ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Το 2021 μπες σε φόρμα - Οι 3 κινήσεις ματ

Τι μπορείς να κάνεις ώστε φέτος να είναι πραγματικά η χρονιά σου και το 2021 φεύγοντας να σε αφήσει πιο fit από ποτέ;
04.01.2021
3
'
pos-na-mpeis-se-forma

Με το νέο έτος να έχει ήδη κάνει την... εμφάνισή του, οι περισσότεροι από εμάς θέτουμε νέους στόχους, τους οποίους και ελπίζουμε να εκπληρώσουμε μέσα στην χρονιά. Ένας από τους πιο δημοφιλής, είναι να μπούμε σε φόρμα. Φυσικά, αν και είναι κάτι που σίγουρα «παίζει» στα trends με τα new year's resolutions σχεδόν κάθε χρόνο, λίγοι είναι εκείνοι που το καταφέρνουν. Τι μπορείς όμως να κάνεις ώστε φέτος να είναι πραγματικά η χρονιά σου και το 2021 φεύγοντας να σε αφήσει πιο fit από ποτέ; Υπάρχουν 3 κινήσεις - ματ που σίγουρα θα σε βοηθήσουν.

Απευθύνσου σε έναν ειδικό

Όσες γνώσεις και να έχεις εσύ ή ένας φίλος σου σχετικά με την σωστή διατροφή αλλά και την γυμναστική, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να φτάσουν εκείνες ενός ειδικού. Ανάλογα με τους στόχους σου (αν θέλεις δηλαδή να χάσεις βάρος ή να γίνεις πιο αθλητικός), θα πρέπει να απευθυνθείς στον αντίστοιχο ειδικό. Είναι βέβαιο πως οι συμβουλές του, θα σε φέρουν πιο κοντά στον επιθυμητό σου στόχο.

pos-na-mpeis-se-forma-to-2021

Βάλε πρόγραμμα

Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας που θα σε βοηθήσει να μπεις σε φόρμα το νέο έτος, είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα στον εαυτό σου. Οργανώσου σχετικά με την διατροφή σου αλλά και τον τρόπο που ασκείσαι και προσπάθησε να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου. Αυτό, θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις.

pos-na-mpeis-se-forma-to-neo-etos

Κινητοποιήσου

Ακόμα και τις ημέρες που βαριέσαι να κάνεις γυμναστική, βρες εναλλακτικούς τρόπους για να παραμείνεις δραστήριος και να μην γίνεις ένα με τον καναπέ. Μπορείς φυσικά να εκμεταλλευτείς την τεχνολογία προς όφελός σου, κατεβάζοντας σχετικές εφαρμογές ή παρακολουθώντας προγράμματα εναλλακτικής άσκησης σε πλατφόρμες όπως το Youtube. Κι αν μια μέρα ο «κακός» σου εαυτός νικήσει και τελικά πάρεις το... ρεπό σου, μην είσαι αυστηρός μαζί σου. Η σωστή ψυχολογία είναι το παν!

Αγαπημένο