ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή- Επιτυχίες, τύχη αλλά και ψευδαισθήσεις…

Τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες;
1
'
Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή- Επιτυχίες, τύχη αλλά και ψευδαισθήσεις… Photo/Istock

Η Παρασκευή, με το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, είναι μια ημέρα που μας χαρίζει τη δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά και να ανοίξουμε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μας! Έχουμε τόσο την επιμονή να πετύχουμε τα σχέδια μας όσο και την πίστη στον εαυτό μας ότι οι σκέψεις και οι ενέργειες μας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Ίσως κάποιοι από τους κοντινούς μας ανθρώπους θεωρήσουν υπερβολικές τις επιδιώξεις μας ή προσπαθήσουν να περιορίσουν τις κινήσεις μας, αλλά οι αποφάσεις είναι δικές μας. 

Το Σάββατο ωστόσο, η δυσαρμονική όψη Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να μας παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις προσώπων και καταστάσεων ή κάποιος να προσπαθήσει να μας εξαπατήσει, για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλες μας τις ενέργειες! Επίσης να κρατηθούμε μακριά από συζητήσεις με ανθρώπους που δεν δέχονται διαφορετικές απόψεις από τις δικές τους ή είναι φανατικοί με τις ιδέες τους. Ακόμη, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουμε πράγματα ή να μας τα κλέψουν, μεγάλη προσοχή και σε αυτόν τον τομέα. 

Η Κυριακή είναι μια ημέρα τύχης, με το εξάγωνο Ήλιου-Δία να μας γεμίζει ενθουσιασμό, αισιοδοξία και θετική διάθεση! Θα μπορέσουμε τώρα να βρούμε εύκολες λύσεις ακόμη και σε θέματα που μας δυσκόλεψαν πολύ προηγούμενο το διάστημα, να βάλουμε νέους στόχους, να διακρίνουμε τις ευκαιρίες και να μην τις αφήσουμε να χαθούν. Επίσης, να αναπτύξουμε τους ορίζοντες μας και να διευρύνουμε τη σκέψη μας μέσα από συζητήσεις με πρόσωπα που η εμπειρία και οι γνώσεις τους είναι πολύτιμες!

ΚΡΙΟΣ 

Διάφορες δουλειές, υποχρεώσεις και εξυπηρετήσεις δεν σας αφήνουν καθόλου ελεύθερο χρόνο να ασχοληθείτε με όσα σας ευχαριστούν και σας ξεκουράζουν με αποτέλεσμα να γίνεστε νευρικοί και ευερέθιστοι. Το τριήμερο δεν προσφέρεται για σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις. Προσέχετε όταν οδηγείτε και φροντίστε να ξεκινάτε αρκετά νωρίτερα για τα ραντεβού σας  για να αποφύγετε καθυστερήσεις. Επαγγελματικά, οι αλλαγές που σκέφτεστε καιρό θέλετε να γίνουν εδώ και τώρα, αλλά χρειάζεται περισσότερη οργάνωση και προγραμματισμός από τη μεριά  σας. Στα προσωπικά σας χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και όχι για να ταλαιπωρείστε με αβάσιμες υποψίες πως ο σύντροφός σας δεν είναι ειλικρινής απέναντί σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες καταστάσεις δεν εξελίσσονται (ακόμη) όπως θα θέλατε και αυτό σας δημιουργεί ανασφάλεια  και γκρίνια. Τουλάχιστον θα περάσετε όμορφα με άτομα που βρίσκονται κοντά σας και σας καταλαβαίνουν. Αποφύγετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις και μην δανείσετε χρήματα, ακόμη και αν το πρόσωπο που τα ζητά είναι στενός σας φίλος. Την Κυριακή βρείτε λίγο χρόνο για να προετοιμάσετε τις  δουλειές που έχετε τις επόμενες ημέρες ώστε να υπάρχει μια ροή στην καθημερινότητα σας και να μην πιέζεστε. Επαγγελματικά, θα έχετε μια σπουδαία ιδέα για την πρόοδο της δουλειάς σας, αλλά μην την εμπιστευτείτε σε άτομα που δεν μπορούν να αντιληφθούν την αξία της. Συναισθηματικά, ασχοληθείτε και με τις ανάγκες του συντρόφου σας και όχι μόνο με τις δικές σας…

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και υποθέσεις που συνεχώς αναβάλλετε και δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιδιώξεις σας. Ακόμη και αν κάποια πρόσωπα προσπαθήσουν να σας αποτρέψουν, απλά αγνοήστε τα. Επαγγελματικά, η εβδομάδα κλείνει με εντάσεις και διαφωνίες που το πιο πιθανό οφείλονται σε παρανοήσεις κάποιων συμπεριφορών. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην ανακατεύεστε σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Συναισθηματικά, δώστε λίγο παραπάνω χρόνο στους ανθρώπους να σας πλησιάσουν και μην βιάζεστε να τους απορρίψετε. Οι δεσμευμένοι λύστε τα προβλήματα σας μέσα από τη συζήτηση και όχι με νεύρα και φωνές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε τώρα να πετύχετε πολλά και να ξεπεράσετε προβλήματα και δυσκολίες που σας ταλαιπώρησαν, αρκεί να κάνετε προσεκτικές κινήσεις. Το τριήμερο αυτό θα πρέπει να εμπιστεύεστε περισσότερο τη λογική και λιγότερο τη διαίσθηση που ίσως σας ξεγελάσει. Κρατηθείτε μακριά από μεγαλόστομες υποσχέσεις που λέγονται μόνο για να σας εντυπωσιάσουν. Επαγγελματικά, φροντίστε να είστε ακριβείς και τυπικοί στα όσα συμφωνείτε και κυρίως στα όσα υπογράφετε! Στη συναισθηματική σας ζωή υπάρχει ερωτική ένταση και πάθος και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις πιο βαθιές σας επιθυμίες. Οι αδέσμευτοι φερθείτε με φυσικότητα, χαλαρά σε μια καινούρια γνωριμία, χωρίς άγχος για την εντύπωση που θα κάνετε.   

ΛΕΩΝ  

Θέλετε να κλείσετε οριστικά ένα θέμα που αφορά στην οικογένειά σας  ή σχετίζεται με ένα πρακτικό ζήτημα στον χώρο που κινείστε κα έχετε τη δύναμη, την ικανότητα και την επιμονή να τα καταφέρετε. Προχωρήστε, η τύχη είναι μαζί σας! Επαγγελματικά είστε πολύ καλά, με τον δυναμισμό σας να εντυπωσιάσει συναδέλφους και ανωτέρους. Ίσως μάλιστα έχετε μια πρόταση να αναλάβετε επιπλέον αρμοδιότητες. Προσοχή στα οικονομικά σας, έχετε την τάση να κάνετε περιττά έξοδα που αργότερα θα μετανιώσετε! Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας γιατί  κάπου έχει κουραστεί να τονώνει συνεχώς την αυτοπεποίθηση σας θαυμάζοντας κάθε τι που λέτε ή κάνετε.. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τριήμερο αυτό θα πρέπει να κάνετε ασκήσεις ψυχραιμίας και αυτοελέγχου καθώς θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας εκνευρίσουν και δεν θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε με ευκολία. Οι υποχρεώσεις επίσης προς την οικογένεια θα σας κουράσουν αρκετά. Τα καλά νέα έρχονται από το κοινωνικό περιβάλλον και τις κοινωνικές συναναστροφές σας όπου κυριολεκτικά θα λάμψετε! Στα επαγγελματικά σας, μετά από καιρό  κάποια πράγματα φαίνεται να παίρνουν την πορεία που θέλετε, αλλά και πάλι με αργούς ρυθμούς που σας κουράζουν. Συναισθηματικά, αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις και τις πιέσεις για αργότερα, αν θέλετε να αποφύγετε μια δυνατή σύγκρουση με τον σύντροφό σας. 

ΖΥΓΟΣ

Η αυτοπεποίθηση σας αυξάνεται και νιώθετε ικανοί να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις απαιτήσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, αλλά και να τους βάλετε στη θέση τους αν προσπαθήσουν να σας επιβληθούν. Στα επαγγελματικά σας είναι προτιμότερο  να κάνετε την Παρασκευή τις επαφές σας αλλά τις απαραίτητες επικοινωνίες ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σιγά σιγά χτίζετε ουσιαστικές σχέσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον που στο μέλλον  θα στηρίξουν πρόθυμα τα σχέδια σας. Στη συναισθηματική σας ζωή η ανταπόκριση που επιθυμείτε από ένα πρόσωπο υπάρχει, αλλά δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να τη διακρίνετε.. Είστε απορροφημένοι  να γκρινιάζετε για την ατυχία σας σε αυτόν τον τομέα παρά να κοιτάτε γύρω σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Ευτυχώς που αντιλαμβάνεστε λόγω ενστίκτου τις κακοτοπιές και τις αποφεύγετε, προστατεύοντας έτσι τον εαυτό σας από ανώφελες περιπέτειες. Προσέξτε πολύ αυτό το τριήμερο τα όσα λέτε και σε ποιους τα λέτε γιατί εύκολα μπορούν να σας παρεξηγήσουν. Επαγγελματικά αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις ορισμένων, αλλά παρά την απογοήτευση σας εσείς δεν θα παρεκκλίνετε της πορείας σας. Στα ερωτικά σας μπορείτε να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε, να ζήσετε παθιασμένες στιγμές είτε είστε σε σχέση είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία, αλλά δεν είναι η στιγμή να επενδύσετε σε σκέψεις για κάτι περισσότερο. Απολαύστε το τώρα και αφήστε τα πολλά όνειρα για το μέλλον...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να δεχθείτε ότι δεν συμφωνούν όλοι με τις δικές σας απόψεις, και να κατανοήσετε ακόμη και τον συντηρητισμό ορισμένων προσώπων από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να αποφύγετε άσκοπες συγκρούσεις και να ευχαριστηθείτε περισσότερο τις επαφές σας μαζί τους. Επαγγελματικά, διεκδικείστε την Παρασκευή καλύτερες οικονομικές απολαβές, αρκεί τα έργα και η απόδοση σας να τις δικαιολογούν. Συναισθηματικά, όσοι είστε σε σχέση δείξτε κατανόηση για τα άγχη του συντρόφου σας και αν χρειαστεί βοηθείστε το και στα διάφορα πρακτικά θέματα του σπιτιού. Είναι και αυτός ένας τρόπος να δείξετε το ενδιαφέρον σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την υποστήριξη -είτε ηθική είτε ακόμη και οικονομική- των φίλων σας θα μπορέσετε να βάλετε μπροστά ένα σημαντικό σχέδιο που αν αποδώσει θα βελτιώσει αισθητά όλους τους τομείς της ζωής σας. Επαγγελματικά  δείξτε υπομονή και αντοχή στις αντιξοότητες που θα προκύψουν και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βρεθείτε μπροστά σε μια διαφωνία δυο συναδέλφων σας. Στη συναισθηματική σας ζωή, όλο το τριήμερο είναι ευνοϊκό για τα αισθηματικά σας και θα απολαύσετε στιγμές παθιασμένες και στιγμές τρυφερές. Γενικά θα υπάρχει μια γλυκιά διάθεση, αλλά το Σάββατο αποφύγετε να υποσχεθείτε κάτι σημαντικό γιατί δεν θα καταφέρετε να το τηρήσετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Οι αποκαλύψεις που έρχονται αυτό το τριήμερο, αν και δεν σας επηρεάζουν σημαντικά, φέρνουν στην επιφάνεια παλαιότερες σκέψεις που είχατε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ασχοληθείτε με τις δικές σας υποθέσεις και μην χάνετε χρόνο με καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Στα επαγγελματικά σας όσο και να σας δελεάζει ένας καινούργιος τομέας και να σας ικανοποιεί η εμπιστοσύνη που σας δείχνουν, μην αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε, γιατί δεν θα είστε συνεπής! Συναισθηματικά είστε αναποφάσιστοι σχετικά με το τι να πιστέψετε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αφού οι πράξεις του με τα λόγια του δεν έχουν καμία σχέση!

ΙΧΘΥΕΣ

Το τριήμερο αυτό δεν προσφέρεται για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας! Η κρίση σας δεν είναι σωστή και αντιλαμβάνεστε τα πράγματα με ένα δικό σας τρόπο που όμως απέχει από την πραγματικότητα. Ωστόσο θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη στο μέλλον. Προς το παρόν όμως κρατήστε χαμηλούς τόνους στην επαφή σας μαζί της. Στα επαγγελματικά σας να είστε πολύ προσεκτικοί  στο τι λέτε και κάνετε, γιατί είναι πολύ εύκολο να κάνετε λάθη. Στη συναισθηματική σας ζωή παρανοείτε αυτά που ακούτε από τον σύντροφό σας το ίδιο και εκείνος με το αποτέλεσμα να μιλάτε μια εντελώς ξένη γλώσσα μεταξύ σας!

Αγαπημένο