ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια Φεβρουαρίου 2023: Αναλυτικά οι μηνιαίες προβλέψεις - Ανατροπές, χωρισμοί και στο βάθος νέοι έρωτες

Για ποιους ο μήνας προμηνύεται τυχερός και ποιοι δεν θα περάσουν τόσο εύκολα; Δες αναλυτικά!
1
'
Ζώδια Φεβρουαρίου 2023: Αναλυτικά οι μηνιαίες προβλέψεις - Ανατροπές, χωρισμοί και στο βάθος νέοι έρωτες istock

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας οργάνωσης και προετοιμασίας για τις πολύ σημαντικές πλανητικές αλλαγές που πρόκειται να έρθουν. Είναι ένας μήνας που θα μας βοηθήσει να κάνουμε τις κινήσεις εκείνες που θα μας επιτρέψουν να κινηθούμε με μεγαλύτερη ελευθερία αλλά θα μας φέρει και αντιμέτωπους με προκλήσεις, αλλαγές και ανατροπές που ο τρόπος που θα τις αντιμετωπίσουμε θα επηρεάσει και την αντίληψη που έχουμε για τον εαυτό μας και την αυτοπεποίθηση μας.

Την αρχή κάνει στις 4/2 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, μια όψη που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα καθώς φέρνει πίεση, νεύρα και δυσκολίες, αλλά και κάποιες περίεργες καταστάσεις ή ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της δουλειάς τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ελέγξουμε ή να επηρεάσουμε. Τα ζώδια του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου-του 2ου κυρίως δεκαημέρου- είναι εκείνα που θα ζήσουν τις μεγαλύτερες ανατροπές.

Ακολουθεί την επόμενη ημέρα (5/2) το τετράγωνο Αφροδίτης- Άρη που επηρεάζει κυρίως την προσωπική-ερωτική μας ζωή! Το πάθος, ο φλογερός έρωτας, ο ενθουσιασμός και οι συναισθηματικές υπερβολές  εναλλάσσονται με τη ζήλεια, τη ένταση, τις εγωιστικές συμπεριφορές και την προσπάθεια επιβολής στο ερωτικό μας ταίρι. Τα ζώδια των Διδύμων, Τοξότη, Παρθένου και Ιχθύων του 1ου δεκαημέρου είναι αυτά που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη όψη. 

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 22/2 φέρνει αποκαλύψεις που αναστατώνουν για άλλη μια φορά τις ζωές των Ταύρων-Λεόντων-Σκορπιών και Υδροχόων του δευτέρου δεκαημέρου. Τα ζώδια αυτά θα  πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά στις ενέργειες, τη συμπεριφορά αλλά και τις αποφάσεις τους.

Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες του Φεβρουαρίου

  • Από τις 22/2 ως το τέλος του μήνα είναι το πιο ευνοϊκό διάστημα για τα  επαγγελματικά  και τα οικονομικά μας, ενώ τη ίδια περίοδο η τύχη δείχνει την εύνοια της σε όσους το επιδιώξουν.
  • Καλύτερες ημέρες για τα ερωτικά μας είναι τα διαστήματα 3-6/2, 9/2, 13-17/2, 19/2, 26-28/2.
  • Οι δύσκολες τώρα ημέρες είτε για τα ερωτικά μας είτε για κάποια οικογενειακά θέματα είναι :1-3/2, 11&12/2, 16/2, 25/2, 28/2.
  • Προσοχή σε ατυχήματα και θέματα υγείας θα πρέπει να δείξουμε από 2-6/2 &19-21/2.

Θέσεις Πλανητών

Ο Ερμής, στις 11/2 κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου εμπλουτίζοντας την επικοινωνία και τις επαφές μας με έξυπνες ιδέες, έμπνευση και πρωτοτυπία, φιλικότητα και αμεσότητα ενώ αντισταθμίζει την έλλειψη συναισθήματος με τη ικανότητα να βλέπουμε τις καταστάσεις στις σωστές τους διαστάσεις! Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) είναι αυτά που θα έχουν μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία! 

Ο Ήλιος μετακινείται στους Ιχθύς στις 19/2 ρίχνοντας τους τόνους , περιορίζοντας τις απαιτήσεις, αυξάνοντας τις ονειροπολήσεις. Είναι ένα διάστημα που η ευαισθησία, η διαίσθηση και ο ρομαντισμός κυριαρχούν στις εκδηλώσεις μας ενώ έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες αλλά και Παρθένοι είναι τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ήλιου.

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει στις 20/2 τους ρομαντικούς Ιχθύς για να περάσει στο ζωηρό και ενθουσιώδες ζώδιο του Κριού παροτρύνοντας όλους όσοι αναζητούν τον έρωτα να πάρουν πρωτοβουλίες και να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των επιθυμιών τους. Προσοχή στις εγωιστικές συμπεριφορές και τις βιαστικές αποφάσεις που οδηγούν σε λάθη. Κριοί, Τοξότες, Λέοντες είναι τα ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη κινητικότητα στην ερωτική τους ζωή!

Τα φεγγάρια του μήνα

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 5/2 στο ζώδιο του Λέοντα, με τη δύσκολη συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο να φέρνει δυσκολίες, προβλήματα, ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά μας, εντάσεις, νεύρα και διαφωνίες στην συναισθηματική μας ζωή, ίσως και ξαφνικούς χωρισμούς για κάποιες σχέσεις που ήδη αντιμετώπιζαν προβλήματα που θα ενταθούν το διάστημα αυτό. Βέβαια, δεν λείψουν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου είναι τα ζώδια που επηρεάζονται ιδιαίτερα!

Στις 20/2 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, μια καλή Σελήνη, που μετά τα δύσκολα, τις αναταράξεις και τις ανατροπές έρχεται να μας δώσει χαρά και ικανοποίηση! Τώρα είναι η στιγμή να κλείσουμε οριστικά τη πόρτα στο παρελθόν και σε ότι αυτό κουβαλά. Νέοι έρωτες και καινούργιες γνωριμίες μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι της αγάπης! Βέβαια, η ευαισθησία θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη αυτό το διάστημα, όπως και η ανάγκη μας να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη, τρυφερότητα και χαρά. Προσοχή, ίσως λόγω αυτής της ανάγκης να επενδύσουμε στους λάθος ανθρώπους. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα, αν και όλα τα ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο!  

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Κριός

Με τον Δία να σας συντροφεύει μέχρι τον Μάιο, είστε γεμάτοι δύναμη, ενέργεια και αισιοδοξία πως τίποτε δεν μπορεί να εμποδίσει τα σχέδια και τους στόχους σας. Υπάρχουν ωστόσο αστάθμητοι παράγοντες που επηρεάζουν τις εξελίξεις και θα νιώσετε τη δύναμη τους τις ημέρες γύρω στην Πανσέληνο της 5ης Φεβρουαρίου. Φιλικές και προσωπικές σχέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο με κάποιες να λήγουν οριστικά, ειδικά αν από καιρό είχαν δείξει σημάδια κόπωσης.  Η συμμετοχή του Ουρανού σε αυτή την Πανσέληνο είναι μια δύσκολη  επιρροή για τα οικονομικά σας και μέσα από τις ξαφνικές αλλαγές που φέρνει σε αυτό τον τομέα θα χρειαστεί να επαναξιολογήσετε τόσο τη διαχείριση που κάνετε όσο και την αξία που δίνετε σε κάποια υλικά αγαθά. Προσοχή απαιτείται επίσης τις ημέρες γύρω στις 10/2 όταν και θα αποκαλυφθούν παρασκηνιακές ενέργειες στον χώρο των επαγγελματικών σας με στόχο να πλήξουν την εικόνα σας και κατά συνέπεια την εξέλιξη της καριέρα σας. Αντιδράστε με ψυχραιμία και ετοιμάστε την αντεπίθεση σας με υπομονή, επιχειρήματα και αποδείξεις. Αισθηματικά αν και στις αρχές του μήνα θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τον σύντροφο σας θα τις ξεπεράσετε σχετικά ανώδυνα, με τις συνθήκες για την ερωτική σας ζωή να γίνονται πολύ καλύτερες από τις 20/2 και μετά που η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο.

Ταύρος

Ο Φεβρουάριος ζητά να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά και την καριέρα σας καθώς τόσο ο Κρόνος που κινείται σε αυτόν τον τομέα όσο και η Πανσέληνος της 6ης Φεβρουαρίου σας επηρεάζουν άμεσα!  Θα υπάρξουν αναταράξεις και ανατροπές σε καταστάσεις που θεωρούσατε σταθερές και θα χρειαστεί να χτίσετε από την αρχή σχέσεις εμπιστοσύνης  με πρόσωπα εξουσίας, καινούργιους συνεργάτες ή νέους συναδέλφους. Οικογενειακές σχέσεις και οικονομικά θα αναστατωθούν επίσης το ίδιο διάστημα αλλά μεγάλο μέρος των εξελίξεων που θα ακολουθήσουν θα οφείλονται στις δικές σας κινήσεις και χειρισμούς. Μετά τις 20/2 μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να πετύχετε τους στόχους σας και να βάλετε σε πορεία υλοποίησης σχέδια σας, έχοντας τη στήριξη φιλικών σας προσώπων ή ατόμων από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στις 20/2 στο ζώδιο του Κριού δημιουργεί  αρκετό παρασκήνιο στην ερωτική σας ζωή, και μπορεί να υποκύψετε στο φλερτ ενός προσώπου από το ευρύτερο εργασιακό σας περιβάλλον με την ιστορία αυτή να πρέπει να παραμείνει κρυφή.  Και οικονομικά μπορεί να προκύψει μια  επιπλέον πηγή εσόδων, την οποία  όμως δεν πρέπει να κοινοποιήσετε.

Δίδυμοι

 Φεβρουάριος γα εσάς σημαίνει δράση, κίνηση, προσπάθεια και πολλές υποχρεώσεις που απαιτούν κόπο και χρόνο για να τακτοποιηθούν. Με την Πανσέληνο στις 5/2 ολοκληρώνεται μια υπόθεση σε σχέση με το εξωτερικό, θέματα σπουδών ή ένα νομικό ζήτημα, με το θετικό ή μη αποτέλεσμα σε όλα αυτά να συνδέονται με τις μέχρι τότε κινήσεις σας.  Επαγγελματικά, με τον Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας τακτοποιείτε εκκρεμότητες, βάζετε στόχους, παίρνετε πρωτοβουλίες και αναλαμβάνετε ευθύνες, που έχουν κούραση και άγχος αλλά η ανταμοιβή σας θα είναι σημαντική!  Από τις 20/2 που ο Ήλιος περνά στον τομέα της καριέρας σας να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας και αναγνώριση των ικανοτήτων σας από πρόσωπα σημαντικά στο περιβάλλον της εργασίας σας. Συναισθηματικά, ως τις 20/2 που η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθύς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στα όσα λέτε και στο τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματα σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις που δύσκολα θα λυθούν. Στα μέσα του μήνα ακόμη και αν προκύψει μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει,  η ιστορία δεν θα εξελιχθεί  όπως θα θέλατε. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό στις 20/2 διευρύνει τον φιλικό σας  κύκλο και αυξάνει τις κοινωνικές σας επαφές δημιουργώντας ευκαιρίες  για καινούργιες ερωτικές γνωριμίες!

Καρκίνος

Ο μήνας αυτός για εσάς σημαίνει κυρίως ψυχική και πνευματική εξέλιξη, μάθηση και άνοιγμα των οριζόντων σας. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα, ενώ μέχρι τις 20 του μήνα αναζητήστε προγράμματα σπουδών ή επιμόρφωσης, σεμινάρια  και κάθε τι που αυξάνει τις γνώσεις σας αν αυτό είναι το ζητούμενο σας. Τα επαγγελματικά σας δεν είναι η προτεραιότητα σας αυτό το μήνα, αλλά από τις 20/2 που η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό θα σας φέρει ευκαιρίες και ως το τέλος του μήνα θα μπορέσετε να τις αξιολογήσετε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας, με την Πανσέληνος στις 5/2 να φέρνει επιπλέον έξοδα και οικονομικές διαρροές που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Ίσως αναγκαστείτε να στηρίξετε οικονομικά ένα φιλικό σας πρόσωπο. Η αισθηματική σας ζωή μέχρι τα μέσα του μήνα προσφέρει αρκετές όμορφες στιγμές, εξόδους, διασκεδάσεις και μικρά ταξιδάκια που ανανεώνουν τη διάθεση σας! Στα μέσα του μήνα κρυφές ερωτικές σχέσεις αποκαλύπτονται επηρεάζοντας την εικόνα που έχει ο περίγυρος σας για εσάς ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Από τις 20/2 και μετά που η Αφροδίτη περνά στον Κριό, είστε ανυπόμονοι και βιάζεστε να δείτε που θα καταλήξει μια γνωριμία, ενώ δε αποκλείεται μέσω κάποιων συνεργατών σας να κάνετε μια γνωριμία που στην πορεία θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.

Λέων

Ο Φεβρουάριος δεν είναι ένας εύκολος μήνας, αφού έχετε να διαχειριστείτε τόσο τα εμπόδια και τις δυσκολίες που για λίγο ακόμη σας βάζει ο Κρόνος, τη δράση και την ενεργητικότητα που σχεδόν σας αναγκάζει να έχετε για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα ο Ήλιος που κινείται απέναντί σας αλλά και την επιρροή της Πανσελήνου. Πρόκειται για μα δύσκολη Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 5/2 και που αγγίζει όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας με αλλαγές που δεν περιμένατε, ανατροπές και εκπλήξεις που σας βάζουν σε ένα νέο τρόπο σκέψης και σε ένα διαφορετικό μοντέλο ζωής. Επαγγελματικά, αυτό το μήνα περιοριστείτε στο να διατηρήσετε αυτά που ήδη έχετε κατακτήσει, χωρίς να προχωράτε σε ανοίγματα ή νέα ξεκινήματα, ενώ τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις που θα επηρεάσουν και τα οικονομικά σας. Από τις 20/2  και μετά κάντε ότι είναι απαραίτητο για να βάλετε σε τάξη οικονομικά θέματα, ρυθμίστε οφειλές, πληρώστε υποχρεώσεις  και τακτοποιείστε εκκρεμότητες ώστε από τον επόμενο μήνα που ο Κρόνος θα μετακινηθεί στον τομέα των οικονομικών σας να μη σας δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα. Η συναισθηματική σας ζωή έχει διαφορετική εικόνα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε: Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε την εύνοια του Δία και από τις 20/2 και της Αφροδίτης που συναντιούνται στο ζώδιο του Κριού και σας φέρνουν ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες, ερωτικές προκλήσεις και διασκεδάσεις. Οι του δευτέρου δεκαημέρου είστε αυτοί που θα δείτε την προσωπική σας ζωή να αναστατώνεται σημαντικά με κάποιους από εσάς να μην αποφεύγουν ένα χωρισμό, ενώ οι του τρίτου δεκαημέρου έχετε τόσα άλλα θέματα να σας ταλαιπωρούν και να σας κουράζουν που δεν έχετε τη διάθεση ή το κουράγιο να ασχοληθείτε και με τον έρωτα. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που τον μήνα που γιορτάζει ο έρωτας θα βρουν την αγάπη της ζωής τους, αλλά αυτοί απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα. 

Παρθένος

Αν και το ζώδιο σας δεν εμπλέκεται απευθείας στην πολύ σημαντική Πανσέληνο στις αρχές του μήνα, είναι τόσο ισχυρή η δυναμική της που θα έχετε και εσείς το δωράκι σας. Έτσι λοιπόν τις ημέρες γύρω στις 5/2   θα υπάρξουν μη αναμενόμενες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σας που θα σας πιέσουν συναισθηματικά, ενώ έρχονται και πάλι στην επιφάνεια παλαιότερες υποθέσεις που θα πρέπει πλέον να τακτοποιηθούν οριστικά. Επιπλέον ο Κρόνος επηρεάζει την καθημερινότητα της εργασίας σας με πολύ δουλειά, ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν να σηκώσετε κεφάλι και σας κουράζουν τρομερά. Με όλα αυτά, η υγεία σας είναι ένα κομμάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα γιατί η υπερκόπωση είναι πολύ πιθανή. Μετά τις 19/2 που ο Ήλιος μετακινείται απέναντι σας και με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ίδιο σημείο θα μπορέσετε να πάρετε πρωτοβουλίες, να κάνετε σημαντικές επαφές και να προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας. Η αισθηματική σας ζωή έχει περισσότερο ενδιαφέρον το πρώτο μισό του μήνα όπου η Αφροδίτη κινείται απέναντι σας φέρνοντας ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες ή ανανέωση σχέσεων για τους δεσμευμένους. Προσοχή απαιτείται γύρω στις 4/2 που το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μιλά για νεύρα και συγκρούσεις στις ερωτικές σχέσεις, στις 10/2 που ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει έναν κρυφό έρωτα που θα εξελιχθεί σε παράλληλη σχέση  και στις 15/2 που βλέπετε τις καταστάσεις περισσότερο ρομαντικά από ότι είναι και ίσως επενδύσετε σε ένα πρόσωπο που δεν αξίζει την προσοχή σας. Από τις 20/2 που Αφροδίτη περνά στον 8ο οίκο νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και είστε εσείς αυτοί που επιλέγετε!

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα δείτε τις φιλικές σας σχέσεις να αναστατώνονται και κάποιοι στόχοι να εγκαταλείπονται, με την επιρροή της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/2 και την εκρηκτική συμμετοχή του Ουρανού να επηρεάζουν καταλυτικά  αυτούς τους τομείς. Απρόοπτα γεγονότα θα προκαλέσουν την απογοητευτική συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου που δεν θα σταθεί αντάξιος των περιστάσεων. Επαγγελματικά, εκτός από εσάς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και πιέζεστε αρκετά από τις συνθήκες στο να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την πορεία της καριέρας σας, οι υπόλοιποι δεν έχετε ιδιαίτερες εξελίξεις το πρώτο μισό του μήνα. Διαχειρίζεστε ωστόσο τις καθημερινές υποχρεώσεις με μεγαλύτερη άνεση και ευχέρεια, πετυχαίνοντας ικανοποιητικά αποτελέσματα. Από τις 20/2 και μετά με τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη  στο ζώδιο του Ιχθύ ολοκληρώνετε εκκρεμότητες και τακτοποιείτε τρέχουσες υποθέσεις και είστε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή τα καινούργια σχέδια σας! Το ίδιο διάστημα, η Αφροδίτη από τον Κριό ευνοεί οικονομικές συζητήσεις και προτάσεις συνεργασίας που στο μέλλον θα μπορούσαν να γίνουν πολύ αποδοτικές. Συναισθηματικά είστε πλέον συνειδητοποιημένοι στο τι θέλετε και τι είναι αυτό που χρειάζεστε στη ζωή σας και αν είστε σε φάση αναζήτησης το καλύτερο διάστημα για κάτι τέτοιο είναι μετά τις 20/2 που η Αφροδίτη θα περάσει απέναντι σας, φέρνοντας στη ζωή σας καινούργια πρόσωπα, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και άφθονο φλερτ που είναι το αλατοπίπερο της ζωής! Όσο μάλιστα προχωρούμε προς το τέλος του μήνα θα ενεργοποιηθεί και η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες να βρείτε το άλλο σας μισό!

Σκορπιός

Σε όλη τη διάρκεια του μήνα δεν θα πάψετε να ασχολείστε με ζητήματα της οικογένειάς σας και να προσφέρετε τη στήριξη και τη βοήθεια σας σε ένα μέλος της, καθώς συνειδητά ή όχι έχετε αναλάβει αυτή την ευθύνη και δεν πρόκειται να την εγκαταλείψετε. Ωστόσο, τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο στο Λέοντα (5/2) η συμπεριφορά ενός κοντινού σας προσώπου θα σας απογοητεύσει και μπορεί να φτάσετε στο σημείο να διακόψετε κάθε σχέση μαζί του, αφού πλέον δεν μπορείτε να το εμπιστευτείτε. Από 11/2 που εκτός του Ήλιου και  ο Ερμής θα κινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας θα μπορέσετε να ρυθμίσετε κάποια πρακτικά θέματα του σπιτιού σας, να προχωρήσετε στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου, να μετακομίσετε. Η συναισθηματική σας ζωή, ως και τις 20/2 δέχεται τη εύνοια  της Αφροδίτης που σας βοηθά να προσεγγίσετε τον σύντροφο σας,  να εκφραστείτε με άνεση ερωτικά, να ζήσετε όμορφες στιγμές και να διασκεδάσετε. Λίγη προσοχή σε εντάσεις και καταπιεστικές συμπεριφορές τις ημέρες γύρω στην Πανσέληνο. Οι αδέσμευτοι, το ίδιο διάστημα, μπορεί να ξαφνιαστείτε δυσάρεστα από τη συμπεριφορά ενός προσώπου που γνωρίσατε πρόσφατα και να μη δώσετε συνέχεια. Από τις 20/2 και μετά που η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον Κριό, τα θέματα της  καθημερινότητας «τρέχουν» με μεγαλύτερη ευκολία, αφήνοντας σας χρόνο να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Επαγγελματικά, τις πρώτες ημέρες του μήνα προκύπτουν απρόοπτα γεγονότα που  αναστατώνουν τις σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες. Από τις 20/2 και μετά που ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς αλλά και η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται σε αυτό το ζώδιο θα προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες σημαντικές για την εξέλιξη σας ενώ θα μπορέσετε να ρυθμίσετε και την καθημερινή ροή της δουλειάς σας.

Τοξότης

 Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που στο μεγαλύτερο μέρος του σας βρίσκει σε μεγάλη κινητικότητα, καθώς τρέχετε να βάλετε σε πορεία πολλές υποθέσεις σας που είχαν καθυστερήσει το προηγούμενο διάστημα, και τώρα βιάζεστε να τις αφήσετε πίσω σας. Ωστόσο, το διάστημα κοντά στην Πανσέληνο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια απρόοπτα γεγονότα και ανατροπές της καθημερινότητας σας και ίσως χάσετε για λίγο την αισιοδοξία σας. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς (19/2) και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (20/2) σηματοδοτούν μια περίοδο που θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, ενώ αν σας απασχολεί το ζήτημα ενός ακινήτου (αγορά, πώληση) θα μπορέσετε το ίδιο διάστημα να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Συναισθηματικά, τις πρώτες ημέρες του μήνα θα υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις με τον σύντροφο σας που θα σας κάνουν να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας ενώ αν ανήκετε στους αδέσμευτους Τοξότες δεν θα κινεί κανένας και τίποτε το ενδιαφέρον. Από τις 20/2  και μετά που η Αφροδίτη περνά στο Κριό, η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι επανέρχεται, ενώ όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα και τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία τόσο πιο ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Επαγγελματικά, θα πρέπει σε όλη τη διάρκεια του μήνα να προσέχετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες γιατί υπάρχει μια υπόγεια ένταση που ανά διαστήματα εκδηλώνεται.  Μετά τις 15/2  οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες, για να κάνετε τον προγραμματισμό σας και να δημιουργήσετε νέα σχέδια και στόχους για το μέλλον!

Αιγόκερως

Ο τομέας των οικονομικών σας είναι αυτός που κυρίως θα σας απασχολήσει αυτό το μήνα-τουλάχιστον ως τις 20/2. Ίσως χρειαστεί να περικόψετε κάποιες δαπάνες και να περιορίσετε τα έξοδα σας, ειδικά τις ημέρες γύρω στην Πανσέληνο της 5ης Φεβρουαρίου  θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην οικονομική σας διαχείριση. Μετά τις 11/2 που εκτός του Ήλιου θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου ίσως κάνετε μια επαγγελματική συμφωνία για μια extra απασχόληση που θα αυξήσει το εισόδημα σας. Επαγγελματικά, ο μήνας δεν είναι και τόσο σταθερός στο ξεκίνημα του με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη να αναστατώνει τις συνθήκες στη δουλειά  και τις συναδελφικές επαφές σας. Η Πανσέληνος δε στον Λέοντα, με τη συμμετοχή του Ουρανού στις 5/2 σας αναγκάζει να αναπροσαρμόσετε ή ακόμη και να εγκαταλείψετε ένα στόχο σας. Ωστόσο, μετά τις 20/2 που η Αφροδίτη θα περάσει στον τομέα της καριέρας σας θα μπορέσετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση, να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες. Στην προσωπική σας ζωή μέχρι τις 19/2 που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα δείτε τις σχέσεις σας με τα κοντινά σας πρόσωπα να βελτιώνεται και μέσα από τις επαφές σας μαζί τους θα γνωρίσετε και άλλους ανθρώπους που ίσως σας τραβήξουν την προσοχή, κυρίως λόγω των κοινών σας ενδιαφερόντων. Μετά τις 20/2 που θα μετακινηθεί στον Κριό έχετε την διάθεση να περνάτε όμορφες στιγμές στο σπίτι με το ταίρι σας, ενώ για τους αδέσμευτους δεν αποκλείεται να υπάρξει μια γνωριμία μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον. 

Υδροχόος

Ο μήνας των γενεθλίων σας χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται απέναντι σας στις 5/2 επηρεάζοντας προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, ενώ η συμμετοχή του Ουρανού μιλά για ξαφνικά προβλήματα ή απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα οικογένειας και καριέρας. Οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν από αυτή την Πανσέληνο θα σας αναγκάσουν να κινηθείτε δυναμικά και αποφασιστικά προκειμένου να περιφρουρήσετε σημαντικές για εσάς σχέσεις. Επαγγελματικά, οι συνθήκες γίνονται πολύ καλύτερες μετά  τις 10/2 όπου και θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας αλλά και  να κάνετε μια συζήτηση γύρω από τις οικονομικές σας απολαβές που θα καταλήξει σε ένα καλό αποτέλεσμα. Συναισθηματικά, οι οποιεσδήποτε εξελίξεις προκύψουν μέχρι τις 20/2 θα οφείλονται αποκλειστικά στην επιρροή της εκρηκτικής Πανσελήνου απέναντί σας στις 5 του μήνα, που έρχεται να διαλύσει κάθε σχέση που συντηρείται μόνο από συνήθεια, ή γιατί υπάρχουν άλλα οφέλη και δεν πατά σε γερές βάσεις. Αν πάλι είστε σε μια σχέση που υπάρχει αγάπη, ενδιαφέρον και σταθερότητα, μην δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις  μικροεντάσεις που θα προκληθούν αυτό το διάστημα. Μετά τις 20/2 που η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον Κριό αυξάνονται οι επικοινωνίες, οι μετακινήσεις και οι επαφές σας με φίλους και γνωστούς και μέσω αυτών γνωρίζεστε με ακόμη περισσότερο κόσμο!

Ιχθύες

Ο Φεβρουάριος δεν είναι ένας δύσκολος μήνας για εσάς αγαπητοί Ιχθύς, παρά την συνεχή παρουσία του Άρη στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης. Ωστόσο η ορθή του πλέον πορεία δείχνει να τακτοποιεί τις αναστατώσεις που προηγήθηκαν. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο το διάστημα 4-6 Φεβρουαρίου που το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Άρη στους Διδύμους θα φέρει εντάσεις και εκνευρισμό στις οικογενειακές σας σχέσεις.  Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5/2  σας προκαλεί να ξεπεράσετε φόβους και ανασφάλειες ενώ δεν θα λείψουν τα προβλήματα με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος  τα οποία και θα πρέπει να διευθετήσετε. Επαγγελματικά, με την Αφροδίτη το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα να κινείται στο δικό σας ζώδιο και να σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς, οι επαφές, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις σας με πρόσωπα από το ευρύτερο εργασιακό σας περιβάλλον θα γίνονται σε καλό κλίμα. Προσοχή μόνο στα μέσα του μήνα που κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις μπορεί να παρερμηνευτούν. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό μετά τις 20/2 δίνει ώθηση στα οικονομικά σας φέρνοντας ευκαιρίες και προτάσεις για μια δεύτερη απασχόληση. Συναισθηματικά, μέχρι τις 20/2  που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο σας έχετε όλη την καλή διάθεση να διασκεδάσετε, να βγείτε, να φλερτάρετε και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, ενώ ακόμη και τις εντάσεις που δημιουργεί ο Άρης τις προσπερνάτε με μεγάλη ευκολία. Προσοχή στα μέσα το μήνα που η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα δημιουργεί  αυταπάτες και απογοητεύσεις. Από τις 20/2 και μετά, με τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και την Αφροδίτη στον Κριό, νιώθετε πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα πραγματοποιήσετε πολλές από τις επιθυμίες σας!

Αγαπημένο