ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου- Επαγγελματικές επιτυχίες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου- Επαγγελματικές επιτυχίες Photo/Istock

Η Πέμπτη είναι μια ημέρα ζωηρή, επικοινωνιακή και ενδιαφέρουσα, με το Σελήνη στους Διδύμους ως το μεσημέρι να επιδιώκει να κάνουμε πράγματα πρωτότυπα και διαφορετικά από τα συνηθισμένα αφού αυτό που κυρίως μας ενοχλεί είναι η ρουτίνα και η μονοτονία! Βέβαια, υπάρχει και το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που ζητά να προχωρήσουμε μπροστά με δύναμη και θάρρος, μέσα από αλλαγές και ανατροπές παγιωμένων καταστάσεων, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. 

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου -Ουρανού ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας εξέλιξης, και μέσα από αυτό και τη βελτίωση των οικονομικών σας. Αν το διάστημα αυτό είστε σε αναζήτηση εργασίας, συντονίστε τις κινήσεις σας, μιλήστε για την κατάσταση σας σε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν, αναζητήστε νέους τρόπους επικοινωνίας για να έρθετε σε επαφή με πιθανούς εργοδότες. Μέσα από τη δική σας κινητοποίηση θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Από το μεσημέρι και μετά η οικογένεια και οι έγνοιες της θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα σήματα για αλλαγή τρόπου σκέψης και αναθεωρήσεις αποφάσεων και συμπεριφορών του παρελθόντος να λαμβάνετε καιρό, και τώρα ήρθε ο καιρός να τα ακολουθήσετε! Αν γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι θα δείτε πολλά από τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται, τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε σήμερα και τακτοποιείστε τις εκκρεμότητες σας ώστε χαλαροί να απολαύσετε το τριήμερο που ακολουθεί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να λειτουργήσει θετικά για την επαγγελματική σας εξέλιξη που θα συνοδεύεται και από βελτίωση των οικονομικών σας, αρκεί να μην αφήσετε φοβίες και άγχη από καταστάσεις του παρελθόντος να σας ακινητοποιήσουν. Δείξτε περισσότερη επιμονή στις επιδιώξεις σας, κινηθείτε πιο δυναμικά και συσφίξτε τις σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν. Η επιτυχία σας εξαρτάται από εσάς. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι καλό προετοιμάζεται στα επαγγελματικά σας και αυτό μπορεί να καινούργια συνεργασία ή αλλαγή αντικειμένου από αυτό που ασχολείστε τώρα στην εργασία σας ίσως και μια θετική απάντηση σε ένα αίτημα που είχατε κάνει πριν το τέλος της χρονιάς και θεωρούσατε σίγουρη την απόρριψη του λόγω του διαστήματος που πέρασε. Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού ευνοεί τη συλλογική προσπάθεια σε ένα κοινό στόχο ενώ φέρνει και τη στήριξη ενός σημαντικού προσώπου. 

ΛΕΩΝ

Η καριέρα σας παίρνει μια απρόοπτη τροπή σήμερα, με μια ξαφνική πρόταση συνεργασίας ή αλλαγή περιβάλλοντος εργασίας να σας βάζει σε σκέψεις. Έχετε πολύ δημιουργικές ιδέες γύρω από την εργασία και την βελτίωση των αποδόσεων της που πρέπει να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή όσο και αν οι συνάδελφοι σας είναι διστακτικοί. Το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό για όλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήνετε στην άκρη για λίγο το πρόγραμμα και την ενασχόληση σας με όλα αυτά τα πρακτικά θέματα που δεν τελειώνουν και φροντίζετε ώστε η ημέρα σας να προσφέρει πολλές χαρούμενες στιγμές. Ευχάριστες συναντήσεις, ξαφνικές μετακινήσεις, ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα. Υπάρχει επίσης πολύ επικοινωνία ακόμη και με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, αλλά με τη βοήθεια της τεχνολογίας έρχονται πολύ κοντά! 

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικά θα πρέπει να στηρίξετε ή να βοηθήσετε με την παρουσία σας ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει και ίσως αναλάβετε εσείς να το τακτοποιήσετε, παραμελώντας δικές σας υποχρεώσεις. Ιδέες ξαφνικές για αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, μετακομίσεις ή ακόμη και αγορά σπιτιού θα πρέπει να εξεταστούν με μεγαλύτερη ψυχραιμία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μεγάλη ανάγκη σήμερα να μιλήσετε για θέματα που αφορούν την εργασία σας και τις ιδέες που έχετε για να εξελιχθείτε σε αυτήν, με τα κοντινά σας πρόσωπα να είναι πρόθυμα και να σας ακούσουν και να σας συμβουλέψουν κατάλληλα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να δεχθείτε μια πρόταση συνεργασίας από ένα πρόσωπο που κινείται σε έναν χώρο που δεν είχατε ασχοληθεί ως τώρα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας ευνοούνται ιδιαίτερα από το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού με τις κινήσεις που είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα να φέρνουν τώρα πολύ θετικές εξελίξεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να πάρετε μια μικρή αύξηση ή κάποιου άλλου είδους παροχές και ανταμοιβές, που και αυτές λογίζονται ως κέρδος! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο να κινείται στο δικό σας ζώδιο και σε καλή όψη σήμερα με τον Ουρανό, ευχάριστα γεγονότα προκύπτουν από το πουθενά στις προσωπικές σας σχέσεις μαλακώνοντας τυχόν εντάσεις και διαφωνίες των προηγούμενων ημερών, ίσως και για οικονομικούς λόγους. Νέες ιδέες και ευρηματικές λύσεις κατακλύζουν το μυαλό σας και σας βοηθούν να τακτοποιήσετε τις περισσότερες από τις υποχρεώσεις σας με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση χρόνου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού λειτουργεί αρκετά εσωτερικά για εσάς, και μέσα από σκέψεις και εσωτερικές διεργασίες θα νιώσετε περισσότερο σίγουροι για τον εαυτό σας, ξεπερνώντας ανασφάλειες και άγχη αλλά και μια δειλία στο να δείξετε ποιοι πραγματικά είστε. Μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση υπόσχεται και καλές οικονομικές ανταμοιβές, αλλά προς το παρόν δεν πρέπει να κοινοποιηθεί. 

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα προσφέρετε για να δρομολογήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές και μόρφωση γενικότερα, με ταξίδια και μετακινήσεις, με ολοκλήρωση συμβολαίων (αρκεί να διαβάσετε με προσοχή όσα αναγράφονται λόγω ανάδρομου Ερμή). Απρόσμενες συναντήσεις με πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον γεμίζουν χαρά!

Αγαπημένο