ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 23-29 Ιανουαρίου- Προτεραιότητα έχει η αγάπη!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
1
'
Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 23-29 Ιανουαρίου- Προτεραιότητα έχει η αγάπη! Photo/Istock

Αν και η εβδομάδα ξεκινά με λίγο πεσμένη διάθεση και μια αίσθηση ματαιότητας των προσπαθειών και των κόπων μας, το διάστημα Τρίτη-Πέμπτη τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα δίνοντας μας την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας και να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας. Από την Παρασκευή και μετά η Αφροδίτη στους Ιχθύς μας διδάσκει την έννοια της πραγματικής αγάπης!

Αναλυτικά οι όψεις της εβδομάδας είναι οι εξής:

Την Τετάρτη 25/1 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι μια όψη τύχης, εύνοιας, ευκαιριών και επιτυχιών, ενισχύει τον ενθουσιασμό μας για καινούργια ξεκινήματα αλλά και την ενασχόληση μας εκ νέου με σχέδια και υποθέσεις που είχαμε παραμερίσει για λίγο, ίσως λόγω κάποιων δυσκολιών που παρουσιάστηκαν. Τα πιο ευνοημένα ζώδια είναι από αυτή την όψη είναι Κριοί και Υδροχόοι αλλά και Λέοντες -Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου.

Την ίδια ημέρα, ο Χείρωνας σε δύσκολη όψη με τον Ερμή φέρνει προστριβές και δυσκολίες στην επικοινωνία όσων ανήκουν στα Παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 27/1 η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, μια θέση που μας επιτρέπει να εκφράσουμε με μεγαλύτερη άνεση τα συναισθήματα μας, να δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στις αδυναμίες των συνανθρώπων μας όπως και συμπόνια για τα προβλήματα τους. Παράλληλα, η θέση αυτή της Αφροδίτης ευνοεί κάθε καλλιτεχνική ασχολία και έκφραση, αν και θα πρέπει να προσέχουμε την τάση να εξωραΐζουμε καταστάσεις και συμπεριφορές.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες) όπως και οι Παρθένοι ενώ Δίδυμοι και Τοξότες θα έχουν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά τους.

ΚΡΙΟΣ

Είστε από τους πιο ευνοημένους αυτής της εβδομάδας, με την τύχη να στέκεται στο πλευρό σας και να σας φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός στόχου σας. Ένα φιλικό σας πρόσωπο σας στηρίζει ιδιαίτερα και, είτε μέσω κάποιων γνωριμιών του είτε λόγω των συμβουλών που θα σας δώσει θα επιτύχετε κάτι ιδιαίτερα καλό για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Συναισθηματικά, το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς οδηγεί σε ενδοσκόπηση και σκέψεις για τι είδους σχέση θέλετε, ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος, πόσο πρόθυμοι είστε να μοιραστείτε τη ζωή σας. Υπάρχει ακόμη η τάση να καλλιεργήσετε μια μυστική σχέση ή να βλέπετε χαρίσματα σε ένα πρόσωπο που γνωρίσατε πρόσφατα, χωρίς αυτά να υπάρχουν... Για να μην απογοητευτείτε αργότερα, συγκρατείστε τον ενθουσιασμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να ρυθμιστούν άμεσα και θα κουραστείτε αρκετά, όπως και θα πιεστείτε χρονικά για να τις τακτοποιήσετε. Επαγγελματικά οι ημέρες αυτές κρύβουν πολλές ευκαιρίες για να δείξετε την αξία και τα προσόντα σας, αφήστε λοιπόν δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις και κινηθείτε γρήγορα και με αυτοπεποίθηση! Από την Παρασκευή, οι φιλικές σας σχέσεις και η κοινωνική σας ζωή αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον, με καινούργια πρόσωπα να μπαίνουν στη ζωή σας και να σας φέρνουν σε επαφή με την πιο πνευματική πλευρά της ζωής. Για τους αδέσμευτους μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση με ένα πρόσωπο που κινείται στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον. Μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας σε ανθρώπους που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθεια τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισιοδοξία, θετική σκέψη και καλή διάθεση είναι τα δώρα αυτής της εβδομάδας για εσάς, ενώ αν χρησιμοποιήσετε σωστά κάποιες πληροφορίες και ειδήσεις που θα λάβετε θα μπορέσετε να βάλετε τη ζωή σας σε και καινούργια βάση, ρυθμίζοντας υποθέσεις που σας άγχωναν ιδιαίτερα. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, αρκεί οι κινήσεις σας να είναι αποτέλεσμα σκέψης και ορθής αξιολόγησης, και όχι επιπόλαιων αποφάσεων. Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι επικοινωνείτε με τον σύντροφο σας με μεγαλύτερη άνεση και έρχεστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο, ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια καινούργια γνωριμία μέσω γνωστών ή συγγενικών σας προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απαλλαγμένοι από φοβίες και άγχη, ξεκινάτε από αυτή την εβδομάδα να βάζετε τους στόχους σας σε μια πορεία και να δρομολογείτε την πραγματοποίηση τους. Επαγγελματικά, διεκδικείτε με δύναμη και επιμονή την επιτυχία των σχεδίων σας, ξεπερνώντας την ανασφάλεια του προηγούμενου διαστήματος. Και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αυτό το διάστημα, μέσα από τη στήριξη και τη βοήθεια δικών σας προσώπων. Ένα θέμα κληρονομικό μπορεί να ολοκληρωθεί τις ημέρες αυτές, ή να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύς σας γεννά την επιθυμία να ταξιδέψετε, να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες, να γνωρίσετε πρόσωπα με εντελώς διαφορετική νοοτροπία από εσάς. Οι δεσμευμένοι προσέξτε όσα εξομολογήστε στον σύντροφό σας γιατί μπορεί να νιώσει ότι δεν σας είναι αρκετός.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα κυλά χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες ή προβλήματα αυτή την εβδομάδα και έχετε άφθονο χρόνο για να ασχοληθείτε με άλλα σημαντικά θέματα της ζωής σας. Τις ημέρες αυτές, εκμεταλλευτείτε τη θετική όψη Ήλιου-Δία για να τακτοποιήσετε τυχόν νομικά ζητήματα, να σχεδιάσετε ένα ταξίδι, να ασχοληθείτε με τη βελτίωση των γνώσεων σας και την απόκτηση επιπλέον δεξιοτήτων. Επαγγελματικά, οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σας είναι σε πολύ καλό σημείο, ενώ συνεργάζεστε αρμονικά μαζί τους πάνω σε κάποιες καινούργιες ιδέες. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύς σας δημιουργεί την ανάγκη είτε για μια βαθιά συναισθηματική σχέση που αν δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιθανό να προκύψει το αμέσως επόμενο διάστημα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανώνεστε καλύτερα αυτή την εβδομάδα και ανταπεξέρχεστε με μεγαλύτερη άνεση σε όλες σας τις υποχρεώσεις, επαγγελματικές και προσωπικές και έτσι νιώθετε λιγότερο πιεσμένοι. Επαγγελματικά, οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις, να διαπραγματευτείτε τις οικονομικές σας αξιώσεις, να παρουσιάσετε με επιτυχία τις ιδέες σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης απέναντι σας φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για γνωριμίες με πρόσωπα που είναι πιο κοντά σε αυτό που εσείς χρειάζεστε ψυχικά και συναισθηματικά για να νιώσετε ευτυχισμένοι. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι γίνεστε περισσότερο εκδηλωτικοί προς το σύντροφο σας με την τρυφερότητα και τον ρομαντικό τρόπο που τον προσεγγίζετε να τον γεμίζει χαρά!

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεστε οτι πολλά πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει μέσα σας και βλέπετε τις καταστάσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις. Τα συναισθηματικά σας έχουν το προβάδισμα αυτές τις ημέρες, με τη θετική όψη Ήλιου-Δία να υπόσχεται ερωτικές στιγμές, ζωηρά συναισθήματα, νέες γνωριμίες, χαρούμενες συναντήσεις αλλά και ευχάριστα σχέδια για το μέλλον, ίσως και σκέψεις για την απόκτηση ενός μωρού! Επαγγελματικά, η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύς σας βοηθά να φτιάξετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους που το προηγούμενο διάστημα είχαν διαταραχθεί λόγω νευρικότητας ή /και έντονων συζητήσεων. Η καθημερινότητα σας επίσης έχει λιγότερο άγχος και πίεση. Μην παραμελείτε τη διατροφή σας και αποφύγετε τις υπερβολές σε ποτό ή φαγητό γιατί πέρα από την εμφάνιση ίσως επηρεάσει και την υγεία σας και αυτό είναι σημαντικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις ημέρες αυτές, χάρη στο εξάγωνο Ήλιου-Δία θα μπορέσετε να ρυθμίσετε ζητήματα της καθημερινότητας και εκκρεμότητες που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Επαγγελματικά θα έχετε σημαντικά θετικές εξελίξεις, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Είναι αρκετός ο καιρός που κάποιες ιδέες που αφορούν τη δουλειά σας γυρνούν στο μυαλό σας και τώρα θα μπορέσετε να τις εφαρμόσετε. Περισσότερο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, μιας και υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθείτε με ένα συνεργάτη ή ένα συνάδελφο σας. Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς και χάρη στη φαντασία και τον ρομαντισμό που την χαρακτηρίζουν σε αυτή τη θέση θα δείτε την ερωτική σας ζωή να ανανεώνεται σημαντικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστα νέα και χαρούμενες ειδήσεις από ένα πρόσωπο του κοντινού σας περιβάλλοντος σας απαλλάσσει από το άγχος που είχατε για ένα σημαντικό του ζήτημα. Μια οικονομική συζήτηση που δεν είχε καταλήξει σε αποτέλεσμα το προηγούμενο διάστημα θα μπορέσετε τώρα να την ολοκληρώσετε, έστω και αν το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο ικανοποιητικό όσο θα θέλατε. Συναισθηματικά, όσοι είστε σε μια σχέση που σας κάνει να νιώθετε χαρούμενοι και σας κρατά μόνιμα σε εγρήγορση, φλερτάρετε με την ιδέα να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι πάλι, ετοιμαστείτε, μέσα από το συγγενικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον, να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας συγκινήσει ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά υποθέσεις, σκέψεις για μελλοντικές επενδύσεις αλλά και μια ηθική υποχρέωση προς ένα μέλος της οικογένειάς σας είναι αυτά που κυρίως σας απασχολούν αυτές τις ημέρες και θα κάνετε ότι μπορείτε για να ανταπεξέλθετε σωστά σε όλα αυτά. Η εβδομάδα αυτή δημιουργείς τις ιδανικές συνθήκες για να κερδίσετε χρήματα μέσω ενός ακινήτου ή λόγω της οικονομικής ενίσχυσης που θα έχετε από ένα πρόσωπο της ευρύτερης οικογένειας σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης για εσάς σημαίνει περισσότερες μετακινήσεις, γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος, με εσάς να ξεχωρίζετε με την προσωπικότητα και τον τρόπο σκέψης σας. Συναισθηματικά, αν ανήκετε στους δεσμευμένους Αιγόκερους ανανεώστε τη σχέση σας μέσα από ένα μικρό ταξιδάκι, ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο μέσω ενός συγγενή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και ξεκινάτε αυτή την εβδομάδα αρκετά πιεσμένοι και προβληματισμένοι από διάφορα θέματα που αντιμετωπίσατε τις προηγούμενες ημέρες, από την Τρίτη και μετά η αισιοδοξία και η θετική διάθεση επιστρέφουν δίνοντας σας τη δύναμη που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε ότι σας ταλαιπώρησε. Επαγγελματικά, χρησιμοποιείστε την εύνοια του εξάγωνου Ήλιου-Δία για να διευθετήσετε ορισμένα ζητήματα που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε στα σχέδια σας όπως τα έχετε στο μυαλό σας. Από την Παρασκευή που η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς θα πάρετε ανάσα στα οικονομικά σας, όχι τόσο μέσω αύξησης των εισοδημάτων σας όσο λόγω της καλύτερης διαχείρισης που εσείς θα κάνετε στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, χωρίς να προχωρείτε σε σημαντικές κινήσεις, το μυαλό σας συχνά επιστρέφει σε μια σχέση του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετά πιεσμένοι και αγχωμένοι από διάφορες σκέψεις γύρω από καταστάσεις του παρελθόντος ξεκινάτε αυτή την εβδομάδα, αλλά σύντομα θα νιώσετε πολύ καλύτερα και θα αφήσετε πίσω όλα αυτά. Επαγγελματικά, η τακτοποίηση ενός σημαντικού ζητήματος εξαρτάται από τον τρόπο που θα παρουσιάσετε τις δικές σας προτάσεις και το πόσο δεκτικοί είστε στις απόψεις και τις προτάσεις των συναδέλφων σας. Η θετική όψη Ήλιου-Δία στηρίζει την πρόοδο επαγγελματικών συζητήσεων και συμφωνιών. Επίσης βοηθά οικονομικές συζητήσεις να καταλήξουν σε ένα αποτέλεσμα, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο υπόσχεται τα καλύτερα για την αισθηματική σας ζωή και τη συναισθηματική σας κατάσταση γενικότερα! Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας, άτομα που ήδη γνωρίζετε βρίσκουν το θάρρος να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, ο σύντροφός σας έρχεται ακόμη πιο κοντά σας, οι δικοί σας άνθρωποι σας αγαπούν και σας το δείχνουν!

Αγαπημένο