ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αυτά είναι τα πρωινά των διάσημων Ελληνίδων

Τι τρώει η Φαίη Σκορδά, η Δούκισσα Νομικού και η Τατιάνα Στεφανίδου.
4
'
πρωινά διάσημων Ελληνίδων

Το πρωινό γεύμα, είναι το πιο σημαντικό της ημέρας όπως αναφέρουν οι ειδικοί. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως σύμφωνα με έρευνες οι άνθρωποι που τρώνε πρωινό, ακόμα και όταν κάνουν δίαιτα, είναι πιο αδύνατοι από εκείνους που το παραλείπουν. Η Φαίη Σκορδά, η Τατιάνα Στεφανίδου αλλά και η Δούκισσα Νομικού, ακολουθούν μια πολύ ισορροπημένη διατροφή και φυσικά το πρωινό τους είναι ένα γεύμα το οποίο ποτέ δεν θα «προσπεράσουν». Μάλιστα κατά καιρούς έχουν δημοσιεύσει στα social media στιγμιότυπο από τα γεύματά τους. Εμείς, τα συγκεντρώσαμε για εσένα ώστε να πάρεις ιδέες.

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έχει τα ιδανικά κιλά για το ύψος της και για να το πετύχει αυτό, προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται συστηματικά. Η παρουσιάστρια, πριν καιρό δημοσίευσε στο Instagram το πρωινό της γεύμα, το οποίο και φαινόταν πεντανόστιμο. Ένα μπολ με γιαούρτι, φρούτα και καρύδια, ήταν το γεύμα με το οποίο ξεκίνησε την ημέρα της η Φαίη Σκορδά.

Δες το πρωινό της Φαίης Σκορδά: 

Εικόνα
Φαίη Σκορδά πρωινό

Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου, είναι αυτό που λέμε «διαχρονική αξία» στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια, σε ηλικία 50 ετών ζυγίζει 58 κιλά, ενώ το ύψος της είναι 1,71 μ. Η παρουσιάστρια, πριν λίγο καιρό ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με το πρωινό που έφαγε πριν ξεκνήσει την ημέρα της. Η ίδια, ήπιε μαύρο τσάι και το συνόδευσε με αποξηραμένα φρούτα.

Δες το πρωινό που έφαγε η Τατιάνα Στεφανίδου:

Εικόνα
Τατιάνα Στεφανίδου πρωινό

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού μετά από 2 παιδιά, είναι πιο αδύνατη από πριν μείνει έγκυος, όπως ανέφερε πρόσφατα. Η παρουσιάστρια, με βάρος 56 κιλά και ύψος 1,74 μ. ακολουθεί μια πολύ ισορροπημένη διατροφή από την οποία φυσικά δεν λείπει το πρωινό. Πριν λίγο καιρό, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με το πρωινό που έφαγε και ομολογουμένως, φαινόταν αρκετά λαχταριστό. Η Δούκισσα έφαγε γιαούρτι με φρούτα και μια πολύ ενδιαφέρουσα γαρνιτούρα.

Δες το πρωινό που έφαγε η Δούκισσα Νομικού:

Εικόνα
Δούκισσα Νομικού πρωινό
Αγαπημένο