ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 22 Νοεμβρίου- Αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 22 Νοεμβρίου- Αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες Photo/Istock

Ο Ήλιος μετακινείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη και θα θελήσουμε να μάθουμε καινούργια πράγματα, να αποκτήσουμε καινούργιες εμπειρίες, να βελτιώσουμε τις γνώσεις μας σε κάθε επίπεδο. Βέβαια με τόσο ισχυρή την ανάγκη μας για επικοινωνία, δεν είναι δύσκολο κάποιοι να γίνουν αδιάκριτοι και να προσπαθούν να μάθουν πολύ προσωπικά μας θέματα. Μετά την αδιακρισία μάλιστα, ακολουθεί και η διασπορά της πληροφορίας, κοινώς το κουτσομπολιό...Προσοχή λοιπόν στο τι εμπιστευόμαστε και σε ποιόν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τους φόβους και τις αδυναμίες μας ώστε κανείς να μην μπορέσει να μας πληγώσει. Το βράδυ, η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού επηρεάζει αρνητικά τις ερωτικές μας σχέσεις, με τα νεύρα και τις εντάσεις να κάνουν το κλίμα εκρηκτικό!   

ΚΡΙΟΣ

Καιρός να αφήσετε οριστικά πίσω ότι σας δημιουργούσε ανασφάλεια ή φόβο και να κοιτάξετε μπροστά. Συζητήστε τις σκέψεις που έχετε για την βελτίωση των οικονομκών σας μόνο με κάποιον που εμπιστεύεστε. Επαγγελματικά τα πράγματα μπαίνουν και πάλι σε κίνηση, αν και ακόμη δεν μπορείτε να το διακρίνετε. Συνεχίστε να εργάζεστε με την ίδια επιμέλεια και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν Η ερωτική σας διάθεση στα ύψη!

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να δείτε κάποιες επιθυμίες σας να πραγματοποιούνται σήμερα, αλλά το πρώτο βήμα για να συμβεί αυτό είναι να δραστηριοποιηθείτε εσείς, αφού τίποτε δεν θα σας χαριστεί. Χρησιμοποιείστε τη διαίσθηση σας και δεν θα χάσετε. Στα επαγγελματικά  σας αντιμετωπίστε με ψυχραιμία την επιθετικότητα ενός συναδέλφου και προσπεράστε την. Στα ερωτικά σας θα δείτε με καινούργιο ενδιαφέρον ένα πρόσωπο που ως τώρα βλέπατε μόνο φιλικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πέρα από το ενδιαφέρον σας για το τι συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη, θα πρέπει σήμερα να ασχοληθείτε και με τα θέματα της καθημερινότητας. Πληρώστε λογαριασμούς, κάντε τις αγορές του σπιτιού, γενικά τακτοποιήστε εκκρεμότητες.  Επαγγελματικά, δώστε προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια και ελέγξτε τα νεύρα σας. Οι συνάδελφοι δεν ευθύνονται για το γεγονός οτι κάποια πράγματα στη δουλειά δεν πάνε όπως θα θέλατε. Τα καλά νέα έρχονται από την ερωτική σας ζωή οπου μπορείτε να περάσετε θαυμάσια, αρκεί να ρίξετε λίγο τους τόνους...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια τυχερή ημέρα η σημερινή, που μπορείτε να πετύχετε πολλές από τις επιδιώξεις σας ενώ δεν θα λείψει μια ευχάριστη έκπληξη που θα σας δώσει μεγάλη χαρά! Τα επαγγελματικά σας μπαίνουν σε μια περίοδο εξέλιξης και προόδου και το μόνο που θα πρέπει να κανετε εσείς είναι να πιστέψετε στις ικανότητες σας.  Δώστε όλη σας την  προσοχή σήμερα σε ένα σημαντικό ζήτημα της εργασίας σας στο οποίο δεν συγχωρούνται λάθη. Συναισθηματικά, το ενδαφέρον σας τραβά ένας συνάδελφος, χωρίς μάλιστα να το γνωρίζει!

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να διευθετήσετε ένα οικογενειακό ζήτημα που προέκυψε ξαφνικά και απαιτεί τη συμμετοχή σας. Στα επαγγελματικά σας υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στις απαιτήσεις της εργασίας σας και τη δική σας άρνηση να ασχοληθείτε σοβαρά με αυτή αφού το μυαλό σας είναι αλλού. Αισθηματικά, σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά, αλλά σήμερα νιώθετε πως δεν σας εκτιμούν όπως σας αξίζει και γίνεστε και εσείς απόμακροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα προσφέρεται να βρεθείτε με κοντινούς συγγενείς και αδέλφια και να συζητήσετε κοινά σας θέματα. Επαγγελματικά ξεκινά μια περίοδος που ενώ θα έρχονται ευκαιρίες να καταξιωθείτε, αυτό θα γίνει μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά. Πάρτε τις βιταμίνες σας και προετοιμαστείτε. Οικονομικά ακόμη δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Αισθηματικά, δεν έχουν όλοι την δική σας ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τα συναισθήματα των άλλων χωρίς να σας τα πουν..

ΖΥΓΟΣ

Η Τρίτη δοκιμάζει τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, αφού όλο και απρόοπτα έξοδα προκύπτουν που σας βγάζουν εκτός προγράματος. Επαγγελματικά, μην εμπλέκεστε σε διαφωνίες που δεν σας αφορούν και ασχοληθείτε με όσα έχετε να κάνετε στον τομέα σας. Στην ερωτική σας ζωή, ακόμη και αν δεν έχετε μια σταθερή σχέση που να καλύπτει την ανάγκη σας για συντροφικότητα, ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται και αυτό είναι σημαντικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σήμερα στο δικό σας  ζώδιο έχετε περισσότερες ευκαιρίες να  πετύχετε πολλές από τις επιδιώξεις σας!Επαγγελματικά δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, αλλά στα οικονομικά σας ανοίγονται πολύ καλές προοπτικές που πρέπει να διακρίνετε. Οι προσωπικές σας σχέσεις κινδυνεύουν μόνο από την καχυποψία σας που μπορεί εσάς να σας δίνει τροφή για σκέψη, αλλά τρελλαίνει αυτούς που είναι γύρω σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο σήμερα και ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα! Σήμερα ωστόσο κάποιες ενέργειες σας καλό θα ήταν να μην κοινοποιηθούν και ότι κάνετε να μείνει στο παρασκήνιο, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν. Η δυσκολία σας να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και σημαντικές παραβλέψεις που με κάθε τρόπο πρέπει να αποφύγετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φιλικές σας σχέσεις είναι αυτές που θα σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση σήμερα, ενώ οι συμβουλές ενός φίλου θα φανούν πολύ χρήσιμες στις μετέπειτα κινήσεις σας. Επαγγελματικά, θα κουραστείτε να διαβάζετε οτι υπάρχει πίεση και πολλές υποχρεώσεις αλλά οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται. Συναισθηματικά, το να κλείνεστε στον εαυτό σας και να μην εκφράζετε όσα νιώθετε απομακρύνει το ταίρι σας.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με αρκετά νεύρα υποδέχεστε την Τρίτη, αφού για άλλη μια φορά επιβεβαιώνετε πως γύρω σας υπάρχουν πολλοί  που τους ενδιαφέρει μόνο το χρήμα και η υλική εξασφάλιση. Μην υποτιμάτε την σημασία της οικονομικής ασφάλειας και δεχθείτε ότι για κάποιους ειναι σημαντική. Επαγγελματικά, κερδίζετε την εκτίμηση των συναδέλφων σας με την εργατικότητα και την συνέπεια σας. Συναισθηματικά πιέζεστε από άλλα θέματα και την πληρώνουν οι δικοί σας άνθρωποι.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε να κάνετε πράγματα εντελώς διαφορετικά από τα συνηθισμένα σήμερα,αφού ο στόχος είναι να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες και να περάσετε όμορφα! Υπάρχουν βέβαια και οι υποχρεώσεις τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές που δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να ξεφύγετε. Στα επαγγελματικά σας αν και δεν έχουν τελειώσει τα δύσκολα, θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ευκολία. Συναισθηματικά,  σας ελκύει ένα πρόσωπο που κινείται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, αλλά σκεφτείτε και τις τυχόν συνέπειες πριν του δείξετε το ενδιαφέρον σας.   

Αγαπημένο