ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 17 Αυγούστου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 17 Αυγούστου Ζώδια_Σήμερα

Μέχρι και το μεσημέρι, σε γενικές γραμμές το κλίμα θα είναι το ίδιο με το χθεσινό, με τη διαφορά ότι η συναισθηματική μας κατάσταση θα παρουσιάσει απότομες μεταπτώσεις που ίσως μας σπρώξουν σε αψυχολόγητες ενέργειες ή προκαλέσουν ξεσπάσματα στον τομέα των σχέσεών μας. Μπορεί να μην είμαστε τόσο ανεκτικοί ή να δείξουμε τη δυσφορία μας πιο έντονα, αν μας ζητηθεί ή γίνει κάτι που δε μας αρέσει. Αλλά, πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας για να μη χάσουμε το δίκιο μας. Το σκηνικό αλλάζει κατά πολύ από το απόγευμα και μετά, γίνεται πιο βαρύ, πιο επιβλητικό, πιο έντονο. Θα μας κάνει πιο εσωστρεφείς, μυστικοπαθείς ή καχύποπτους. Θα αρχίσουμε να ερευνούμε τα πάντα, από τα συναισθήματά μας μέχρι τους άλλους γύρω μας, θα θέλουμε να φτάσουμε στην αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι, θα γίνουμε απόλυτοι, ασυμβίβαστοι αλλά άδικοι. Από την άλλη η ατμόσφαιρα γίνεται ερωτική και το πάθος είναι τέτοιο που κόβει την ανάσα.

ΚΡΙΟΣ

Λες και κάνατε πολύ υπομονή και πλέον δεν μπορείτε να κρατηθείτε, θα είστε κάπως ευερέθιστοι στη δουλειά σας, με τάση να δώσετε πληρωμένες απαντήσεις σε όποιον τολμήσει να αμφιβάλλει για τις ικανότητές σας ή να σας αδικήσει. Από το απόγευμα και μετά, γίνεστε εσωστρεφείς και απεργάζεστε διάφορα σχέδια για το πώς θα επικρατήσετε ή θα πάρετε το αίμα σας πίσω. Από την άλλη, όσο νυχτώνει, ερωτικά τρελαίνεστε, η λίμπιντό σας εξεγείρετε και οι επιθυμίες σας γίνονται ανεξέλεγκτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βγάλετε μια ξαφνική ένταση στη δουλειά σας, που θα ξαφνιάσει τους συναδέλφους σας, ίσως γιατί η αιτία του ξεσπάσματός σας δεν ήταν τόσο σημαντική για να το δικαιολογήσει. Στην ίδια «ευαίσθητη» κατάσταση θα είστε και το βράδυ, όταν επιστρέψετε στο σπίτι και τον άνθρωπό σας, γι’ αυτό και ένας καβγάς είναι πιθανός. Ερωτικά, η ασφυκτική πίεση ενός προσώπου ίσως αρχίσει να πιάνει τόπο και ενδεχομένως να συνειδητοποιήσετε ότι έχει κερδίσει αρκετό έδαφος στην καρδιά σας, οπότε το να το αρνείστε σε σας κάνετε κακό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να συμβιβαστείτε για την ώρα σε μια κατάσταση στη δουλειά σας, μετά από μια συζήτηση που θα κάνετε με αρμόδιο πρόσωπο, είναι πιθανό, αλλά θυμηθείτε ότι... ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Όσο πιο σύντομα επαναφέρετε το θέμα σας, τόσο πιο γρήγορα θα το διευθετήσετε οριστικά. Όσον αφορά στα ερωτικά σας τίποτα δε φαίνεται να είναι σταθερό, οπότε κι εσείς που είστε ευπροσάρμοστοι πηγαίνετε όπου φυσάει ο άνεμος. Τώρα το σε ποια αγκαλιά θα σας αφήσει χρειάζεται λίγο προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σαφώς πολλά θέματα λύνονται με τη συζήτηση, αλλά αν υπάρχουν απωθημένα ή δυσαρέσκειες που βγαίνουν ξαφνικά, τότε μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε αρκετά περισσότερα για να διευθέτησε ένα οικογενειακό ζήτημα. Κυρίως, να παραμείνετε ψύχραιμοι ακόμα κι αν ακούσετε τα πιο παράλογα. Ερωτικά, διστάζετε, μετράτε υπέρ και κατά, αλλά το ένστικτό σας φωνάζει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την κίνησή σας προς ένα πρόσωπο και καλό θα ήταν να κλείσετε τα μάτια και να το ακολουθήσετε.

ΛΕΩΝ

Πιθανόν να χάσετε το δίκιο σας, αν αφήσετε το θυμικό σας να σας παρασύρει και δεν παραμείνετε ψύχραιμοι. Προσπαθήστε να αποδείξετε ήρεμα ότι αυτό που ακούτε ή σας ζητούν στη δουλειά σας είναι δύσκολο να γίνει τελευταία στιγμή ή παράλογο. Αν δείτε ότι απέναντί σας έχετε τοίχο, τότε αναγκαστικά θα το αποδεχτείτε. Από την άλλη, μια αναστάτωση και στο σπίτι, δε θα βοηθήσει να χαλαρώσετε. Ερωτικά, έχετε αρχίσει να πιστεύετε ότι μιλάτε διαφορετική γλώσσα γι’ αυτό δε γίνεστε κατανοητοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επειδή τα λάθη και οι παρερμηνείες καραδοκούν, ενδεχομένως να είναι προς όφελός σας να ζητήσετε διευκρινήσεις για μια συνεργασία ή συμφωνία που ετοιμάζεστε να προχωρήσετε. Δώστε προσοχή στα ψιλά γράμματα και μη δεσμεύεστε, αν αισθάνεστε ότι δε σας καλύπτουν κάποιες πλευρές, βρίσκοντας μια δικαιολογία για να παρατείνετε το χρόνο. Ερωτικά, το μόνο που μπορείτε να κάνετε στην παρούσα φάση είναι υπομονή. Αν δείτε ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν, μην περιμένετε άλλο γιατί δεν έχει πλέον νόημα.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες πρωτοβουλίες σας δε θα γίνουν δεκτές με χαρά, ίσα-ίσα που θα συναντήσετε αντιδράσεις στη σχέση σας ή στη δουλειά σας. Είναι όμως λογικό, αν ξεβολεύονται ορισμένοι, ιδιαίτερα αν τους είχατε καλομάθει καιρό. Μην κάνετε πίσω τώρα γιατί θα επανέλθετε σύντομα στην πρότερη κατάσταση και δε θα σας αρέσει. Από την άλλη, η ερωτική σας ζωή έχει πάρει μια άγρια ομορφιά, με τις κατακτήσεις να αυξάνονται και σας να μην ξέρετε που να στρέψετε το ενδιαφέρον σας. Αλλά, πρέπει σύντομα να αναλάβετε δράση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε βολιδοσκοπήσει αρκετά μια κατάσταση που αφορά στα επαγγελματικά σας, έχετε πάρει τις πληροφορίες σας και το μόνο που σας μένει τώρα είναι να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε ή όχι. Μέχρι το απόγευμα θα το τυραννάτε μέσα σας, μετά όμως θα καταλήξετε και πίσω δε θα κάνετε. Από την άλλη, η απόλυτη στάση σας θα φέρει τον άνθρωπό σας σε δύσκολη θέση. Ερωτικά, υποχωρείτε μόνο για να πάρετε φόρα και τώρα θα βγείτε δυναμικά μπροστά παρασέρνοντας κάθε εμπόδιο που θα συναντήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας, μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, να συζητήστε τα και με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα που θα σας βοηθήσει όχι μόνο να βγάλετε ένα μεγάλο ποσοστό έντασης, αλλά και να δείτε μια διαφορετική οπτική και κυρίως μη βιάζεστε. Ερωτικά, δεν έχετε δυσκολία στο κάνετε γνωριμίες, αλλά στο να σας τραβήξει κάποια περισσότερο το ενδιαφέρον, οπότε προς το παρόν εξετάζετε υποψήφιους ή υποψήφιες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά εκτός από θετικά κι ενθαρρυντικά σχόλια που ακούτε, κάτι ουσιαστικό δε διαφαίνεται στον ορίζοντα. Τουλάχιστον όμως παίρνετε την επιβεβαίωση και από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό. Δεν αποκλείεται επίσης να επανέρθει και μια πρόταση συνεργασίας που θα σκεφτείτε πολύ αν θα τη δεχτείτε. Ερωτικά, άλλο θέλετε κι αλλού η ζωή σας πάει κι ίσως πρέπει να σταματήσετε να αντιστέκεστε και να ακολουθήσετε τη ροή μήπως σας οδηγήσει στη σωστή όχθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετές θα είναι οι υποθέσεις που πρέπει να διευθετήσετε, όμως είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείτε, να εκνευριστείτε, να κουραστείτε και τελικά να μην τα καταφέρετε. Κι είναι καλύτερα για σας να μην επιμείνετε, αλλά να τις αφήσετε για κάποια άλλη μέρα γιατί η έντασή σας θα μεγαλώσει και μάλλον θα την βγάλετε αργότερα στους δικούς σας ανθρώπους. Ερωτικά, το να έχετε κοινές αναφορές με ένα πρόσωπο το θεωρείτε σημαντικό και προτιμάτε να είστε μόνοι, παρά να κάνετε εκπτώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Αν η διαίσθησή σας είναι αντίθετη σε κάποιες κινήσεις σας ή σας εμποδίζει να προχωρήσετε σε μια συνεργασία, καλό θα ήταν να μην της πάτε κόντρα, όσο κι αν φαίνεται συμφέρουσα γιατί στην πορεία μπορεί να ανακαλύψετε ότι μάλλον θα βολέψετε κάποια πρόσωπα χωρίς να κερδίσετε εσείς τα αναμενόμενα. Ερωτικά, η έλξη σας είναι δεδομένη, αλλά ενδεχομένως αλλού να στοχεύετε εσείς κι άλλα πρόσωπα να σας κυνηγούν και κάποια στιγμή θα απηυδήσετε.

Αγαπημένο