ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου

Ο Άρης στον Ζυγό σήμερα...
3
'
ζώδια σήμερα ημερήσιες προβλέψεις Shutterstock

Ωραιότατη μέρα η σημερινή για να ασχοληθούμε με την εργασία μας και γενικά με όλες τις υποχρεώσεις μας… Ερωτικά, η μέρα έχει αντιπαραθέσεις λεκτικές και φυσικά είναι δύσκολο να βρούμε πηγές συνεννόησης… Αυτό σημαίνει ότι είμαστε είτε οξύθυμοι είτε δεν είμαστε πρόθυμοι και συνεργάσιμοι… Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έχουμε και εξάρσεις ούτε και εντάσεις αλλά μπορούμε να τις μαζέψουμε και κυρίως να τις αιτιολογήσουμε… Είναι και προϊόν νοσταλγίας που θέλουμε να επαναφέρουμε στη ζωή μας… Επαγγελματικά, είστε έτοιμοι για λεκτικές κόντρες τις οποίες όμως ξέρετε να τις αντιμετωπίσετε και κυρίως να πάτε την κουβέντα εκεί που πρέπει κάθε φορά… Σημασία έχει να είμαστε και τόσο ψύχραιμοι όσο και να μην φτάνουμε τα πράγματα στα άκρα… Κυρίως, γιατί το συναίσθημα σήμερα μας κάνει επιρρεπείς σε κάτι που θα το μετανιώσουμε αργότερα!

ΚΡΙΟΣ

Είστε αρκετά ευσυνείδητοι και αυτό σας κάνει και πολύ δραστήριους σήμερα… Προσέξτε αλλαγές στο σπίτι γιατί αυτό είναι θέμα που θα σας βάλει σε πολλές ανησυχίες αργότερα... Αν υπάρχει μία ζημιά στο σπίτι φροντίστε να την επιδιορθώσετε… Ερωτικά, σήμερα πιέζεστε και μεταθέτετε την πίεση σε άλλους… Επαγγελματικά, μη λέτε κάτι που δεν το πιστεύετε!

ΤΑΥΡΟΣ

Ευτυχώς που σήμερα εξωτερικεύεστε αρκετά και αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα είναι ο τρόπος που τα λέτε.. Ομολογουμένως έχετε εκκρεμότητες και φυσικά πρέπει να τις λύσετε με έναν πλάγιο τρόπο που θα σας κοστίσει σε χρόνο στα επαγγελματικά σας.. Ερωτικά, είστε τόσο ειλικρινείς που τα λόγια καμία φορά σας κοστίζουν περισσότερο από όσο η σιωπή σας και να αφήσετε τον χρόνο να σας κάνει τις αποκαλύψεις του!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σήμερα λίγο πιο ήρεμοι αλλά όχι και στον απόλυτο βαθμό… Κάτι θέλετε να βγάλετε στην επιφάνεια το οποίο όμως δεν ξέρετε ποιες αντιδράσεις θα δημιουργήσει… Ερωτικά, είστε ευάλωτοι κυρίως γιατί όλα τα βλέπετε με έναν μεγεθυντικό φακό ο οποίος δε σας βοηθάει να τα δείτε και στη σωστή τους διάσταση… Επαγγελματικά, έχετε θέματα τα οποία λύνονται δύσκολα αλλά τουλάχιστον ξέρετε που να απευθυνθείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι ο εγωισμός σας κάτι η παρόρμησή σας σήμερα είστε και οξύθυμοι τελικά δεν ησυχάζετε και μάλιστα βάζετε και σε ανησυχίες και με όσους συναναστρέφεστε… Ερωτικά, σήμερα θέλετε να κρατήσετε αποστάσεις αλλά δεν έχετε βρει και έναν τρόπο κομψό για να το κάνετε… Επαγγελματικά, είστε αυτοί που δεν είστε συνεργάσιμοι χωρίς οι άλλοι να είναι και στον απόλυτο βαθμό!

ΛΕΩΝ

Μέρα με δυσκολίες οι οποίες είναι από δική σας αφορμή γιατί είστε λίγο εσωστρεφείς και έχετε ένα πλάνο στο μυαλό σας για τον τρόπο που θα αντιδρούν οι άλλοι… Ερωτικά, έχετε αμφιβολίες οι οποίες όμως στηρίζονται στην ασυνέπεια που δείχνουν προς εσάς… Επαγγελματικά, έχετε και σήμερα την άνεση να μεταθέσετε κάτι για αργότερα και μάλιστα να μην το μάθει κανείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα με δυσκολίες η σημερινή κυρίως γιατί έχετε μπερδέψει τα κοινωνικά σας με τα επαγγελματικά σας και δεν ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε… Ερωτικά, είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε δίκιο αλλά σημασία έχει να το αποδείξετε κιόλας… Σίγουρα μπορείτε και καλύτερα αλλά χρειάζεται υπομονή την οποία δεν έχετε… Επαγγελματικά, είστε αυτοί που δεν μπορείτε να πείτε κάτι που ξέρετε και να το αξιοποιήσετε!

ΖΥΓΟΣ

Είστε σήμερα αρκετά σχολαστικοί με τα επαγγελματικά σας και αυτή σας η βιασύνη είναι για εσάς χρήσιμη μεν για να κερδίσετε χρόνο αλλά προσέξτε μην τελικά ασχοληθείτε με κάτι άδικα… Ερωτικά, έχετε τη διάθεση γενικότερα, αλλά ειδικότερα σήμερα δε σας ευνοούν οι συνθήκες γιατί έχετε οικογενειακά θέματα να λύσετε… Επαγγελματικά, σωστά περιμένετε από τους άλλους να σας παρακινήσουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πιο αποδοτικοί σήμερα αλλά έχετε και την τάση να φιλοσοφείτε πολύ και να χάνετε την ουσία… Ερωτικά, είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο βήμα που όμως δεν το έχετε οργανώσει πλήρως… Χρειάζεται να εμπιστευτείτε λίγο περισσότερο το ένστικτό σας… Επαγγελματικά, πρέπει να κάνετε μία κίνηση η οποία έχει μεγάλο ρίσκο και σας δημιουργεί φόβο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ άμεσοι στα επαγγελματικά σας και βέβαια έχετε και την τάση να καθοδηγείτε τους άλλους με χαρακτηριστική άνεση, ακόμα και αν δε σας το ζητήσουν… Αυτό σας κάνει φορτικούς και λίγο καταπιεστικούς όμως έχετε τον τρόπο να το μεθοδεύετε σωστά… Ερωτικά, είστε τόσο κτητικοί και να γίνεστε πιεστικοί όμως αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να το ελέγξετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σήμερα τόσο ομιλητικοί όσο και να μπορείτε να εκστομίζετε λέξεις που είναι βαριές και βέβαια να μην το καταλαβαίνετε ακόμα και αν σας το επισημαίνουν… Ερωτικά, είστε κάπως καθησυχασμένοι γιατί σας παρέχουν αυτά που θέλετε έστω και αν δεν είναι στον απόλυτο βαθμό… Επαγγελματικά, έχετε αμφιβολίες οι οποίες όμως δεν μπορούν να φύγουν τουλάχιστον αν δεν περάσει χρόνος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικότερα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση και όλα μπορείτε να τα καταφέρετε.. Ειδικότερα, έχετε θέματα τα οποία δε σας βοηθούν στη διεκπεραίωση γιατί δεν μπορείτε να σταθμίσετε σωστά κάποιους παράγοντες.. Ερωτικά, σήμερα προσέξτε μη νιώσουν κάποιοι ότι τους παραμελείτε… Επαγγελματικά, ξέρετε ότι πρέπει να τελειώνετε με κάτι γιατί έχει τραβήξει πολύ!

ΙΧΘΥΣ

Είστε γενικά φορτισμένοι με θέματα εργασίας και μάλλον στοιβάζετε πολλά και μάλιστα την ίδια χρονική στιγμή, είτε ηθελημένα είτε αυτό γίνεται χωρίς να το προκαλέσετε… Ερωτικά, θέλετε να δώσετε μία εξήγηση η οποία όμως έχει παρακλάδια τα οποία είναι σημαντικά… Επαγγελματικά, βάλτε προτεραιότητες γιατί και θα χαθείτε και μπορεί να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση!

Αγαπημένο