ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 21 Μαρτίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 21 Μαρτίου Ζώδια

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας μας προτρέπει να επιταχύνουμε τους ρυθμούς μας, να ενεργοποιηθούμε και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Είναι μια μέρα που μας επιτρέπει μεθοδευμένα και οργανωμένα να κάνουμε τις κινήσεις εκείνες που κρίνουμε απαραίτητες, προκειμένου να επιτύχουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει. Μας καλεί να επικεντρωθούμε σε ένα συγκεκριμένο στόχο, επαγγελματικό, οικονομικό ή ερωτικό, να βάλουμε τα δυνατά μας και να προσπαθήσουμε με σοβαρότητα και αφοσίωση να τον κατακτήσουμε. Επίσης, θα βρεθούν πρόθυμοι άνθρωπο με τα μέσα, την ισχύ ή τη συμβουλή τους να μας βοηθήσουν ή να μας ωθήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν έχουμε βάλει πλώρη για την καρδιά ενός προσώπου αντιλαμβανόμαστε ότι για να το κατακτήσουμε, πρέπει να κινηθούμε με τακτική, στρατηγική και ωριμότητα κι όχι αυθόρμητα και με ενθουσιασμό. Κάθε βιασύνη, απερισκεψία ή επιπολαιότητα θα προκαλέσει εμπόδια, καθυστερήσεις και δε θα φτάσουμε ποτέ στην... πηγή.

ΚΡΙΟΣ

Η αποφασιστικότητα δε σας λείπει, αν τιθασεύσετε τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό και διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε συγκεκριμένο στόχο, τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα βήμα αποφασιστικής σημασίας και αναγκαίο στα επαγγελματικά σας. Το να πετύχετε όσα έχετε στο νου σας δε θα είναι εύκολο, αλλά είστε μαχητές από τη φύση σας οπότε πρέπει να δώσετε τον αγώνα σας. Ερωτικά, ένα ισχυρό πρόσωπο σας γεννά αντικρουόμενα συναισθήματα, αφού από τη μια η «εξουσία» σας ελκύει από την άλλη δεν είστε διατεθειμένοι να σας χτυπά το ντέφι και να χορεύετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την αίσθηση ότι κάτι κάνετε λάθος στη δουλειά και θα έπρεπε να τα ξαναπιάσετε όλα από την αρχή, να βάλετε ένα στόχο και εκεί να επικεντρωθείτε. Άλλωστε, έχετε θέληση, αντοχή και υπομονή, συν το ότι δε βιάζεστε, οπότε οι πιθανότητες να πετύχετε ό,τι βάλετε στο νου σας είναι μεγάλες. Επίσης, ένα συγγενικό σας πρόσωπο μπορεί να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και να χρειαστεί τη βοήθεια ή τη συμβουλή σας. Στα ερωτικά σας προσπαθήστε να βάλετε κάποια κριτήρια και μη λειτουργείτε με μόνο γνώμονα το συναίσθημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με αρκετή σοβαρότητα κάποια οικονομικά σας θέματα που ενδέχεται να προκύψουν, ενώ δεν αποκλείεται και μια εμπλοκή σε μια συμφωνία ή συνεργασία από την οποία περιμένατε πολλά. Μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι, πιεσμένοι ή ότι ματαιοπονείτε, όμως, αντί να αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα να σας παρασύρουν, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει για να βρείτε τρόπους να βγείτε από τα αδιέξοδα. Ερωτικά, κόβετε λίγο την ταχύτητά σας γιατί διαισθάνεστε ότι για να αποκτήσετε ό,τι θέλετε μάλλον πρέπει να αλλάξετε ή να έχετε συγκεκριμένη τακτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανή μια κρίση στις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή ερωτικές, όπου θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε μια πραγματικότητα, που αποφεύγατε καιρό και τώρα αυτά που έπρεπε να είχατε κάνει εσείς θα τα λουστείτε. Είτε θέλετε είτε όχι, θα οργανωθείτε ή θα πάρετε θέση μάχης, ιδίως αν το κλίμα γίνει επιθετικό ή ανταγωνιστικό για να προασπίσετε τις θέσεις. Ερωτικά, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κίνηση και σίγουρα είναι η πλέον ακατάλληλη για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο γιατί τα προβλήματα που θα βρείτε μπροστά σας θα είναι αρκετά.

ΛΕΩΝ

Αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας και να συντονίσετε την ενέργειά σας για να καταφέρετε το σκοπό σας, κυρίως όμως να μην κρατήσετε μια στάση «υπεράνω», αλλά να γίνετε πιο μαχητικοί. Μια ενόχληση στην υγεία σας είναι πολύ πιθανή, που θα σας αναγκάσει να προβείτε σε αλλαγές στη διατροφή σας ή να ξεκινήσετε ένα είδος άσκησης. Ερωτικά μάλλον θα αντιμετωπίσετε μια συμπεριφορά που δε θα σας αρέσει ή θα νιώσετε ότι το άτομο που έχετε απέναντί σας δεν έχει τα ίδια αισθήματα για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αμυντική στάση κι η υποχωρητικότητα στη συγκεκριμένη φάση δε σας εξυπηρετεί πουθενά, αντίθετα θα πρέπει να διεκδικήσετε ό,τι θέλετε, να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στον ερωτικό τομέα και να κάνετε σαφή τα όριά σας γιατί μετά θα μείνετε με ένα πρόβλημα στα χέρια σας. Ενδέχεται, ωστόσο, να βγάλετε την αυστηρότητα ή την κριτική σας διάθεση ή να τελειώσετε μια κατάσταση, αν δεν βλέπετε σημάδια ανάκαμψης. Από την άλλη, μια ένταση με φιλικό σας πρόσωπο είναι πιθανή, όπως επίσης και να κόψετε τις επαφές σας με έναν άνθρωπο που θα νιώσετε ότι σας κοροϊδεύει.

ΖΥΓΟΣ

Τα προβλήματα στο σπίτι σας έχουν σπάσει τα νεύρα και δεν είναι μόνο ζημιές ή ανάγκες που προκύπτουν συνεχώς, αλλά και τα άτομα του περιβάλλοντός σας που είτε αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα και συμπαραστέκεστε, θυσιάζοντας τον χρόνο σας είτε με τα καμώματα και τις απαιτήσεις τους σας έχουν αγανακτήσει. Λογικό είναι να νιώθετε ότι πλέον δεν αντέχετε, από την άλλη όμως δε γίνεται να διατηρήσετε παθητική στάση αλλά να βρείτε τρόπους να αντεπεξέλθετε. Ερωτικά πάντως, κάθε απόπειρά σας για κάτι σταθερό και με διάρκεια δε θα είναι επιτυχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε διάφορα θέματα τόσο στην επικοινωνία σας, όσο και στις μετακινήσεις σας, οπότε θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή γιατί στο τσακ θα είστε είτε να παρεξηγηθείτε είτε σε μικροατυχήματα από νεύρα ή απροσεξία. Από την άλλη, καλό θα ήταν να αποφύγετε μια συζήτηση με συγγενικό σας πρόσωπο γιατί δεν αποκλείεται στο τέλος να τσακωθείτε και να μη μιλιέστε, εκτός κι αν ψάχνετε την αφορμή. Ερωτικά θα πάρετε μια πρωτοβουλία, όμως μην περιμένετε γρήγορες εξελίξεις ή θερμή ανταπόκριση από την άλλη πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες κινήσεις σας που σχετίζονται με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας μπορεί να μη σας βγουν όπως τις είχατε σχεδιάσει, οπότε καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Επίσης, είναι πιθανά κάποια έκτακτα έξοδα ή μια αγορά που δεν είχατε υπολογίσει. Ερωτικά, αντιλαμβάνεστε ότι αν δεν δραστηριοποιηθείτε και δεν κινήσετε τα νήματα, δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα. Ίσως, λοιπόν, αποφασίσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, όμως αν δεν εφαρμόσετε μια τακτική και λειτουργήσετε παρορμητικά, δε θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις ο κόσμος να χαλάσει. Έχετε μέθοδο, υπομονή, αλλά και αντοχές και θα σαρώσετε πολλά εμπόδια. Ωστόσο, μαζί με τα ξερά είναι πολύ πιθανό να κάψετε και τα χλωρά και να την πληρώσουν και άνθρωποι που δε φταίνε. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να παραμείνετε δυνατοί και αυστηροί αλλά δίκαιοι. Ερωτικά πάντως, θα βγάλετε την κόκκινη κάρτα σε ένα πρόσωπο που μάλλον τρώει τον πολύτιμο χρόνο σας αλλά δε φαίνεται να αλλάζει συνήθειες και μυαλά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρασκηνιακές ενέργειες που θα πέσουν στην αντίληψή σας, αλλά και πρακτικά προβλήματα στη δουλειά σας επηρεάζουν και εκτός του ότι σας γεμίζουν άγχος κι ανησυχία, δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε κιόλας σε ό,τι κάνετε. Είναι μάλιστα πιθανό τον εκνευρισμό σας να τον βγάλετε αργότερα στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Ακόμα μπορεί να παρουσιάσετε μια αδιαθεσία που θα οφείλεται σε διάφορα ψυχοσωματικά. Ερωτικά, αποφύγετε τις περίπλοκες καταστάσεις και κυρίως με πρόσωπα που δεν είναι ελεύθερα, εκτός αν ψάχνετε για προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ

Καλό θα ήταν, αν δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, να περιορίσετε τις κοινωνικές επαφές σας, ιδίως αν πρόκειται για επαγγελματικές γιατί είναι πολύ πιθανό να παρεξηγηθούν οι προθέσεις ή η συμπεριφορά σας, να περάσετε μια εικόνα που δεν είναι σωστή και να δημιουργηθούν αρνητικές εντυπώσεις. Επίσης, είναι πιθανό να συμπαρασταθείτε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο που περνάει δύσκολα. Ερωτικά, η πραγματικότητα σας χτυπά την πόρτα και θα σας φέρει ενώπιον καταστάσεων που αρνιόσασταν να αποδεχτείτε, οπότε θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Αγαπημένο