ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου Ζώδια σήμερα

Η Πέμπτη δε θα είναι εύκολη μέρα καθώς αρκετές παρεξηγήσεις, λάθη αλλά και αναβολές, θα δοκιμάσουν τα νεύρα και την υπομονή σας και ενδεχομένως να χρειαστεί να εξαντλήσουμε την ψυχραιμία μας, προκειμένου να τα βγάλουμε πέρα. Η επικοινωνία μας με τον «έξω» κόσμο είναι δύσκολη, καθώς δεν καταλαβαινόμαστε και δεν καταλαβαίνουμε, η ασάφεια και οι δικαιολογίες θα είναι κάμποσα και θα αναρωτιόμαστε τι απ’ όσα ακούμε είναι ψέμα και τι αλήθεια. Οι μετακινήσεις μας προβλέπονται να γίνονται μετ’ εμποδίων, αφού διάφορα προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις ή και ακυρώσεις ραντεβού ή δουλειών. Από την άλλη, επειδή έχουμε μια τάση αφηρημάδας, δεν αποκλείεται να χάσουμε ή να ξεχάσουμε προσωπικά μας αντικείμενα, έγγραφα και οτιδήποτε είναι σημαντικό. Και ερωτικά όμως η εξαπάτηση έχει την τιμητική της, γι’ αυτό ας είμαστε πιο δύσπιστοι κι επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις και ταξίματα και να μη βιαζόμαστε να φτάσουμε σε συμπεράσματα γιατί το πιο πιθανό είναι να μην ισχύει τίποτα.

ΚΡΙΟΣ

Ασυνεννοησία και χαοτικές καταστάσεις στη δουλειά θα σας αποδιοργανώσουν εντελώς, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε και κάποια ψέματα που λέγονται για σας πίσω από την πλάτη σας, με αποτέλεσμα να αναστατωθείτε. Όμως, κρατήστε και μια επιφύλαξη για ό,τι σας μεταφέρουν γιατί είναι πιθανό και αυτό να γίνεται σκόπιμα, ποντάροντας στο θυμικό σας και να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Ερωτικά, κάτι που θα σας εκμυστηρευτεί ένα πρόσωπο που σας αρέσει θα χτυπήσει ευαίσθητο σημείο σας, αλλά μπορεί να απέχει πολύ από την αλήθεια, οπότε, ας είστε πιο καχύποπτοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα μπέρδεμα ή αναποδιά ενδεχομένως να προκαλέσει την αναβολή ενός σημαντικού σας ραντεβού για κάποια άλλη μέρα. Λογικό είναι να απογοητευτείτε, ιδιαίτερα αν περιμένατε πώς και πώς για το τι εξέλιξη θα έχει, όμως σκεφτείτε ότι μπορεί να ήταν και για καλό γιατί η πιθανότητα να σας έβγαινε άνθρακας ο θησαυρός είναι μεγάλη. Ερωτικά, επίσης, μην τρέφετε μεγάλες προσδοκίες, βασιζόμενοι σε ευγενικές χειρονομίες και όμορφα λόγια γιατί δεν αποκλείεται να πέσετε στην... παγίδα ενός προσώπου που έχει βρει τα κουμπιά σας και τα πατάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έλλειψη συνεννόησης είναι κάτι που μπορεί να σας τρελάνει, αφού για σας το Α και το Ω σε όλες τις σχέσεις σας είναι η επικοινωνία. Σήμερα όμως θα νιώσετε ότι μιλάτε άλλη γλώσσα ή κάτι πάει στραβά με το μυαλό των άλλων με αποτέλεσμα μόλις ανοίγετε το στόμα σας στη δουλειά να δημιουργείται παρεξήγηση. Μάλιστα, ανάλογη ευαισθησία θα συναντήσετε και από την οικογένειά σας που κάθε τι θα χρειάζεται να το επεξηγείτε, αλλιώς θα ακολουθεί δράμα, κάτι που θα σας κουράσει απίστευτα και θα σας αναγκάσει να καταθέσετε τα όπλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλιώς είχατε προγραμματίσει τη μέρα σας και τελικά άλλα βρίσκεστε να κάνετε που θα προκύψουν στην πορεία. Διάφορα μπερδέματα και ασυνεννοησία, μια χαοτική κατάσταση που θα προσπαθήσετε να διαχειριστείτε αλλά μάλλον μάταια. Πάντως κάτω από αυτές τις συνθήκες, ούτε αγορές μπορείτε να κάνετε, ούτε αποφάσεις να πάρετε, ούτε και συμπεράσματα να βγάλετε. Ερωτικά, η διαίσθησή σας προειδοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά με ένα πρόσωπο που έχετε έρθει κοντά, αλλά κάθε απόπειρά σας να μάθετε τι συμβαίνει και να ξεδιαλύνετε το τοπίο θα πέφτει στο κενό.

ΛΕΩΝ

Αν έχετε τη δυνατότητα, καλό θα ήταν να αποφύγετε να κλείσετε συμφωνία, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο και γενικά να δεσμευτείτε κατά οποιοδήποτε τρόπο, όσον αφορά στον οικονομικό τομέα γιατί ενδεχομένως να εξαπατηθείτε ή να σας διαφύγει κάτι σημαντικό και ύστερα να βρεθείτε τυλιγμένοι σε μια κόλλα χαρτί και να μην μπορείτε να ξεφύγετε. Επίσης, μη δανείσετε κάτι γιατί το πιο πιθανό είναι να μη σας το επιστρέψουν. Ερωτικά, ίσως αντιληφθείτε ότι στο μυαλό σας δημιουργήσατε μια ιδανική κατάσταση γιατί το είχατε ανάγκη και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προβλήματα συνεννόησης με τον άνθρωπό σας αλλά και μια δικαιολογία ή ψέμα που θα ειπωθεί από έναν συνεργάτη σας περισσότερο θα σας στενοχωρήσουν, παρά θα σας εκνευρίσουν. Επειδή όμως με τη λογική δε θα βγάλετε άκρη σήμερα για το γιατί γίνεται ό,τι γίνεται καλύτερα είναι να το αγνοήσετε και να επανέλθετε κάποια άλλη στιγμή να το ξεδιαλύνετε. Αν είστε ελεύθεροι, η συμπεριφορά ενός προσώπου είναι τουλάχιστον ανεξήγητη, αφού από τη μια δείχνει να ενδιαφέρεται για σας και από την άλλη χάνεται. Όμως ακόμα κι αν του μιλήσετε ευθέως, δε θα πάρετε ικανοποιητική απάντηση.

ΖΥΓΟΣ

Με ελλιπή στοιχεία, φήμες και υποθέσεις δεν μπορείτε ούτε συμπεράσματα να βγάλετε, ούτε αποφάσεις να πάρετε, πόσο μάλλον αν αφορούν στη δουλειά σας και σε κάποιες κινήσεις που θέλετε να κάνετε. Το να περιμένετε όμως λίγο ακόμα, ώστε να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες, δε θα σας βλάψει. Ερωτικά, θέλετε ένα πρόσωπο, το οποίο σας τροφοδοτεί με φαντασιώσεις και εσείς ανταποκρίνεστε θερμά, αλλά φοβάστε, μήπως η πραγματικότητα είναι κατώτερη των περιστάσεων και διστάζετε να προχωρήσετε, προς το παρόν όμως αφήστε τα πράγματα ως έχουν. Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καχυποψία σας θα χτυπήσει κόκκινο και παρότι δεν έχετε κανένα λόγο, η στάση σας απέναντι σε κάποια πρόσωπα που φαίνονται συμπαθή και πρόθυμα να σας βοηθήσουν επαγγελματικά, να σας προωθήσουν κοινωνικά ή να μπουν στο κύκλο σας είναι επιφυλακτική. Μόνο στη διαίσθησή σας όμως μπορείτε να βασιστείτε, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να την ακολουθήσετε. Ερωτικά, μπορεί να ψαρέψετε ένα άτομο και να μάθετε περισσότερα για το πρόσωπο που σας αρέσει, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ό,τι σας πει είναι κι αλήθεια, ιδίως αν σας καλοβλέπει, γι’ αυτό διασταυρώστε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά θα σας τάξουν, ίσως σας γεμίσουν με υποσχέσεις για να σας καθησυχάσουν ή να σας καλοπιάσουν, όμως μην ξενοιάζετε και μην βασίζεστε πουθενά, ιδιαίτερα αν πρόκειται για τα επαγγελματικά σας όπου τα συμφέροντα κυριαρχούν. Να είστε σε επιφυλακή και με την πρώτη ευκαιρία που θα σας δοθεί να επανέλθετε δριμύτεροι και πιο πιεστικοί. Ερωτικά, μη σας ξεγελά το γλυκό παρουσιαστικό του ενός προσώπου γιατί στη συνέχεια ενδέχεται να σας βγάλει έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα ή να ανακαλύψετε ότι σας παραμύθιαζε και όλα όσα έλεγε ότι ένιωθε για σας να ήταν ψέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πώς σκέφτεστε και ενεργείτε εσείς σε σχέση με κάποια πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος διαφέρει αρκετά, μην προσπαθήσετε λοιπόν να τα προσγειώσετε σε μια πραγματικότητα από τη στιγμή που δε θέλουν ή δε μπορούν να τη δεχτούν. Επιπλέον, αναβάλλετε μια συνάντηση ή γραφειοκρατική σας υπόθεση, αν γίνεται, όπως επίσης μια αγορά τεχνικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου γιατί οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες. Ερωτικά κάνετε σενάρια, υποπτεύεστε διάφορα, αμφιβάλλετε, είναι όμως το ένστικτό σας που σας προειδοποιεί ή μήπως βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι προτιμότερο σήμερα να παραμείνετε αδρανείς και να μην κάνετε ούτε επαφές, ούτε και συζητήσεις ή ενέργειες που αφορούν σε οικονομικά σας θέματα, αφού το πιο πιθανό είναι να πέσετε θύμα της καλοπιστίας σας και τελικά να βγείτε οι χαμένοι της υπόθεσης. Από την άλλη, είτε ήσασταν εσείς ασαφείς και δεν στείλατε τα σωστά μηνύματα σε ένα άτομο είτε από μόνο του φαντάστηκε διάφορα που δεν ισχύουν, γεγονός είναι ότι θα παιχτεί ένα «δράμα», καθώς πίστευε ότι θα καταλήγατε μαζί κι ίσως κατηγορηθείτε κιόλας το κοροϊδέψατε.

ΙΧΘΥΣ

Γνώριμο είναι για σας το σκηνικό, οπότε δε θα έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα προσαρμογής, αφού και εσείς ευέλικτα, μυστικά και ασαφώς κινείστε, ενίοτε χρησιμοποιείτε ψέματα και δικαιολογίες για να αποφύγετε το στρίμωγμα. Εν τούτοις, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πέσετε θύμα κάποιου, ποντάροντας στην καλοσύνη ή τις ευαισθησίες σας, ιδίως αν πρόκειται για τα ερωτικά σας γι’ αυτό να είστε επιφυλακτικοί και να μην αρχίσετε να κάνετε όνειρα. Όσον αφορά στη σχέση σας, δε θα πιάσει το κόλπο του «δεν ξέρω, δεν είδα» και θα πιεστείτε για να πάρετε συγκεκριμένες θέσεις.

Αγαπημένο