ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου- Υποσχέσεις που δεν τηρούνται και ιδέες που δεν εφαρμόζονται

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου- Υποσχέσεις που δεν τηρούνται και ιδέες που δεν εφαρμόζονται Photo/Istock

Αν και στο ξεκίνημα της η Τρίτη είναι κάπως περιοριστική και μας κάνει να σκεφτόμαστε μόνο τις υποχρεώσεις, τις ευθύνες και τα οικονομικά μας που δεν λένε να φτιάξουν, στην πορεία, με την απομάκρυνση της Σελήνης από τον Κρόνο, η διάθεση μας βελτιώνεται. Θα θελήσουμε τότε να επικοινωνήσουμε με όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους και να μοιραστούμε μαζί τους τις σκέψεις και τις ιδέες μας που εννοείται είναι μοναδικές, φανταστικές και ανεπανάληπτες... Όμως, αν τυχόν μπορέσουμε και τις βάλουμε σε εφαρμογή τα αποτελέσματα θα είναι πολύ κατώτερα των προσδοκιών και θα μας εκθέσουν στο περιβάλλον μας. Επίσης πολύ ισχυρή είναι και η τάση μας να δίνουμε μεγάλες υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουμε να τηρήσουμε, για αυτό ας δείξουμε όσο μπορούμε αυτοσυγκράτηση και ας μετριάσουμε τις λεκτικές υπερβολές. Αν πρέπει να τακτοποιήσουμε οικονομικές υποθέσεις, να κάνουμε πληρωμές αλλά και να σκεφτούμε τρόπους να εξελιχθούμε επαγγελματικά, ας το κάνουμε από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη σχηματίζει διαδοχικά ευνοϊκές όψεις με σημαντικούς πλανήτες.

Κριός

Τα οικονομικά σας απαιτούν πολύ προσεκτική διαχείριση, γιατί είναι αλήθεια δεν το έχετε με την οικονομία. Αν πιστεύετε πως μπορείτε να διεκδικήσετε περισσότερα χρήματα στη δουλειά σας ή ότι αν μετακινηθείτε σε κάποιο άλλο εργασιακό περιβάλλον θα αμείβεστε καλύτερα, δεν έχετε παρά να το διερευνήσετε. Στην προσωπική σας ζωή μην ξοδεύεστε άδικα για πρόσωπα που δεν αξίζουν.

Ταύρος

Η ημέρα ξεκινά με δουλειές και υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και όσο και αν η πίεση σας εκνευρίζει θα καταφέρετε να τις ολοκληρώσετε, αν και θα σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο. Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, ασχοληθείτε με ότι σας προσφέρει χαρά και σας φτιάχνει τη διάθεση, ενώ είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τη φροντίδα της εμφάνισης σας. Συζητήσεις επαγγελματικές ή κινήσεις οικονομικές, καλύτερα να γίνουν από το μεσημέρι και μετά.

Δίδυμοι

Ανήσυχοι και προβληματισμένοι είστε σήμερα με μια υπόθεση που σας απασχολεί εδώ και καιρό και όσο και να προσπαθείτε δεν την βλέπετε να προχωρά. Ίσως πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που ενεργείτε και να μην αφήσετε περιθώρια άλλων καθυστερήσεων. Προσέξτε την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε. Αφήστε τις υπερβολές και τα μεγάλα λόγια, και κάντε μια φυσιολογική συζήτηση με τον σύντροφό σας για όσα σας απασχολούν.

Καρκίνος

Οι στόχοι και τα σχέδια σας για το μέλλον μπορούν να έχουν μια καλή πορεία σήμερα, με αρκετή στήριξη από τους φίλους και τους ανθρώπους του περίγυρου σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι συζητήσεις που θα κάνετε είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς έχετε την τάση να υπόσχεστε πράγματα που εκ των πραγμάτων είναι αδύνατον να κάνετε. Για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας.

Λεων

Αισθάνεστε ασφαλείς και ευχαριστημένοι με όσα έχουν συμβεί ως τώρα στα επαγγελματικά σας, όμως θα πρέπει να αναρωτηθείτε μήπως υπερεκτιμάτε γενικότερα την απόδοση σας. Συνεχίστε να εργάζεστε με συνέπεια και σοβαρότητα και μην δίνετε βάση στις υποσχέσεις κάποιων ανθρώπων. Στην προσωπική σας ζωή μιλήστε με ειλικρίνεια και πείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί ώστε να ξέρει και ο σύντροφός σας που βρίσκεται.

Παρθένος

Είστε πιο σίγουροι για τις επιλογές σας σήμερα αφού τα αποτελέσματα σας δικαιώνουν, και έχοντας λιγότερο άγχος βάζετε μπροστά τα καινούργια σχέδια σας, αν και θα τα τροποποιήσετε αρκετά ώστε να ταιριάζουν στα τωρινά σας δεδομένα. Επαγγελματικά, εμφανίζονται κάποια επιπλέον ζητήματα που περιμένουν να τα λύσετε, και πράγματι, με λίγο κόπο παραπάνω θα τα καταφέρετε.

Ζυγός

Παρουσιάζονται αλλαγές και αναθεωρήσεις σε ένα οικονομικό ζήτημα που έχει σχέση με τράπεζες, δάνεια, ασφάλειες ή εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα της οικογένειας σας. Θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα για να προλάβετε τις εξελίξεις. Προσέξτε τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις και μην μεταφέρετε τους δισταγμούς και τις αμφιβολίες για το μέλλον της σχέσης σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί δεν θα σας καταλάβει, και με το δίκιο του....

Σκορπιός

Προκειμένου να είστε σίγουροι ότι θα ολοκληρωθούν κάποια θέματα στη εργασία σας δεν διστάζετε να το πάρετε όλο πάνω σας και να κάνετε και τη δουλειά των άλλων. Όλα καλά αν αντέχετε την κούραση, αλλά φροντίστε να είστε συνεπείς και στις καθαρά δικές σας υποχρεώσεις. Στη διαχείριση των οικονομικών σας δεν χωρούν ενθουσιασμοί και σπατάλες. Στην προσωπική σας ζωή μπορεί να μπει ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας αγγίξει τόσο ερωτικά όσο και συναισθηματικά!

Τοξότης

Είστε συνέχεια σε κίνηση, σε δράση, πάντα κάτι έχετε να κάνετε και όλο αυτή η υπερδιέγερση σας εξαντλεί ενεργειακά και πρέπει να δείτε τι είναι αυτό που σας φορτίζει και να το εντάξετε στη ζωή σας. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας βελτιώνονται και μπορείτε να βασίζεστε στη στήριξη τους, ενώ οι σημερινές όψεις της Σελήνης με Δία και Ποσειδώνα σας βοηθούν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα άτομα της οικογένειάς σας.

Αιγόκερως

Κάντε ένα σχετικό προγραμματισμό για το πως θα κινηθείτε γενικότερα το επόμενο διάστημα, και μετά ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανακαλύπτοντας νέους τρόπους να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε. Στα επαγγελματικά σας, η αυτοπεποίθηση, τα ταλέντα και η εργατικότητα σας αποδίδουν καρπούς και πετυχαίνετε τους στόχους σας. Το βράδυ προσφέρεται για όμορφες, ρομαντικές στιγμές για δυο...

Υδροχόος

Θα πιεστείτε από κάποια οικογενειακά θέματα που εξακολουθούν να υπάρχουν και πλέον σας έχουν κουράσει. Είστε εσείς που επιδιώκετε να λύσετε τα προβλήματα όλων, επομένως μην τους κατηγορείτε τώρα που ζητούν τη βοήθεια σας. Επαγγελματικά θα υπάρξει μια αναταραχή γενικότερα στο περιβάλλον με ξαφνικές αλλαγές που σας επηρεάζουν ψυχολογικά, αν και δεν σας αφορούν άμεσα.

Ιχθύες

Έχετε πολλά να κάνετε σήμερα, με επαφές, επαγγελματικές συζητήσεις και σύντομες μετακινήσεις- ίσως και λόγω δουλειάς- να γεμίζουν τη μέρα σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την εργασία σας είναι να μην ξεφύγετε σε υπερβολές και κινήσεις εντυπωσιασμού που θα χαλάσουν όλη την καλή εικόνα που έχουν σχηματίσει οι άλλοι για εσάς. Το ενδιαφέρον που σας δείχνει ένα πρόσωπο από το εργασιακό σας περιβάλλον σίγουρα δεν είναι συναδελφικό...

Αγαπημένο