ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου- Έντονα συναισθήματα, καταπιεστικές συμπεριφορές

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου- Έντονα συναισθήματα, καταπιεστικές συμπεριφορές Photo/Istock

Η Δευτέρα είναι μια ημέρα που θα μας δυσκολέψει αρκετά σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού η διάθεση και η συμπεριφορά μας θα κυμαίνεται από την ερωτική αφοσίωση στο ταίρι μας μέχρι την ανάγκη μας να ελέγξουμε κάθε σκέψη του. Η Σελήνη για τελευταία ημέρα διελαύνει στο ζώδιο του Σκορπιού, με τη διαίσθηση μας να λειτουργεί στον ύψιστο βαθμό! Οι θετικές όψεις της Σελήνης με Αφροδίτη και Ποσειδώνα απογειώνουν το ερωτικό πάθος, ο ρομαντισμός κυριαρχεί και θέλουμε να ταυτιστούμε απόλυτα με τον σύντροφο μας. Η παγωμένη σκιά όμως του Κρόνου προς το βράδυ βάζει τα δικά της εμπόδια που πρέπει εμείς να προσπαθήσουμε να τα παρακάμψουμε. 

ΚΡΙΟΣ

Καιρός να αφήσετε οριστικά πίσω ότι σας δημιουργούσε ανασφάλεια ή φόβο και να κοιτάξετε μπροστά. Συζητήστε τις σκέψεις που έχετε για την βελτίωση των οικονομiκών σας μόνο με κάποιον που εμπιστεύεστε. Μια φιλική σας σχέση θα διαταραχθεί αυτό το διάστημα, χωρίς να φταίτε ακριβώς, αλλά λόγω άλλων δυσκολιών δεν μπορέσατε να κάνετε κάτι που είχατε υποσχεθεί. Στην ερωτική σας ζωή συμβαίνουν πράγματα που δεν πρέπει να γίνουν γνωστά, ή είστε κολλημένοι σε μια κατάσταση του παρελθόντος και προς το παρόν δεν μετακινείστε από εκεί... 

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε εκνευρισμένοι και αγχωμένοι τόσο με την πορεία των επαγγελματικών σας όσο και με ένα προσωπικό σας ζήτημα που είναι μπρος -πίσω χωρίς να οριστικοποιείται. Να περιμένετε μια επαγγελματική πρόταση που μπορεί να σας ακουστεί δελεαστική αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ κουραστική γιατί θα έχει μια μεγάλη γκάμα αρμοδιοτήτων χωρίς ουσιαστική βοήθεια από κανέναν άλλο, παρά μόνο τον εαυτό σας. Συναισθηματικά, έλκεστε από ένα πρόσωπο που είτε είναι ήδη δεσμευμένο είτε δεν ενδιαφέρεται τόσο όσο εσείς. Μην χάνετε άδικα τον χρόνο σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζητήματα της καθημερινότητας είναι αυτά που σας απασχολούν σήμερα και καταναλώνετε αρκετό από το χρόνο σας για να τα ρυθμίσετε. Ωστόσο δεν είναι κάτι που σας κουράζει αφού οι άλλοι τομείς της ζωής σας κυλούν σε κανονικούς ρυθμούς, χωρίς εντάσεις. Συναισθηματικά, αφήστε το χρόνο να επαληθεύσει τις πρώτες καλές ενδείξεις για μια πρόσφατη γνωριμία. Επαγγελματικά, έχετε ενδιαφέρουσες ιδέες, δουλέψτε τες λίγο ώστε να γίνουν εφαρμόσιμες και μετά παρουσιάστε τες στους ανωτέρους σας.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας αναγκάζουν να προσγειωθείτε απότομα και να αφήσετε τα όνειρα και τις φαντασιώσεις για μια πιο χαλαρή στιγμή. Τα οικονομικά σας κινδυνεύουν από αφαιμάξεις σήμερα, αφού δεν μπορείτε να πείτε όχι σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο αλλά δεν θα ήταν άσχημο να του αποσπάσετε μια δεύσμευση για το πότε θα σας επιστραφούν. Συναισθηματικά, μην βιαστείτε να επενδύσετε σε μια καινούργια γνωριμία. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι καλά θα κάνετε να περιορίσετε την γκρίνια σας γιατί ώρες ώρες δεν αντέχεστε! 

ΛΕΩΝ

Η σημερινή ημέρα έχει αρκετή πίεση, με οικογενειακά θέματα να αποσπούν την προσοχή σας από επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν μπορούν να περιμένουν. Μην προσπαθήστε να λύσετε οποιαδήποτε διαφωνία ή να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα μέλος της οικογένειας σας γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Συναισθηματικά, τα καλύτερα έρχονται σε λίγο καιρό για τους αδέσμευτους, ενώ οι δεσμευμένοι Λέοντες μέσα από συζητήσεις θα βρείτε την κοινή γραμμή με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα προσφέρεται να βρεθείτε με κοντινούς συγγενείς και αδέλφια και να συζητήσετε κοινά σας θέματα. Στο χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα και καθυστερήσεις που δεν θα σας επιτρέψουν να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα που είχατε για τη σημερινή ημέρα. Συναισθηματικά οι επόμενες ημέρες υπόσχονται θεαματικά γεγονότα, αλλά προς το παρόν ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, προσέχετε ποιον εμπιστεύεστε. 

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα  δοκιμάζει τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, αφού όλο και απρόοπτα έξοδα προκύπτουν που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Επαγγελματικά, ασχολείστε περισσότερο με τις σκέψεις και τα σχέδια που έχετε για το μέλλον και λιγότερο με τα τρέχοντα ζητήματα της εργασίας σας. Συναισθηματικά, οι νέες γνωριμίες και οι καινούργιες επαφές είναι ολοένα και περισσότερες, με τις προοπτικές για την εμφάνιση ενός αξιόλογου προσώπου να είναι σημαντικές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο κερδίζετε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση σας και την προσοχή του συνομιλητή σας  με τον τρόπο σκέψης σας. Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σήμερα σε ένα οικογενειακό ζήτημα το οποίο έχετε επωμισθεί εξ ολοκλήρου. Επαγγελματικά, η αρνητική ή επίμονα εγωκεντρική συμπεριφορά ενός συναδέλφου σας σας κάνει έξαλλους. Συναισθηματικά, νωρίς το απόγευμα είναι  η καλύτερη στιγμή της ημέρας για να μιλήσετε ή να κανονίσετε μια συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα πρόσωπο από το άμεσο περιβάλλον σας (αδέλφια, στενοί συγγενείς, γείτονες) σας αναστατώνει με τη συμπεριφορά του και δεν ξέρετε πως να το αντιμετωπίστε. Η δυσκολία σας να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και σημαντικές παραβλέψεις που με κάθε τρόπο πρέπει να αποφύγετε! Συναισθηματικά, σας ενδιαφέρει η εικόνα που έχουν οι άλλοι για τη σχέση σας και ίσως πιέσετε τοι ταίρι σας να αλλάξει συμπεριφορά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φιλικές σας σχέσεις είναι αυτές που θα σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση σήμερα, ενώ οι συμβουλές ενός φίλου θα φανούν πολύ χρήσιμες στις μετέπειτα κινήσεις σας. Επαγγελματικά, θα κουραστείτε να διαβάζετε οτι υπάρχει πίεση και πολλές υποχρεώσεις αλλά οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται. Συναισθηματικά, το να κλείνεστε στον εαυτό σας και να μην εκφράζετε όσα νιώθετε απομακρύνει το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με αρκετά νεύρα υποδέχεστε την Δευτέρα, αφού για άλλη μια φορά επιβεβαιώνετε πως γύρω σας υπάρχουν πολλοί που τους ενδιαφέρει μόνο το χρήμα και η υλική εξασφάλιση. Μην υποτιμάτε την σημασία της οικονομικής ασφάλειας και δεχθείτε ότι για κάποιους είναι σημαντική. Επαγγελματικά, κερδίζετε την εκτίμηση των συναδέλφων σας με την εργατικότητα και την συνέπεια σας. Συναισθηματικά πιέζεστε από άλλα θέματα και την πληρώνουν οι δικοί σας άνθρωποι.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε να κάνετε πράγματα εντελώς διαφορετικά από τα συνηθισμένα σήμερα, αφού ο στόχος είναι να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες και να περάσετε όμορφα! Υπάρχουν βέβαια και οι υποχρεώσεις τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές που δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να ξεφύγετε. Συναισθηματικά, σας ελκύει ένα πρόσωπο που κινείται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, αλλά σκεφτείτε και τις τυχόν συνέπειες πριν του δείξετε το ενδιαφέρον σας.

Αγαπημένο