ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου- Έξυπνες διαπραγματεύσεις-χρήσιμες γνωριμίες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου- Έξυπνες διαπραγματεύσεις-χρήσιμες γνωριμίες Photo/Istock

Η Τετάρτη είναι μια ημέρα γεμάτη σημαντικές πληροφορίες, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, επαφές και χαρούμενες συναντήσεις! Με τη στήριξη και την εύνοια που απλόχερα μας προσφέρει το τρίγωνο Ερμή-Δία μπορούμε να κάνουμε οικονομικές διαπραγματεύσεις, συμφέρουσες αγορές, να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές συμφωνίες, να κάνουμε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες γνωριμίες. Ακόμη, ότι έχει να κάνει με υπογραφές, ανανέωση συμβάσεων, ολοκλήρωση συμβολαίων και νομικά θέματα ευνοείται, όπως και το να φροντίσουμε να ανοίξουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες! Βιβλία, ταξίδια, καλλιτεχνικές παραστάσεις, ότι καλλιεργεί το νου και την ψυχή μας είναι ευπρόσδεκτο.  Μόνο μελανό σημείο σε αυτή την τόσο επικοινωνιακή και τυχερή ημέρα είναι οι σύντομες όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη στο πέρασμα της από τον Λέοντα με Ήλιο-Ερμή, Αφροδίτη και Κρόνο. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα πιεστούμε συναισθηματικά και ψυχολογικά, όχι όμως από τις εξωτερικές συνθήκες αλλά από δικές μας ανασφάλειες, δυσάρεστες αναμνήσεις ή φόβους που δεν έχουν καμία λογική.   

ΚΡΙΟΣ 

Σκέπτεστε πολύ τα οικονομικά σας και το τι πρέπει να κάνετε ώστε το μέλλον σας να είναι περισσότερο ασφαλές σε αυτόν τον τομέα. Σήμερα λοιπόν είναι μια καλή ημέρα να συζητήσετε  επενδύσεις και ασφαλιστήρια συμβόλαια, να τρέξετε κάποια θέματα κληρονομικά ή αν υπάρχουν οφειλές να τις ρυθμίσετε με ευνοϊκούς όρους. Στα επαγγελματικά σας ανοίγονται πολύ καλές προοπτικές και είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών που κάνετε εδώ και πολύ καιρό. Στην προσωπική σας ζωή, η συμπεριφορά ενός ανθρώπου και το ενδιαφέρον που σας δείχνει θα σας κάνει να ξεπεράσετε τυχόν  απωθημένα ή φοβίες και να συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι να σας αγαπούν!

ΤΑΥΡΟΣ  

Προσπαθείτε να έχετε μια σταθερή στάση και συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια σας όμως σήμερα δεν θα μπορέσετε να έχετε μια σταθερή γνώμη για ένα ζήτημα που σας απασχολεί όλους.  Είναι και η συμπεριφορά τους που σας προβληματίζει, είναι και το γεγονός πως αισθάνεστε κάπου να σας εκμεταλλεύονται. Στα επαγγελματικά σας, παλαιότερες συζητήσεις με τους ανωτέρους σας ή κάποιες σκέψεις που είχατε για το πως θέλετε να εξελιχθείτε στο μέλλον επανέρχονται στο προσκήνιο αλλά είστε αρκετά απογοητευμένοι από υποσχέσεις που δεν έχουν τηρηθεί και διστάζετε να προχωρήσετε. Στη συναισθηματική σας ζωή, μπορείτε με ελάχιστη προσπάθεια και αρκετή κουβέντα να λύσετε κάθε πρόβλημα που έχετε στη σχέση σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Έχετε πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό σας και δεν αφήνετε τίποτε στην τύχη, αν και σήμερα ειδικά, με το τρίγωνο Ερμή-Δία η τύχη είναι μαζί σας σε ότι και αν κάνετε! Αν γυμνάζεστε, ίσως ξεπεράσετε τα όρια και τις αντοχές σας και εξαντληθείτε. Φροντίστε να ξεκουράζεστε. Στα επαγγελματικά σας, η αναλυτική σας σκέψη και η προσοχή στις λεπτομέρειες  βοηθούν  στο να βρείτε λύση σε ένα περίπλοκο πρόβλημα και να πείσετε επιτέλους για τις ικανότητες σας! Μερικές φορές με τη συμπεριφορά σας βάζατε μόνοι σας τρικλοποδιά στον εαυτό σας. Η ερωτική σας ζωή από σήμερα περνά σε άλλη φάση, με πολλές-πολλές γνωριμίες και επαφές που αν μη τι άλλο υπόσχονται διασκέδαση και ποικιλία εμπειριών. Τι άλλο θέλετε; 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρακινείστε από κάτι που σας είπαν, είδατε ή διαβάσατε και σας εντυπωσίασε, να ασχοληθείτε περισσότερο με τομείς που ως τώρα δεν σας κινούσαν καθόλου το ενδιαφέρον. Αυτά μπορεί να είναι από σκάκι μέχρι  φιλοσοφικές θεωρίες. Στα επαγγελματικά σας δοκιμάζεστε σε ένα καινούργιο αντικείμενο που όσο και αν σας αγχώνει, η εμπειρία που θα αποκτήσετε θα σας είναι πολύ χρήσιμη στο μέλλον. Η ερωτική σας ζωή ζωντανεύει μέσα από ανάλαφρες συζητήσεις και πειράγματα, διασκέδαση και ευχάριστες στιγμές, ενώ το φλερτ είναι αναζωογονητικό τόσο για αυτούς που βρίσκονται σε σχέση όσο και για τους αδέσμευτους. 

ΛΕΩΝ  

Η διάθεση σας βελτιώνεται στη διάρκεια της ημέρας, προσπερνώντας την αρνητική διάθεση και την νευρικότητα του πρωινού. Αν εμπλέκεστε οικογενειακώς με κάποιο κληρονομικό, οικονομικό ή φορολογικό ζήτημα, μια έμπνευση της στιγμής  θα σας δώσει τη λύση που ψάχνατε καιρό! Επαγγελματικά, μια πρόταση σας κινεί το ενδιαφέρον, κυρίως γιατί σας παρέχει μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων, ίσως ακόμη και  τη δυνατότητα να ασχοληθείτε από τον δικό σας χώρο. Αισθηματικά, αντιμετωπίστε με χιούμορ και χαρούμενη διάθεση τις κοινές, υποχρεωτικές δραστηριότητες με το ταίρι σας  (από ψώνια για να στολίσετε το σπίτι μέχρι αναγκαστικές επισκέψεις σε συγγενείς) και όλα θα κυλήσουν πιο εύκολα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Όσο πιο πολλά πράγματα έχετε να κάνετε σήμερα τόσο πιο ικανοποιημένοι αισθάνεστε, αφού δεν μπορείτε να κάτσετε ήσυχα σε ένα μέρος. Ρυθμίστε γραφειοκρατικά θέματα, ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο, κάντε έρευνα αγοράς σε περίπτωση που θέλετε να αντικαταστήσετε τον υπολογιστή ή το κινητό σας. Στα επαγγελματικά σας εντυπωσιάζετε τους συναδέλφους με την ακρίβεια των λόγων σας αλλά και τη μεθοδικότητα που εργάζεστε. Αν θέλετε να συζητήσετε μαζί τους για τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Συναισθηματικά, φροντίστε να βάλετε ποικιλία στη ερωτική σας ζωή και να είστε λιγότερο συγκρατημένοι από ότι συνήθως... 

ΖΥΓΟΣ

Οι ανησυχίες που είχατε για την πορεία των οικονομικών και των εισοδημάτων σας υποχωρούν σε μεγάλο βαθμό, αφού μετά από σκέψη θα καταλήξετε σε κάποιες συμφέρουσες λύσεις. Μπορείτε να περιορίσετε κάποια έξοδα ή να μοιραστείτε κάποια άλλα με φίλους (όπως της μετακίνησης). Θα θελήσετε επίσης να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση αλλά και να φροντίσετε την εμφάνιση σας. Στα επαγγελματικά σας θα προτιμούσατε σήμερα να είστε μόνο συζήτηση, επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις με τους συναδέλφους αλλά πρέπει και να δουλέψετε. Στα αισθηματικά σας νιώθετε πως μπορείτε να μοιραστείτε κάθε σας σκέψη με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ωστόσο θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στο τι λέτε...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Θα πάρετε μια σημαντική ικανοποίηση, μια ηθική ανταμοιβή, που θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Και η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα, εκμεταλλευτείτε την όπου μπορείτε! Επαγγελματικά, αν και θα προτιμούσατε να μην κάνετε και πολλά σήμερα, οι ιδέες σας τραβούν το ενδιαφέρον και μαζί τους και εσείς. Στα ερωτικά σας, αρπάξτε τις τελευταίες ευκαιρίες που σας δίνει η Αφροδίτη πριν εγκαταλείψει το ζώδιο σας και μιλήστε, εκφραστείτε, διεκδικείστε! Για τους δεσμευμένους μπορεί να υπάρχει μια κούραση λόγω των υποχρεώσεων, των ευθυνών και της καθημερινής ρουτίνας αλλά μην αφήσετε το ενδιαφέρον ανάμεσα σας να σβήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Δία σας ανοίγει διάφορες πόρτες σε επαγγελματικό επίπεδο, με την έννοια ότι κάνετε γνωριμίες και έρχεστε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που στο μέλλον θα φανούν πολύ χρήσιμα στην εξέλιξη της καριέρας σας. Ωστόσο, κρατήστε για τον εαυτό σας τις συζητήσεις που θα κάνετε μαζί τους και μην μοιράζεστε τα νέα σας με πρόσωπα που πολύ πιθανό να σας ζηλεύουν. Στα αισθηματικά σας κλείνει σιγά-σιγά ο κύκλος μυστικοπάθειας και συναισθηματικής αποστασιοποίησης από τον σύντροφό σας, μια απόσταση που δυσκολευόταν να ερμηνεύσει και τον θύμωνε. Οι αδέσμευτοι πείτε αντίο στις κρυφές σχέσεις και βγείτε επιτέλους στο φως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Το τρίγωνο Ερμή-Δία μιλά για μια σημαντική επιτυχία στον τομέα των φιλικών-προσωπικών σας σχέσεων. Είτε ένας φίλος θα στηρίξει τις προσπάθειες σας, ακόμη και με τις σωστές συμβουλές που θα σας δώσει, είτε θα χαρείτε με την επιτυχία ενός αγαπημένου σας προσώπου. Επίσης θα πάρετε μια είδηση πολύ σημαντική που θα σας ανακουφίσει από ένα άγχος που είχατε. Επαγγελματικά είναι ωφέλιμο και για εσάς να έχετε κοινή γραμμή με τους συναδέλφους και να υποστηρίζεστε μεταξύ σας, παρά να θεωρείτε πως θα τα καταφέρετε καλύτερα μόνος σας. Στα συναισθηματικά σας το σκηνικό αλλάζει και περνάτε σε μια φάση περισσότερο εσωστρεφή και δύσκολη για όσους κινούνται γύρω σας, αφού θα έχετε υπερβολικές απαιτήσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γνωρίζετε την αξία σας και το τι μπορείτε να καταφέρετε σε όλους τους τομείς, αρκεί να υπάρξει κάτι που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, έτσι δεν συγκινείστε και πολύ από ανθρώπους που υπόσχονται να σας βοηθήσουν χωρίς μάλιστα να τους το ζητήσετε. Στα επαγγελματικά σας, είστε πάντα εργατικοί αλλά τώρα είστε και περισσότερο οργανωτικοί από ότι συνήθως αλλά και λιγότερο αντιδραστικοί, επομένως όλοι όσοι συναλλάσσονται μαζί σας είναι απολύτως ικανοποιημένοι. Είναι η ερωτική σας ζωή που ευνοείται σήμερα και μπορεί να ξαφνιαστείτε και εσείς οι ίδιοι με το πόσο έντονη θα είναι η έλξη που θα νιώσετε για κάποιον άνθρωπο. Απλά αφεθείτε και ζήστε το, σύντομα τα δεδομένα στα συναισθηματικά σας θα αλλάξουν. 

ΙΧΘΥΕΣ 

Τα καλά νέα συνεχίζονται και σήμερα, με τον κυβερνήτη σας Δία να σας υπόσχεται όλα τα καλά! Αν έχετε σε εκκρεμότητα ένα νομικό ζήτημα, σήμερα θα βρεθεί ο τρόπος να προχωρήσει ενώ είναι μια καλή ημέρα να ολοκληρώσετε και να υπογράψετε συμβόλαια που θα επηρεάσουν τη ζωή σας καθοριστικά. Επαγγελματικά ενώ οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες σας μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εσάς, έχετε μια εσωτερική ανασφάλεια πως δεν είστε αρκετά καλοί στην εργασία σας, ή αυτοί δεν είναι τόσο ειλικρινείς μαζί σας. Καιρός να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση! Είστε περισσότερο ομιλητικοί από οτι συνήθως και αυτό βοηθά και τη συναισθηματική σας ζωή να εξελιχθεί καλύτερα, αφού ο άνθρωπος σας μαθαίνει επιτέλους τι είναι αυτό που σας ενοχλεί σε μια σχέση και τι αυτό που σας ευχαριστεί. 

Αγαπημένο