ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια τριημέρου: Πώς θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο;

Αναλυτικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή!
1
'
Ζώδια τριημέρου: Πώς θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο; Ζώδια τριημέρου

Η Παρασκευή θα είναι αρκετά γλυκιά, γεμάτη με ανακοινώσεις κι ειδήσεις που περιμέναμε αρκετά, συναντήσεις ή επικοινωνία με παλιούς φίλους και γνωστούς που είχαμε καιρό να δούμε, αλλά και πρώην που όμως, τίποτα από αυτά δε θα μας είναι δυσάρεστο. Γενικά, το παρελθόν θα κάνει μια μικρή επιστροφή στο παρόν μας, καλώντας μας ακόμα και να αναθεωρήσουμε αποφάσεις μας για μια προηγούμενη σχέση ή να αλλάξουμε την άποψή μας και να ξανασκεφτούμε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης κι ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα θα είναι η αφορμή. Από την άλλη, δε θα είναι εύκολο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ή άλλο να θέλουμε να πούμε κι άλλο τελικά να βγαίνει από το στόμα μας. Επαγγελματικά, επίσης θα υπάρχει μια περίπτωση να αναβιώσει μια συνεργασία ή να ξαναβγάλουμε ένα επιτυχημένο σχέδιό μας στον «αέρα.

Το Σάββατο έρχεται να μας χαρίσει όμορφες εκπλήξεις και θετικές ανατροπές, υπενθυμίζοντάς μας ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δε διαρκεί για πάντα, γι’ αυτό πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να μη μένουμε καρφωμένοι στο παρελθόν ή το τώρα. Θα αισθανθούμε σαν να έρχεται ένα αόρατο χέρι και με μια κίνηση να αλλάζει τελείως τα υπάρχοντα δεδομένα, γυρίζοντάς τα υπέρ μας. Ξαφνικές ειδήσεις, συναντήσεις, ακόμα και κέρδη είναι πιθανά. Από την άλλη, θα νιώσουμε τον αέρα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας να μας χτυπά στο πρόσωπο και να μας προτρέπει να κόψουμε εξαρτήσεις, δεσμούς και επαφές με ανθρώπους που δε μας εξελίσσουν. Μια επιτυχημένη, αν και εκκεντρική, επιλογή στην εμφάνισή μας, το να έρθουμε πιο κοντά σε διαφορετικούς ανθρώπους ή ιδιαίτερους, ακόμα κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας περιλαμβάνονται στο μενού της ημέρας, η οποία, κάνοντας τον απολογισμό στο τέλος της, θα μας αφήσει μια ευχάριστη αίσθηση.

Η Κυριακή μας θα είναι γεμάτη βόλτες, γέλιο, τρέλα και κυρίως ευχάριστες στιγμές με παρέες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Θα είμαστε αισιόδοξοι, κεφάτοι και κυρίως με διάθεση να δούμε και να συναναστραφούμε με αρκετό κόσμο, να γνωριστούμε με ανθρώπους, να μάθουμε καινούργια πράγματα και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι θα ξανανιώσουμε παιδιά κι η συμπεριφορά μας θα είναι η ανάλογη, με τα παιχνίδια και τις πλάκες μας, την ανεμελιά και τη θετική ενέργεια. Ο έρωτας μπορεί να εισβάλλει στη ζωή μας και να μας ξεσηκώσει και να σπάσει... πλάκα μαζί μας, βάζοντάς μας σε περιπέτειες. Δε μας περιορίζει, δεν μας καταπιέζει, μας θέλει ελεύθερους να τον απολαύσουμε με την καρδιά μας. Πάνω απ’ όλα η μέρα μας καλεί να ξεχάσουμε έγνοιες και άγχη και να μπούμε στο γιορτινό κλίμα.

ΚΡΙΟΣ

Το τριήμερο θα είναι για σας αρκετά ευχάριστο και γεμάτο από όμορφα αλλά και απρόσμενα γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν. Δεν αποκλείεται να έρθουν σε επαφή μαζί σας πρόσωπα του παρελθόντος ή κάποια που είχατε καιρό να μάθετε νέα τους και να νιώσετε πολύ χαρούμενοι που σας ξαναθυμήθηκαν όπως επίσης και να επικοινωνήσει μαζί σας ένας ή μία πρώην σας που θα σας ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Θα έχετε ζωντάνια, ενέργεια και ίσως ξεκινήσετε και πάλι μια ασχολία ή εφαρμόσετε μια ιδέα που σκεφτόσασταν. Ακόμα και μια απρόσμενη εξόρμηση ή ταξίδι μπορεί να προκύψει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή μπορεί να σας φέρει πίσω ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε παλιά δεσμό που ενδεχομένως να αναβιώσει, αφού τα συναισθήματά σας θα ξυπνήσουν και θα αρχίσετε και πάλι τα όνειρα. Το Σάββατο ένα μυστικό που θα μάθετε από το πουθενά θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά και θα αποκτήσετε τελείως διαφορετική άποψη για ένα ερωτικό σας θέμα. Η Κυριακή έρχεται να σας βγάλει μια χαριτωμένα επιπόλαια πλευρά. Δε θα σκέφτεστε πολύ, αλλά θα σταθείτε στο πόσο όμορφα νιώθετε, δοκιμάζοντας νέες εμπειρίες ή βιώνοντας μια περιπέτεια, ακόμα και σεξουαλική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τόσο την Παρασκευή όσο και το σαββατοκύριακο θα είστε λίγο επιπόλαιοι ή... σκασίλα σας, ίσως γιατί κουραστήκατε, βαρεθήκατε ή απλά δε θα έχετε καμία όρεξη να αναλωθείτε με προβλήματα που πάνε κι έρχονται στη δουλειά σας και άκρη να μη βγαίνει. Μπορεί να βγάλετε μια αδιαφορία και στη σχέση σας ίσως για να αποφύγετε και κάποιο τσακωμό ή γιατί θα νιώσετε κάπως καταπιεσμένοι και θέλετε κάπου να ξεφύγετε. Ερωτικά, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σας και δεν αποκλείεται να υποκύψετε και πάλι στη γοητεία του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Παρασκευή σας βγάζει μια χαλαρότητα, δεν θα έχετε καμία διάθεση για δουλειά, αντίθετα το μόνο που θα σκέφτεστε θα είναι το πότε θα σχολάσετε. Το μυαλό σας θα είναι γεμάτο από στιγμές του παρελθόντος που θα σας προκαλέσουν έντονη νοσταλγία. Το Σάββατο επιφυλάσσει μια έκπληξη για σας σχετικό με τα επαγγελματικά σας που αν αντιδράσετε γρήγορα και δράσετε άμεσα ίσως αποδειχτεί μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψετε υπέρ σας το υπάρχον καθεστώς. Την Κυριακή θα εκτονώσετε την ενέργειά σας σε εργασίες του σπιτιού που όμως θα σας βοηθήσουν να ξεχάσετε άλλα θέματά σας.

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται την Παρασκευή να συναντηθείτε με κάποιους ανθρώπους με τους οποίους κάνατε παρέα στο παρελθόν και να ξαναθυμηθείτε όλες τις όμορφες στιγμές που περάσατε μαζί αλλά και να μάθετε την πορεία της ζωής τους. Το Σάββατο σας φέρνει μια τυχαία γνωριμία που μπορεί ταχύτατα να εξελιχθεί σε έρωτα, που θα σας ξεσηκώσει. Ωστόσο, η σταθερότητά του είναι συζητήσιμη. Η Κυριακή θα είναι άκρως αναζωογονητική, αφού θα αφιερώσετε χρόνο στην ψυχαγωγία σας, στα παιδιά σας ή στον άνθρωπό σας και θα απολαύσετε κάθε λεπτό που θα ζήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ειλικρινής συζήτηση που θα κάνετε την Παρασκευή με ένα οικείο σας πρόσωπο θα βοηθήσει να ξεκαθαριστεί ένα θέμα από τα παλιά. Ίσως εκφράσετε και σεις, έστω και με κόπο, το πώς νιώσατε τη δεδομένη στιγμή και να βελτιωθούν κατά πολύ οι σχέσεις σας. Το Σάββατο ένα δώρο που θα λάβετε ή κάποια χρήματα που δεν περιμένατε θα σας βγάλει από μια δύσκολη θέση. Κι ερωτικά όμως ίσως σας προκύψει κάτι αναπάντεχο. Η Κυριακή θα αρχίσει από ένα σημείο και μετά να σας ζαλίζει με τα διάφορα οικογενειακά θέματα που δεν είναι σημαντικά αλλά θα σας φάνε αρκετό χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Τηλεφωνήματα ή μηνύματα όχι μόνο από γνωστούς, αλλά και ερωτικού περιεχομένου θα σας φτιάξουν κατά πολύ τη διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται ένας ή μια πρώην σας να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας ζητήσει να συναντηθείτε και να μιλήσετε. Το Σάββατο θα εκπλαγείτε από τον σύντροφό σας κι η αντίδρασή σας θα είναι απότομη. Μετά όμως, που θα ξαναβρείτε την ισορροπία σας θα αναγνωρίσετε ότι κάνατε λάθος. Η Κυριακή σας θα περιλαμβάνει βόλτες, ίσως και μια μικρή εξόρμηση εκτός πόλης, ενώ η πιθανότητα να πέσετε πάνω στον... έρωτα είναι μεγάλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια συμφωνία θα επανέλθει στο προσκήνιο την Παρασκευή κι ενδεχομένως με πιο βελτιωμένους όρους από πριν, που βέβαια το πιο πιθανό είναι αυτή τη φορά να τη δεχτείτε. Από την άλλη, όσο κι αν σας κολακεύσει η ανατροφοδότηση του ενδιαφέροντος ενός ή μιας πρώην σας η απάντησή σας για επανασύνδεση θα είναι αρνητική. Το Σάββατο ίσως κάνετε πάρετε μια απόφαση που θα ξαφνιάσει όσους σας γνωρίζουν καλά, αλλά εσείς τη σκεφτόσασταν καιρό και απλά την ανακοινώσατε. Την Κυριακή είστε έτοιμοι να ρισκάρετε ερωτικά και να μπείτε σε καινούργιες περιπέτειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εύκολα θα κερδίσετε τις θετικές εντυπώσεις κι ενδεχομένως να αλλάξετε και την άποψη κάποιων ανθρώπων που στο παρελθόν σας είχαν παρεξηγήσει, ενώ είναι πιθανό να κάνετε μια απόπειρα επανασύνδεσης με κάποιο πρόσωπο που χωρίσατε πρόσφατα. Γενικά, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πρωταγωνιστήσετε το σαββατοκύριακο, καθώς και ερωτικά θα βγείτε στο προσκήνιο και θα κάνετε κινήσεις, κάτω από τον ενθουσιασμό ή τον αυθορμητισμό που θα σας διακατέχει, που θα σας βγουν και θα νιώσετε ξαφνικά πιο ελεύθεροι, πιο ζωντανοί, πιο ανανεωμένοι. Η ανταπόκριση που θα έχετε θα ανεβάσει το ηθικό σας δίνοντάς σας μεγαλύτερη ώθηση να κυνηγήσετε το παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με μια κουβέντα ή μια εικόνα μπορεί να γυρίσετε στο πρόσφατο παρελθόν και να γεμίσετε με σκέψεις και συναισθήματα. Ίσως κάνετε και τον απολογισμό σας ή ανακαλύψετε το «γιατί» έφτασαν τα πράγματα στο συγκεκριμένο σημείο με ένα πρόσωπο ή μια δουλειά σας. Το Σάββατο έχετε όλη την καλή πρόθεση να καταπιαστείτε με διάφορες εργασίες, όμως ένα απρόσμενο γεγονός θα σας αναγκάσει να τα παρατήσετε όλα ή να αλλάξετε τελείως το πρόγραμμά σας. Την Κυριακή, ωστόσο, θα κάνετε ό,τι δεν κάνατε την προηγούμενη μέρα κι ακόμα περισσότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Παρασκευή θα δεχτείτε ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα από κάποιο πρόσωπο με το οποίο ήσασταν κάποτε φίλοι, αλλά χαθήκατε κι ενδεχομένως να σας προτείνει να συναντηθείτε σύντομα, που βέβαια θα δεχτείτε χωρίς δεύτερη σκέψη. Το Σάββατο, αν και τίποτα δε θα γίνει απ’ όσα είχατε σχεδιάσει ή συζητήσει, θα καταλήξει καλύτερο απ’ όσο περιμένατε. Πιθανόν μάλιστα να γνωρίσετε ένα άτομο, το οποίο θα μοιράζεται την ίδια τρέλα με σας. Η Κυριακή θα έχει τους ίδιους εξωστρεφείς ρυθμούς και μέχρι το βράδυ ίσως δε σας δει το σπίτι σας, αφού κάπου θα πάτε, με κάποιους θα βρεθείτε και ούτε θα καταλάβετε πόσο γρήγορα θα περάσει.

ΙΧΘΥΣ

Την Παρασκευή θα είστε στα καλύτερά σας, όχι επειδή θα συμβεί κάτι, αλλά το ακριβώς το αντίθετο, επειδή δε θα συμβεί τίποτα που να σας αναστατώσει στη δουλειά σας κι αν εξαιρέσετε μια τάση ανεμελιάς που θα επικρατεί που μπορεί να προκαλέσει ένα μικρό μπάχαλο, όλα θα κυλήσουν χαλαρά. Το Σάββατο ενδέχεται να εισβάλλει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας ξετρελάνει, ενώ αν είστε σε σχέση, ένα έκτακτο έξοδο κάπου θα σας εκνευρίσει. Η Κυριακή πάντως, θα έχει πάνω-κάτω την ίδια τρέλα, αλλά θα φροντίσετε να εγκλιματιστείτε από νωρίς κι έτσι δε θα σας ενοχλήσει.

Αγαπημένο