους 5 top ενδεδειγμένους εξωτερικούς χώρους για φυσική δραστηριότητα στην Αθήνα και στους παραθέτουμε! Πάρε τις ιδέες σου και ξεκίνα γρήγορα προπόνηση γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει! 

1) Πεδίον του Άρεως 

Ίσως η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό. Κόσμος περπατάει, τρέχει, ακόμη και ομάδες και αθλητικοί όμιλοι κάνουν συχνά εκεί τις προπονήσεις τους.

2) Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας 

Πέραν του υπέροχου τοπίου με άπειρο πράσινο, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας οργανώνει και ειδικά προγράμματα εκγύμνασης με ειδικούε κπαιδευτές. 

3) Άλσος Νέας Σμύρνης

Ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα στην Αττική. Έχει έκταση 50.000 τ.μ. και στους περιμετρικούς διάδρομους του μπορείς να τρέξεις, να περπατήσεις, να κάνεις ποδήλατο στους ειδικά διαμορφωμένους διαδρόμους και να αθληθείς με όποιο τρόπο επιλέξεις. 

4) Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Περιμετρικά του ΚΠΙΣΝ υπάρχει ποδηλατοδρόμος μήκους δυόμισι χιλιομέτρων, τον οποίο μπορεί κανείς να διασχίσει με ποδήλατο. Επίσης στη δυτική του πλευρά προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να κάνουν καλλισθενική γυμναστική στα σύγχρονα υπαίθρια όργανα γυμναστικής που υπάρχουν διαθέσιμα.

5) Μαρίνα Φλοίσβου 

Για όποιον αγαπά την άθληση δίπλα στη θάλασσα δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. Να προτιμήσετε να πάτε πριν νυκτώσει και κυρίως ώρες και μέρες που δεν έχει πολύ κόσμο ώστε να κάνετε την γυμναστική σας άνετοι και για όση ώρα θέλετε! 

Εικόνα
run

 

Μπορεί ακόμη να θέλετε να δείτε: Γυμναστική και περίοδος: Οι μύθοι που καταρρίπτονται και η καλύτερη άσκηση που θα σε βοηθήσει

Αγαπημένο