ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Μπερδεμένα συναισθήματα επηρεάζουν τις αποφάσεις

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Μπερδεμένα συναισθήματα επηρεάζουν τις αποφάσεις Photo/Istock

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα να κινείται στους Ιχθύς, με τις σκέψεις να στρέφονται σε υποθέσεις του παρελθόντος προκειμένου να τις ολοκληρώσουμε, ενώ αναζητούμε τρόπους να εκφράσουμε τη δημιουργική μας διάθεση. Οι διαδοχικές  όψεις της Σελήνης με Ουρανό-Άρη και Ποσειδώνα δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου πρωτότυπες ιδέες γίνονται δεκτές με ενθουσιασμό και θετικότητα, αρκεί να μην ανατρέπουν αυτά που ήδη έχουμε σχεδιάσει. Δε θα λείψουν αντιπαραθέσεις και εντάσεις, αν κάποιος προσπαθήσει να μας επιβάλλει τις απόψεις του, ενώ προς το βράδυ, οι ελπίδες και τα όνειρα μας για το μέλλον επιστρέφουν. Παράλληλα,  το σημερινό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, επηρεάζει  την αντίληψη και την ορθή κρίση μας δημιουργώντας σύγχυση και μπερδεμένες σκέψεις. Δεν είναι η στιγμή να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνουμε βιαστικές κινήσεις. 

Κριός                                                                   

Μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις για ένα ζήτημα που προκύπτει το χώρο της δουλειάς, για να μην μετανιώσετε αργότερα. Συζητήσεις που γίνονται γύρω από το επαγγελματικό σας μέλλον, μπορεί να μην έχουν την κατάληξη που επιδιώκετε, τουλάχιστον προς το παρόν. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες κινήσεις στα οικονομικά σας. Με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, ίσως έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας ή ένα φιλικό σας πρόσωπο και αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα .Οι αιτίες όμως είναι πιο βαθιές και θα πρέπει να τις ανακαλύψετε. 

Ταύρος

Η έμφυτη επιφυλακτικότητα που διαθέτετε, θα σας προστατεύσει από βιαστικές ενέργειες ή οικονομικές αποφάσεις στις οποίες  προσπαθεί να σας παρασύρει-για δικό του όφελος- ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Με το ζώδιο σας να συμμετέχει ενεργά στο τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο και κόπο, ίσως και διαφορετική προσέγγιση, για να διατηρήσετε σταθερές τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Παρόλο που κάποια προβλήματα ή δύσκολα ζητήματα ρυθμίζονται πιο εύκολα από ότι περιμένατε, το άγχος δεν σας εγκαταλείπει. Συναισθηματικά, όσο δεν εισπράττετε μια ξεκάθαρη απάντηση για τα αισθήματα του συντρόφου σας τόσο απομακρύνεστε από αυτόν…

Δίδυμοι

Πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται σήμερα και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας επαφές και συζητήσεις. Είτε οι συνομιλητές σας θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν με κάποιο τρόπο, είτε η επικοινωνία ανάμεσα σας θα είναι προβληματική. Παρασκηνιακές ενέργειες αποκαλύπτονται. Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό φέρνει αλλαγές στα σχέδια σας και θα χρειαστεί να τα αναπροσαρμόσετε στις καινούργιες συνθήκες που θα διαμορφωθούν τις επόμενες ημέρες. Αν σχεδιάζατε ένα ταξίδι ή μια σύντομη μετακίνηση με το ταίρι σας, το πιο πιθανό είναι α ακυρωθεί.  

Καρκίνος

Αν σας απασχολούν νομικά/διαδικαστικά ζητήματα, θέματα σπουδών ή σχεδιάζετε ένα ταξίδι, δεν έχουν καμιά τύχη σήμερα να προχωρήσουν, τόσο γιατί η ημέρα δεν βοηθά αυτές τις υποθέσεις όσο και γιατί και η δική σας διάθεση είναι πιο «φευγάτη». Αν έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες, τώρα είναι η στιγμή να τις εκφράσετε. Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού επηρεάζει την οικονομική σας κατάσταση, με απρόβλεπτα έξοδα να προκύπτουν ή με το να μην τηρούνται κάποιες συμφωνίες γύρω από την είσπραξη χρημάτων (συμβόλαια, αγοραπωλησίες, δάνεια).

Λέων

Όσο και να θέλετε να πραγματοποιήσετε σήμερα ορισμένες επιθυμίες σας, δεν θα τα καταφέρετε, αφού δεν θα έχετε την απαιτούμενη στήριξη από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση. Μην παρασύρεστε σε αχρείαστες αγορές και μην δανείζετε χρήματα. Με τον Ερμή απέναντί σας σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επαφές και την επικοινωνία  σας τόσο με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους όσο και με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Καθυστερήσεις και αλλαγές σχεδίων προκαλούν ένταση που με τη σειρά της επηρεάζει τη συμπεριφορά σας.  

Παρθένος

Η Σελήνη κινείται σήμερα απέναντι σας και είστε πρόθυμοι να κάνετε ότι απαιτείται ώστε να βελτιωθεί το κλίμα τόσο στις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, δεν υπάρχει η ίδια προθυμία από την απέναντι πλευρά, αφήστε που πολλά από όσα ειπωθούν απλά δεν ισχύουν. Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού ανατρέπει τα δεδομένα στο εργασιακό σας περιβάλλον, με κάποια σχέδια σας να καθυστερούν ή να ακυρώνονται από πρόσωπα με μεγαλύτερη επιρροή από εσάς. Αυτό που θα σας προστατέψει από λάθος κινήσεις και δυσάρεστα αποτελέσματα είναι η γνωστή λογική σας αλλά και το ισχυρό σας ένστικτο!

Ζυγός

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σας καλεί να αναθεωρήσετε πεποιθήσεις και παγιωμένες αντιλήψεις  για διάφορα θέματα, μέσα από απρόοπτα γεγονότα που κάνουν τώρα την εμφάνιση τους. Αντιλαμβάνεστε πως  στο χώρο της εργασίας γίνονται συζητήσεις και ενέργειες για τις οποίες δεν ενημερώνεστε και αυτό κλονίζει την αυτοπεποίθηση σας. Παράλληλα, κάποια πράγματα που σας είχαν υποσχεθεί δεν πραγματοποιούνται και χάνετε συνολικά το ενδιαφέρον σας. Συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να προκληθείτε ερωτικά από ένα πρόσωπο με διαφορετική κουλτούρα, και συμπεριφορά από τη δική σας.

Σκορπιός  

Είναι δική σας η επιλογή στο πως θα χειριστείτε τη σημερινή ημέρα. Είτε θα παραμείνετε στην απογοήτευση που σας δημιουργεί ένας στόχος που δεν υλοποιείται, είτε θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με τον δημιουργικό τρόπο σκέψης σας. Θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο χώρο που κατοικείτε, ή μπορεί να αναγκαστείτε να φιλοξενήσετε κάποιο στο χώρο σας που θα αναστατώσει τις συνήθειες σας. Στη συναισθηματική σας ζωή προκύπτουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις, κυρίως λόγω της δικής σας επιμονής να γίνονται τα πράγματα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.  Επαγγελματικά, αφήστε συμφωνίες και σοβαρές συζητήσεις για τις επόμενες ημέρες.

Τοξότης

Αναστατώσεις και αλλαγές σχεδίων έχει η σημερινή ημέρα, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε με ψυχραιμία και υπομονή. Βέβαια, αν προκύψουν απρόοπτες μετακινήσεις ή ένα σύντομο ταξιδάκι θα τα δεχθείτε με χαρά, ειδικά αν συνοδεύεστε από τον σύντροφο σας ή αγαπημένα πρόσωπα. Επαγγελματικά, προσέξτε ιδιαίτερα τον τρόπο που επικοινωνείτε για να μην έρθετε σε αντιπαράθεση  με τους συναδέλφους σας. Υπάρχουν κάποια οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν καιρό, αλλά σήμερα ειδικά δεν θέλετε καθόλου να ασχοληθείτε!

Αιγόκερως

Αποφύγετε σήμερα αποφάσεις που θα επηρεάσουν η ζωή σας για μεγάλο διάστημα ή σημαντικές συζητήσεις, καθώς οι συνομιλητές σας δεν είναι απολύτως ειλικρινείς απέναντι σας. Επιπλέον, στον επαγγελματικό τομέα προκύπτουν καθυστερήσεις, αναβολές και λάθη που σας προκαλούν εκνευρισμό. Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού αλλάζει τις σταθερές και ανατρέπει τον οικονομικό σας σχεδιασμό, γεγονός που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σύνεση και λογική, και να μην προσπαθήσετε να ρίξετε το φταίξιμο σε ένα κοντινό σας πρόσωπο.

Υδροχόος

Είτε τις έχετε υποκινήσει εσείς είτε όχι, το σίγουρο είναι  ότι έρχονται αλλαγές στη ζωή σας που θα οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που θέλει προσεκτικούς  χειρισμούς, όχι μόνο τις ημέρες αυτές αλλά για ένα μεγάλο διάστημα μπροστά σας. Η δύσκολη όψη του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ουρανό στον Ταύρο, μιλά για απρόοπτα γεγονότα στο χώρο του σπιτιού, απρόσμενες επισκέψεις  προσώπων που έχετε να δείτε καιρό, αλλαγές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μην ξεσπάτε το άγχος και τα νεύρα σας στους κοντινούς σας ανθρώπους .

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και πολύ θα θέλατε να μην κάνετε τίποτε σημαντικό σήμερα και να «χαθείτε» στα όνειρα και τα δημιουργήματα της φαντασίας σας. Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε την φαντασία και την έμπνευση, που έχετε άφθονη σήμερα, στα επαγγελματικά σας, με τις ιδέες σας να τυχαίνουν υποστήριξης και ενθάρρυνσης. Με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού  νιώθετε μια εσωτερική ανησυχία και μια νευρικότητα που επηρεάζει την επικοινωνία με τους γύρω σας. Ενδεχομένως να μάθετε κάποια πράγματα που θα σας ταράξουν και θα σας κάνουν να χάσετε την εμπιστοσύνη σας σε ένα πρόσωπο. 

Αγαπημένο