ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου- Ερωτικές επιθυμίες, επαγγελματικές συμφωνίες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου- Ερωτικές επιθυμίες, επαγγελματικές συμφωνίες Photo/Istock

Η Τετάρτη είναι μια ημέρα γεμάτη θέληση, ενέργεια και δυναμισμό, που ευνοεί πρωτοβουλίες και κινήσεις για τις επαγγελματικές επιδιώξεις αλλά και τις προσωπικές μας επιθυμίες. Η Σελήνη περνά νωρίς το πρωί στον Κριό δημιουργώντας ένα κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας που ανεβάζει την ψυχολογία και τη διάθεση μας. Καθώς όμως το ζώδιο του Κριού φημίζεται για τον παρορμητισμό αλλά και τον εγωισμό του, θα πρέπει να προσέξουμε εγωκεντρικές συμπεριφορές και βιαστικές ενέργειες ή αποφάσεις που δεν έχουν αξιολογηθεί σωστά. Το μεσημέρι, με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης, εκτός των συναισθηματικών υποθέσεων ευνοεί και τις οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Άρη εξελίσσει επαγγελματικές συμφωνίες και οικονομικές υποθέσεις για τις οποίες έχουμε ήδη δουλέψει το προηγούμενο διάστημα.

Κριός

Με τη Σελήνη σήμερα να συναντά την Αφροδίτη αλλά και τον Δία στο δικό σας ζώδιο, κερδίζετε εύκολα τη συμπάθεια και το ενδιαφέρον των γύρω σας που πρόθυμα κάνουν ότι μπορούν για να σας ευχαριστήσουν. Επαγγελματικά, ίσως δεχθείτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σας βάλει σε σκέψεις για το αν είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε σε αλλαγές. Με το τρίγωνο Ερμή-Άρη έρχεστε ακόμη πιο κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο, μέσα από τις κοινές αντιλήψεις και στόχους που μοιράζεστε. Δεν αποκλείεται ωστόσο, η όψη αυτή να φέρει αντιπαραθέσεις με ένα πρόσωπο από τον κοινωνικό σας περίγυρο, λόγω της εριστικής συμπεριφοράς του.

Ταύρος

Ένα προσωπικό σας ζήτημα που δεν προχωρά όπως το είχατε σχεδιάσει σας προκαλεί άγχος και ανησυχία επηρεάζοντας και την απόδοση στη δουλειά σας. Τα οικονομικά σας μπορούν επίσης να γίνουν πηγή άγχους, ειδικά αν κάνετε αγορές για να νιώσετε καλύτερα και όχι από πραγματική ανάγκη. Χρησιμοποιείστε τη δυναμική του τριγώνου Ερμή-Άρη για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, να κάνετε συζητήσεις, να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες. Σχέσεις από το παρελθόν κάνουν την εμφάνιση τους, και για λίγο μπαίνετε στον πειρασμό να ασχοληθείτε μαζί τους...

Δίδυμοι

Ικανοποιείτε κάποιες μικρές ή μεγαλύτερες επιθυμίες σας σήμερα χωρίς να σας απασχολεί που κάποια κοντινά σας πρόσωπα σας κατηγορούν οτι κοιτάτε μόνο τον εαυτό σας. Το τρίγωνο Ερμή-Άρη ευνοεί επαφές με εξωτερικό, τον σχεδιασμό ενός μακρινού ταξιδιού, το ξεκίνημα μιας καινούργιας συνεργασίας. Ακόμη, αν σας απασχολεί μια νομική υπόθεση με δυναμικές κινήσεις θα μπορέσετε να καταλήξετε σε ένα αποτέλεσμα. Η κοινωνική σας ζωή εμπλουτίζεται με καινούργιες γνωριμίες και μέσα από αυτές έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες και γνώσεις που σας εξιτάρουν. Μια φιλική ως τώρα σχέση έχει πολλές πιθανότητες να μετατραπεί σε ερωτική.

Καρκίνος

Η Τετάρτη είναι μια ημέρα ευνοϊκή και τυχερή για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και δεν πρέπει να χάσετε χρόνο από άγχος ή ανασφάλεια πως δεν θα τα καταφέρετε. Προχωρήστε, έχοντας και τη στήριξη ενός σημαντικού προσώπου, έστω και αν αυτό δεν γίνεται ακόμη φανερά. Με το τρίγωνο του Άρη με τον Ερμή αντιλαμβάνεστε κινήσεις και συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σας το τελευταίο διάστημα σε σχέση με μια οικονομική υπόθεση που αφορά και άλλα πρόσωπα (μέλη της οικογένειας ή κοντινά σας πρόσωπα). Συναισθηματικά, το φλερτ με ένα πρόσωπο από το ευρύτερο επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να σας εκθέσει γενικότερα.

Λέων

Θα θελήσετε να μοιράσετε χαρά και ικανοποίηση στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας αλλά ίσως υπερβάλετε λίγο και γίνετε πιεστικοί ή εγωκεντρικοί χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Το τριήμερο που πλησιάζει είναι ιδανική ευκαιρία για μια σύντομη απόδραση με το ταίρι σας ή αγαπημένους φίλους, ξεκινήστε να το σχεδιάζετε. Με το τρίγωνο Ερμή-Άρη επιτυγχάνετε έναν πολύ σημαντικό στόχο, με τις φιλοδοξίες σας να κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους. Παράλληλα προκύπτουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που όμως σας φαίνονται ανεδαφικές.

Παρθένος

Ευχάριστες εξελίξεις σε ένα οικονομικό ζήτημα που εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα σας (δάνεια, ασφάλειες, αποζημιώσεις) μειώνουν κατά πολύ το άγχος σας για το αύριο. Το τρίγωνο Ερμή-Άρη, παρά τον επιπλέον φόρτο εργασίας που φέρνει, σας βοηθά να δείξετε τις ικανότητες και την αποτελεσματικότητα σας. Αποδεικνύετε έτσι την αξία σας, αν και κάποιες στιγμές γίνεστε νευρικοί και έντονοι στις εκφράσεις σας. Στη συναισθηματική σας ζωή εκδηλώνετε μια κτητικότητα που ξαφνιάζει ευχάριστα τον σύντροφο σας, που συνήθως σας κατηγορεί για συγκρατημένη συμπεριφορά.

Ζυγός

Ενώ εισπράττετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των δικών σας ανθρώπων, δεν σας αρέσει ο τρόπος που το εκδηλώνουν και ίσως παραπονεθείτε για αυτό. Το τρίγωνο Ερμή-Άρη ζητά δράση και γρήγορες κινήσεις, προκειμένου να υπάρξουν αποτελέσματα, σε νομικά/διαδικαστικά ζητήματα, θέματα σπουδών -ενδεχομένως και μέσω διαδικτύου-αλλά και την πραγματοποίηση ενός σύντομου ταξιδιού. Συναισθηματικά, με την Αφροδίτη και τον Δία απέναντί σας έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε όμορφα.

Σκορπιός  

Υποχρεώσεις, βαρετές δουλειές της καθημερινότητας και εκκρεμότητες που απαιτούν τακτοποίηση απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειας σας και σας εξαντλούν. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αγχώνουν για να μην παρουσιάσετε ψυχοσωματικά συμπτώματα. Το τρίγωνο Ερμή-Άρη επηρεάζει τον τομέα σπίτι/οικογένεια αλλά και οικονομικά θέματα που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους. Θα βρείτε λύσεις που θα ρυθμίσουν τα θέματα που υπάρχουν, αν και θα το κάνετε με τον γνωστό, έντονο τρόπο σας. Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα δεν θα λείψουν, αλλά το αποτέλεσμα έχει σημασία.

Τοξότης

Μια ευχάριστη ημέρα είναι η Τετάρτη για εσάς, σε φιλικό/κοινωνικό επίπεδο με πολλές συζητήσεις, ανταλλαγές απόψεων, ειδήσεις, νέα και πληροφορίες να σας φτιάχνουν τη διάθεση. Παράλληλα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα σας και να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Το τρίγωνο Άρη-Ερμή βάζει τα πράγματα σε κίνηση στον επαγγελματικό τομέα, με τις ιδέες σας να μπαίνουν σε εφαρμογή, έστω και αν προσωρινά προκύψουν εντάσεις και διαφωνίες με τους συναδέλφους σας. Αναζήτηση επιπλέον μάθησης με στόχο τη βελτίωση των προσόντων και των δυνατοτήτων σας ευνοείται επίσης.

Αιγόκερως

Αν και δεν έχετε πάψει να ανησυχείτε για την πορεία των οικονομικών σας, σήμερα θα κάνετε κάποια έξοδα για να ομορφύνετε το περιβάλλον του σπιτιού σας. Ίσως να κάνετε ένα δώρο σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Η ενέργεια του τριγώνου Ερμή-Άρη σας ωθεί να βάλετε τα δυνατά σας και να πετύχετε έναν επαγγελματικό σας στόχο. Διαφωνίες με άτομα από το περιβάλλον της εργασίας σας είναι προσωρινές, και δεν επηρεάζουν την προσπάθεια σας. Συναισθηματικά, η νευρικότητα και η ανασφάλεια που νιώθετε επηρεάζει και τη διάθεση του συντρόφου σας που αντιδρά το ίδιο παρορμητικά με εσάς.

Υδροχόος

Στα καλύτερα σας είστε σήμερα, αφού σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε όμορφα, να παραστείτε σε μια ευχάριστη κοινωνική εκδήλωση, να επικοινωνήσετε, να αφήσετε το μυαλό σας να εντυπωσιάσει τους γύρω σας με τις πρωτοποριακές απόψεις και τις λαμπρές σας ιδέες! Το τρίγωνο Ερμή-Άρη ενεργοποιεί την ερωτική σας ζωή, όπου αφήνετε τη θεωρία και τις πολλές σκέψεις και περνάτε στη δράση διεκδικώντας τον έρωτα με μεγάλη μάλιστα επιτυχία!

Ιχθύες

Όταν σας πιάνει συναισθηματική ανασφάλεια προσπαθείτε να κρατηθείτε από όσα υλικά αγαθά διαθέτετε, ή ονειρεύεστε να αποκτήσετε. Μια τέτοια ημέρα είναι και η σημερινή, που μπορεί να προχωρήσετε σε βιαστικές αγορές για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Οικογενειακές υποθέσεις που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν κάνουν την επανεμφάνιση τους και γίνονται αιτία σύγκρουσης με πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ίσως ανακαλύψετε και κάποιες κινήσεις τους που σας κρατούσαν κρυφές και εκνευριστείτε ακόμη περισσότερο. Μικροενοχλήσεις στην υγεία σας είναι πιθανές, αλλά σύντομα θα περάσουν. 


 
Αγαπημένο