ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου- Αποκαλυπτικές συζητήσεις, συναισθηματικές υπερβολές

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου- Αποκαλυπτικές συζητήσεις, συναισθηματικές υπερβολές Photo/Istock

Η Σελήνη περνά στον Ζυγό, αποκαθιστώντας την αρμονία και την κατανόηση στην προσωπική μας ζωή, ενώ επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες κυλούν σε κλίμα ηρεμίας, συνεννόησης και αμοιβαίων υποχωρήσεων. Νωρίς το πρωί, η θετική όψη ανάμεσα σε Σελήνη-Πλούτωνα μιλά για αλήθειες που λέγονται για πρώτη φορά και μέσα από αυτή τη διαδικασία αισθανόμαστε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για τον εαυτό μας!

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη να κινείται απέναντι σας, η σημερινή ημέρα προσφέρεται για να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να περάσετε όμορφα να διασκεδάσετε! Οι σκέψεις και το άγχος για τα επαγγελματικά σας δεν σταματούν ποτέ αλλά σύντομα θα διαπιστώσετε, μέσα από τις εξελίξεις που έρχονται, πως ανησυχούσατε άδικα.

ΤΑΥΡΟΣ

Να είστε διστακτικοί σε όσα ακούτε σήμερα, καθώς κάποια πρόσωπα από τον κοινωνικό σας κύκλο παραποιούν κάποιες καταστάσεις ώστε να βγουν κερδισμένοι. Προστατέψτε την ιδιωτική σας ζωή από αδιακρισίες και απρόσκλητες αναμίξεις τρίτων προσώπων, ειδικά αν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα γύρω από ένα ακίνητο και την πιθανότητα να σας αποδώσει οικονομικά ρυθμίστε τα καλύτερα τις πρωινές ώρες. Από το μεσημέρι και μετά ασχολείστε με τις δικές σας υποθέσεις και κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Προκειμένου να έχετε μια σταθερή συναισθηματική ζωή μπορεί να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς με πρόσωπα που δεν αξίζουν και τόσο την προσοχή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα τρέχοντα ζητήματα στη δουλειά σας είναι από μόνα τους αρκετά για να σας κρατήσουν απασχολημένους ολόκληρη την ημέρα, μην παραμελείτε ωστόσο και την προσωπική σας ζωή. Αρκεί ένα sms ή ένα τηλεφώνημα για να δείξετε στον άνθρωπο σας πως είναι πάντα στο μυαλό σας.

ΛΕΩΝ

Να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε οικονομική συναλλαγή που θα κάνετε σήμερα μιας και τα αποτελέσματα της θα κρατήσουν για καιρό. Τα σχέδια που κάνετε για ένα ταξίδι ή ένα σεμινάριο που επιδιώκετε να παρακολουθήσετε μπορεί να μπλοκάρουν προσωρινά αλλά σύντομα όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακά θέματα που είναι ενεργά για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα θα μπορούσαν σήμερα να τακτοποιηθούν οριστικά αρκεί να κάνετε και εσείς κάποιες αναγκαίες υποχωρήσεις. Από το μεσημέρι και μετά αυξάνει η καταναλωτική σας διάθεση και ίσως κάνετε περισσότερα έξοδα από όσα υπολογίζατε αρχικά.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη να περνά στο δικό σας ζώδιο νιώθετε πιο σίγουροι για τις επιλογές και τις επαγγελματικές σας κινήσεις ενώ προετοιμάζετε τα επόμενα βήματα σας. Αν κάποιοι συνάδελφοι δείχνουν να υποτιμούν τα αποτελέσματα της δουλειάς σας το κάνουν από ζήλια αλλά αυτοί θα ζημιωθούν. Συναισθηματικά μη δημιουργείτε εντάσεις χωρίς λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στη διάρκεια της ημέρας μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη κατάσταση στο χώρο της εργασίας σας, και παρόλο που δεν σας αφορά άμεσα να επηρεαστείτε συναισθηματικά. Η τάση σας να μην εμπιστεύεστε το ταίρι σας καταντά κουραστική και για εκείνο και για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διάφορα ζητήματα από το ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον εμφανίζονται ανά τακτά διαστήματα επηρεάζοντας και τα οικονομικά σας. Σύντομα όμως, θα αλλάξετε τακτική και χωρίς να τους εγκαταλείψετε θα μπορέσετε να βάλετε τα όρια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και στην αρχή της ημέρας οι απαιτήσεις και η συμπεριφορά ενός κοντινού, αγαπημένου σας ανθρώπου σας απογοητεύει, στην πορεία οι καταστάσεις εξελίσσονται πολύ πιο θετικά και σας δίνετε η δυνατότητα να λύσετε μια παλαιότερη παρεξήγηση με ένα μέλος της οικογένειάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρωινό είναι πολύ πιο απαιτητικό από την υπόλοιπη πορεία της ημέρας, με υποχρεώσεις και γραφειοκρατικές διαδικασίες να σας πιέζουν ασφυκτικά. Αργότερα, το κλίμα αλαφραίνει, και μέσα από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο έρχεστε κοντά με πρόσωπα που θα στηρίξουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η μέρα φέρνει εκκαθαρίσεις τόσο πρακτικές όσο και -κυρίως-συναισθηματικές, καθώς μέσα από κάποιες πληροφορίες που φτάνουν σε εσάς αντιλαμβάνεστε οτι ορισμένα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος είχαν χαράξει τη δική τους, αυτόνομη πορεία, αντίθετα με αυτά που έλεγαν περί συλλογικής προσπάθειας. Συναισθηματικά, με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο είστε έντονα ερωτικοί και απίστευτα γοητευτικοί, εκμεταλλευτείτε το!

Αγαπημένο