ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της μητέρας του

"Μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζε ότι έχει κάταγμα"
17.11.2023
1
'

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του, Ράνιας, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε όλα αυτό τα χρόνια.

 «Η μητέρα μου είχε μία πολυετή ταλαιπωρία. Λίγο την έπιασε, λίγο την άφηνε. 20 χρόνια. Πέρυσι είχαμε ένα δύσκολο τρίμηνο. Φέτος από το Δεκέμβριο που ήρθε να κάνει κάποιες εξετάσεις, το ένα έφερε το άλλο και έμεινε 6 μήνες πέρα δώθε στο νοσοκομείο και τρεις μήνες μέσα. Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι, πολύ δύσκολη χρονιά γιατί φτάσαμε Νοέμβριο. Τα καλοκαίρια που πήγαινα στη Σκιάθο για τη δουλειά μου, φέτος δεν πήγα καθόλου. Έπρεπε να είμαι πέρα δώθε στο νοσοκομείο, παίζοντας έναν ρόλο θεατρικό καθαρά γιατί δεν γνώριζε τίποτα και έπρεπε να πονηρέψω τον καθένα.

Κατά τη δική μου γνώμη δεν έπρεπε να γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει, γιατί οι άνθρωποι αυτοί αισθάνονται, αλλά η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Είχε τύχει κάνα  δυο φορές να πέσουν χαρτιά στα χέρια της και της έλεγα “λάθος όνομα”. Μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζε ότι έχει κάποιο κάταγμα. Έγινε για τρεις μήνες περίπου ένα μείγμα πραγμάτων και δύσκολων συναισθημάτων. Έπρεπε να διαχειριζόμαστε με τον Τάσο Ντούγκα στον Φύλακα Άγγελο υποθέσεις κακοποιήσεων παιδιών, έπρεπε να είμαι κοντά στη μητέρα μου με ό,τι συνεπάγεται και δύο ακόμα πράγματα δεν είναι απλά: μία προετοιμασία ενός γάμου με τη Δήμητρα», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρχικά ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το καλοκαίρι που είπαμε να παντρευτούμε. Ήταν δύο μήνες πριν από τον γάμο. Ονειρευόταν σαν μάνα να είναι εκεί. Όταν ξέρεις την αλήθεια είναι δύσκολο και σε μία έξυπνη γυναίκα, δηλαδή δεν την κορόιδευες εύκολα. “Πάταγα” στην εγκυμοσύνη ότι πρέπει να βιαστούμε με τον γάμο και να μην καταλάβει ότι μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ίδια».

Video file
Αγαπημένο