ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 7 Ιουλίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 7 Ιουλίου Ζώδια

Η Πέμπτη έρχεται να αναστατώσει την καθημερινότητά μας με έναν όμορφο όμως τρόπο, μέσα από γεγονότα και αλλαγές, κυρίως στην προσωπική μας ζωή, κάτι που είτε θα έχει άμεσες επιδράσεις είτε θα φανούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανός, που θα ανατρέψει τα δεδομένα μας, όπως επίσης και να ξεφορτωθούμε ένα πρόσωπο που μας έχει κάνει τη ζωή δύσκολη. Ακόμα θα μας ελκύσει έντονα το προχωρημένο, το εκκεντρικό, το διαφορετικό ή θα έχουμε την τάση να απελευθερωθούμε από διάφορες σχέσεις, ερωτικές ή συνεργασίας, που κρατάμε από συνήθεια ή γιατί δε θέλαμε να ξεβολευτούμε. Απρόσμενες εξομολογήσεις, γνωριμίες, ακόμα και το να δούμε αλλιώς ένα άτομο που μέχρι πρότινος είχαμε μια απλή επαφή είναι από αυτά που πιθανόν να μας συμβούν και να μας εκπλήξουν ευχάριστα. Ό,τι έχουμε απορρίψει ή δεν περιμένουμε να γίνει, ίσως μας διαψεύσει. Η μέρα περιλαμβάνει ευχάριστες εκπλήξεις και στα οικονομικά, με κέρδη, μπόνους ή ένα δώρο που ίσως λάβουμε.

ΚΡΙΟΣ

Σας δίνεται για μια ακόμα φορά η ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα της ζωής σας και να πετάξετε ό,τι δε σας κάνει και να κρατήσετε αυτά που σας εκφράζουν και αυτό περιλαμβάνει τόσο καταστάσεις, όσο και ανθρώπους και τις σχέσεις σας μαζί τους είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές. Το ζητούμενο είναι να είστε ο πραγματικός εαυτός σας και σε όποιον αρέσετε. Μια απρόσμενη πρόταση σχετική με δουλειά, ένας κεραυνοβόλος έρωτας αλλά και η μια παρέμβαση στην εμφάνισή σας ή το στιλ σας είναι πολύ πιθανά και βέβαια τίποτα από όλα αυτά δεν θα είναι κλασικό ή συνηθισμένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια απρόσμενη αλλαγή στη δουλειά σας δε χρειάζεται να σας αναστατώσει, αφού όπως θα αποδειχθεί θα σας βγει σε καλό κι όσο πιο γρήγορα την υιοθετήσετε, τόσα περισσότερα οφέλη θα έχετε. Κάποιες αποκαλύψεις δε ή στοιχεία που δε γνωρίζατε θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας οδηγήσουν στις κατάλληλες λύσεις. Ερωτικά, ο δρόμος είναι ανοιχτός και εξαρτάται από σας και τα αντανακλαστικά σας και το κατά πόσο θα αποδεχτείτε μια κατάσταση που ενδεχομένως να μην είναι οφθαλμοφανής η κατάληξή της, αλλά μπορεί να αποδειχθεί θετική στην πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από φίλους και γνωστούς περιμένετε λύσεις ή στήριξη, ενδεχομένως όμως να σας έρθει από έναν πρόσωπο που δεν το γνωρίζετε και τόσο, όμως θα εμφανιστεί την κατάλληλη στιγμή και θα σας προσφέρει ό,τι ζητάτε. Δεν αποκλείεται να «κολλήσετε» και με μια παρέα ή ομάδα ανθρώπων, καθώς θα ανακαλύψετε ότι τα κοινά σας είναι πολλά. Από την άλλη, μια τυπική επαφή σας εντελώς απρόσμενα μπορεί να πάρει άκρως ερωτική μορφή, γεγονός που θα σας αιφνιδιάσει. Πιθανόν να έρθετε και πιο κοντά με ένα άτομο που θα είναι ξεχωριστό ή αρκετά ιδιόρρυθμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είτε εσείς θα αισθανθείτε ότι πρέπει να αλλάξετε στόχο ή πορεία στα επαγγελματικά σας είτε θα γίνουν μεταβολές στο καθεστώς, που όμως, παρότι θα σας ξενίσουν, αν έχετε τα αντανακλαστικά και προθυμία να αποδεχτείτε κάτι καινούργιο ή και πρωτοποριακό, θα τις υιοθετήσετε σχετικά γρήγορα και μάλιστα να αποδειχθούν σημαντικές για την μετέπειτα εξέλιξή σας. Ερωτικά, μπορεί να αποκτήσετε αυτό που δεν περιμένατε ή ήσασταν σίγουροι ότι δε θα σας συμβεί. Με την ίδια λογική όμως και κάτι που θεωρούσατε δεδομένο, ενδέχεται να ξεγλιστρήσει μέσα από τα χέρια σας και να εκπλαγείτε δυσάρεστα.

ΛΕΩΝ

Έτσι κι αλλιώς θέλετε να ξεχωρίζετε, οπότε θα σας δοθεί μια ωραιότατη ευκαιρία και να δείξετε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας και να κερδίσετε θετικά σχόλια. Κάποιες ιδέες σας, ακόμα και αν είναι κάπως φιλόδοξες, θα γίνουν αποδεκτές με ενθουσιασμό, ενώ μια είδηση από το εξωτερικό ή ένα πρόσωπο που είναι εκτός της πόλης διαμονής σας θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Και στον ερωτικό τομέα όμως, μια τυχαία γνωριμία με ένα άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας μπορεί πάρει θετική κατεύθυνση, οπότε επιδιώξτε να αποκτήσετε μια πιο στενή επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστες εκπλήξεις επιφυλάσσονται κυρίως στον οικονομικό τομέα που είτε θα κερδίσετε ή θα σας επιστραφούν χρήματα που είχατε ξεγράψει είτε θα λάβετε ένα δώρο αξίας ή μπόνους που δεν περιμένατε. Ακόμα μια πρωτότυπη πρόταση που μπορεί να σας γίνει καλό θα ήταν να μη βιαστείτε να την απορρίψετε γιατί ενδέχεται να αποδειχτεί αρκετά επωφελής. Ερωτικά, θα σας δοθεί η ευκαιρία, μια γνωριμία που θα κάνετε, ίσως σας βάλει σε καινούργια σεξουαλικά μονοπάτια, ώστε να γευτείτε πρωτόγνωρες εμπειρίες που, μάλιστα, δεν αποκλείεται να την δείτε σαν μια περιπέτεια και να καταλήξει ειδύλλιο.

ΖΥΓΟΣ

Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε τις συνθήκες σε όλες τις σχέσεις σας, να βάλετε τέλος στα κακώς κείμενα ή να τους δώσετε μια διαφορετική κατεύθυνση. Ενδεχομένως κάποια να χρειάζεται να την τερματίσετε, αν την κρατάτε από συνήθεια ή να κάνετε μια καινούργια που θα έχει όλα εκείνα τα συστατικά που σας κάνει να νιώθετε όμορφα και ταυτόχρονα δε θα σας περιορίζει. Αν είστε μόνοι, μπορεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας να επανέλθει με αξιώσεις ή ένα νέο να εισβάλλει στη ζωή σας και να την ανατρέψει με θετικό τρόπο, εκεί που είχατε απογοητευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανόν να φαίνεται ότι ρισκάρετε με μια ενέργεια στη δουλειά σας ή το να συζητήσετε τους όρους μιας συνεργασίας που δείχνει αρκετά ασυνήθιστη, αλλά αν το ένστικτό σας συμφωνεί, δεν έχετε κανένα λόγο να διστάσετε και ενδεχομένως η κίνησή σας να αποδειχτεί σοφή. Άλλωστε, γνωρίζετε ότι για να αποκτήσετε αυτά που θέλετε, χρειάζεται πού και πού να είστε παράτολμοι. Ερωτικά, ίσως δεχτείτε μια πρόταση ακόμα και μέσα από το χώρο που εργάζεστε ή συχνάζετε, όμως εκεί δε θα έχετε άμεσες αντιδράσεις γιατί δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να συνυπάρξετε λόγω διαφορών στο χαρακτήρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια τυχαία επαφή μπορεί να σας ανοίξει καινούργιες προοπτικές ακόμα και στα επαγγελματικά σας και μάλιστα να σας αναγκάσει κι εσάς να βγάλετε όλο το δημιουργικό σας πνεύμα και να διαπρέψετε με την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητά σας. Από την άλλη εκπλήξεις επιφυλάσσονται και στην προσωπική σας ζωή, πάνω που είχε αρχίσει να πέφτει το ηθικό σας και να μην ελπίζετε σε τίποτα, καθώς δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ένα ιδιαίτερο πρόσωπο που θα σας συναρπάσει, γιατί θα συνδυάζει εμφάνιση και προσωπικότητα, που πιστεύατε ότι είναι απίθανο να βρείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιες αλλαγές ή ανακατατάξεις στο σπίτι σας και ενδεχομένως να το κάνετε πιο μοντέρνο ή να προσθέσετε κάποια νεωτεριστικά στοιχεία. Είναι πιθανή και μια αγορά οικιακού εξοπλισμού ή να μην μπείτε καν στον κόπο και να σας το δωρίσουν. Από την άλλη, μπορεί να σας βγει μια έντονη αντίδραση στην παρέμβαση ενός μέλους της οικογένειάς σας στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, αν δεν περιμένετε τίποτα και δεν ασχολείστε καν με τα ερωτικά σας, αυξάνονται οι πιθανότητες να αιφνιδιαστείτε ευχάριστα, με την εμφάνιση ενός καινούργιου ατόμου στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητά σας φαίνεται να αλλάζει και να παίρνει πιο ανάλαφρα χαρακτηριστικά αφού θα σας δοθεί η δυνατότητα είτε μέσα από επαφές και συναντήσεις είτε από καινούργιες γνωριμίες να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα ή να καταπιαστείτε με αρκετά και ενδιαφέροντα αντικείμενα. Επίσης, ίσως λάβετε ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα που θα σας ενθουσιάσει. Ερωτικά, οι πιθανότητες να βρείτε έναν άνθρωπο που να σας ταιριάζει είναι μεγάλες, ακόμα και μέσα από το περιβάλλον σας, το αγαπημένο σας στέκι, από μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και στον δρόμο.

ΙΧΘΥΣ

Είναι πολύ πιθανό εκεί που ήσασταν συγκρατημένοι, να σας πιάσει ξαφνικά μια καταναλωτική μανία και να κάνετε μια αγορά που όμως αν και θα είναι περίεργη, θα αποδειχθεί αρκετά καλή. Από την άλλη, μια πρόταση μπορεί να «σκάσει» από το πουθενά και πρέπει να την αποδεχτείτε γιατί θα είναι επικερδής, ενώ ενδέχεται να εκπλήξετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο με ένα δώρο ή να έχετε ένα απρόσμενο έσοδο. Ερωτικά, αν θέλετε πολύ ένα πρόσωπο, ίσως κάνετε μια κίνηση που θα ξαφνιάσει τόσο εσάς όσο κι αυτό, ωστόσο η ανταπόκρισή του θα είναι πολύ θερμή.

Αγαπημένο