ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
3
'
Ζωδια Istock

Ωραιότατα εξελίσσεται η σημερινή μέρα και έχει και πολύ καλή ενέργεια γιατί μας δείχνει ότι η εφευρετικότητα, η δημιουργία και οι καλή συνεννόηση  είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να εξελίξουμε τα θέματά μας και βέβαια να προσπαθήσουμε να ηγηθούμε σε κάτι που πιστεύουμε ότι έχουμε δίκιο… Η Σελήνη από το Λέοντα  μας κινητοποιεί προς πάσα κατεύθυνση… Αφενός μας λέει ότι το «γοργόν και χάρη έχει» και αφετέρου μας δίνει πολύ ευφάνταστες ιδέες … Ερωτικά, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε κάτι που είναι εντελώς έξω από τα δεδομένα και δείχνουν και θέληση να αλλάξουμε τη ρουτίνα της καθημερινότητας… Έχουμε και μία πλανητική μετακίνηση σήμερα  που είναι ιδιαίτερα βοηθητική  καθώς ο Ερμής περνάει στον Τοξότη  μας βοηθάει στο να βγάλουμε έναν ιδιαίτερο αισθηματισμό που μπορούμε να τον εκδηλώσουμε τέλεια…

ΚΡΙΟΣ

Μία μέρα για εσάς που έχετε πολύ δημιουργικές ιδέες και αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα είναι να είστε αποδεκτοί και έτσι μπορείτε να εξελίσσεστε κιόλας… Ερωτικά, το ότι δεν περνάτε απαρατήρητοι είναι γεγονός που σας κάνει να είστε και λίγο εγωιστές και να έχετε απρόβλεπτοι συμπεριφορά…  Στα επαγγελματικά σας, αντέχετε να αναλύετε κάτι επί μακρόν!

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σήμερα αρκετά σπιτόγατοι και αυτό που σας αρέσει είναι να έχετε και ωραία παρέα κατ’ οίκον… Πάντως μπορείτε να γίνετε και πολύ καλοί οικοδεσπότες και εφόσον το αποφασίσετε θα το κάνετε με πολύ μεγάλη  λεπτομέρεια… Ερωτικά, είστε αυτοί που τρέχετε πίσω από τα γεγονότα και τα γεγονότα πίσω από εσάς… Επαγγελματικά, σας φορτώνουν κάτι χωρίς να είναι ευθύνη σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία μέρα που εσείς έχετε κάθε λόγο να μιλάτε πολύ και κυρίως να βάζετε και αρκετό συναίσθημα μέσα στις λέξεις για να έχετε μεγαλύτερη επιρροή και να διεκδικήσετε περισσότερα… Ερωτικά, ξέρετε να δίνετε ευκαιρίες αλλά τόσο εύκολα ξέρετε και να τις παίρνετε πίσω αλλά αυτό το κάνετε υπό μορφή παιχνιδιού… Επαγγελματικά, είναι μέρα αποφάσεων γιατί αυτό δε θέλετε να περιμένει καθόλου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε φάση που σήμερα έχετε τις οικονομικές σας ανησυχίες και βέβαια και κάποια έξοδα που θα κάνετε για το σπίτι σας αλλά αν είναι για ζημιές πρέπει να βρείτε άμεσα τη λύση σας… Ερωτικά, είστε κάπως επιθετικοί και μάλιστα δίνετε διαστάσεις σε θέματα χωρίς να υπάρχει λόγος… Επαγγελματικά, μην αναλώνεστε σε κάτι που άλλοι μπορούν να σας κερδίσουν χρόνο!

ΛΕΩΝ

Ευτυχώς είναι η μέρα σας σήμερα και με τη Σελήνη στο ζώδιό σας είστε και αρκετά ευάλωτοι στο να ενθουσιαστείτε και να πείτε και λόγια που είναι περιττά και βέβαια είναι λίγο πρόωρα μερικά από αυτά… Ερωτικά, μπαίνετε σε γρήγορες διαδικασίες και τα συναισθήματά σας δεν είναι πλήρως ξεκαθαρισμένα.. Επαγγελματικά, σας εμπιστεύονται αλλά σας παρακολουθούν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία μέρα για εσάς με δυσκολίες αλλά και εσείς κάποια πράγματα τα βλέπετε πολύ ρομαντικά και κυρίως δεν δίνετε τον κατάλληλο ρεαλισμό ακόμα και αν τον βλέπετε και θέλετε να τον απομακρύνετε… Είναι εσωτερική σας ανάγκη να θέλετε να κάνετε και εξομολογήσεις αλλά αυτό δεν είναι κάτι που το έχετε οργανώσει και θα καταλάβετε ότι ίσως και να κάνετε λάθος γιατί είναι δύσκολο να το μαζέψετε μετά… Επαγγελματικά, είστε λίγο βιαστικοί!

ΖΥΓΟΣ

Έχετε επιπλέον βοήθεια σήμερα και νιώθετε ότι τα λόγια σας είναι αυτά που θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και μπορούν να βρουν εύκολα ανταπόκριση κυρίως στα επαγγελματικά σας γιατί σας βάζουν έναν επιπλέον στόχο να πετύχετε… Ερωτικά, σαφώς και ξέρετε να δείχνετε διαθέσιμοι ωστόσο έχετε έναν αέρα ανεξαρτησίας… Επαγγελματικά, προσέξτε γιατί στα οικονομικά σας δεν κάνετε πίσω ακόμα και αν χρειάζεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε και εσείς που σήμερα έχετε αρκετά να κάνετε και αυτό σας βάζει σε μία εγρήγορση μεγάλη… Αφενός έχετε πολλά επαγγελματικά που θα πρέπει να λογοδοτήσετε κιόλας, για κάτι που έχει καθυστερήσει όμως έχετε μία πολύ καλή δικαιολογία… Ερωτικά, σαφώς και ξέρετε να κρατάτε αποστάσεις όταν όμως υπάρχει λόγος και φυσικά να το κάνετε κομψά… Επαγγελματικά, είστε αρκετά εύστροφοι στο να βρίσκετε λύσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μέρα με ωραία νέα είναι η σημερινή για εσάς και αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα εκμεταλλευτείτε σωστά γιατί οι ευκαιρίες είναι για να τις παίρνετε γρήγορα και να τις αποτιμάτε ακόμα πιο γρήγορα… Ερωτικά, είστε πολύ πιο ανοιχτοί και βέβαια τολμάτε να κάνετε και φιλικο-ερωτικές σχέσεις χωρίς απαραίτητα να τις εξελίσσετε απλά να αφήσετε να πλανάται ένα μυστήριο…. Επαγγελματικά, μην ξεχνάτε ότι αυτά που αφήνετε πίσω σας περιμένουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία μέρα για εσάς με δυσκολίες γιατί εσείς  έχετε μία περίεργη μυστικοπάθεια που όμως δε σας βγαίνει σε καλό…. Αυτό που κρύβεται δεν μπορείτε να εξηγήσετε το λόγο που το κάνετε.. Ερωτικά, σας αρέσει να σας διεκδικούν αλλά αυτή τη φορά θέλετε και να σας το αποδεικνύουν με πράξεις γιατί από ωραία λόγια έχετε χορτάσει…. Επαγγελματικά, μην περιμένετε να γίνει κάτι από μόνο του, αν δεν το προχωρήσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ωραιότατη μέρα για εσάς για να δείτε τη δύναμή σας και την επιρροή σας… Αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά είναι να συνεργάζεστε σήμερα παρόλο που κάτι είναι εντελώς βαρετό στην εκτέλεση ή που νιώθετε μία πίεση να το ακολουθήσετε… Ερωτικά, σας αρέσει να κρατάτε τις υποσχέσεις σας και τώρα ξέρετε ότι είναι πιο εύκολο να το κάνετε γιατί σας βοηθάνε και οι συγκυρίες…. Επαγγελματικά,  είστε πιο συγκροτημένοι και ευτυχώς ξέρετε να ανταποκρίνεστε άμεσα!

ΙΧΘΥΣ

Μία μέρα για εσάς με αρκετές εργασίες διεκπεραίωσης, αλλά το καλό είναι ότι έχετε και πρόγραμμα και ξέρετε να το ακολουθείτε… Ερωτικά, αυτό που σας ταιριάζει είναι να αφήνετε τα πράγματα να εξελίσσονται και να μην τα σπρώχνετε ή να πιέζετε για κάτι που είναι πρόωρο… Επαγγελματικά, μην περιμένετε μεγάλες εξελίξεις γιατί οι συνεργάτες σας δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος μ’ εσάς !

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!