ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

To αλκοολούχο ποτό που μπορεί να σε βοηθήσει ακόμη και στη δίαιτα

Γιατί το να περιορίσεις το αλκοόλ είναι ίσως από τα
08.09.2021
τι ποτό να πιεις αν κάνεις δίαιτα Istock

Aν προσπαθείς να χάσεις βάρος ίσως το πιο “οδυνηρό” μέρος της δίαιτας δεν είναι να εγκαταλείψεις το κέικ σοκολάτας ή να πας στο γυμναστήριο άλλα ότι πρέπει να περιορίσεις και σε μεγάλο βαθμό το αλκοόλ. Και η αποχή από μια παγωμένη μπύρα δίπλα στην πισίνα, όσο ο καιρός το επιτρέπει ή ένα ημίγλυκο ροζέ μπορεί να κάνει τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο δροσερό φθινόπωρο, ακόμη πιο δύσκολη. Ευτυχώς, έχουμε κάποια hacks σχετικά με το κρασί που μπορούν να σε βγάλουν από αυτή τη δύσκολη θέση.

Διάβασε επίσης: 2+1 ποτά που μπορείς άφοβα να συνδυάσεις με την δίαιτα σου!

Κόκκινο κρασί

Αν αγαπάτε το κόκκινο κρασί, προτιμήστε το merlot, το pinot noir ή το ροζέ. Σύμφωνα με την Tanya Zuckerbrot, R.D., δημιουργό της δίαιτας F-Factor, το καθένα περιέχει περίπου 88 θερμίδες, 3 γραμμάρια υδατάνθρακες και 1 γραμμάριο ζάχαρης ανά ποτήρι.  Αποφύγετε τα κρασιά  Mrsala και το Sherry, όμως. Αυτά τα ποτήρια είναι γεμάτα με 164 θερμίδες, 14 γραμμάρια υδατανθράκων και 8 γραμμάρια ζάχαρης.

Αν πάλι προτιμάς το λευκό κρασί διάβασε περισσότερα για tις θερμίδες και την ποσότητα που πρέπει να καταναλώσεις αν κάνεις δίαιτα στο elle.gr

Αγαπημένο