ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιάννης Γιοκαρίνης: Η ηλικία, ο εθισμός στο αλκοόλ, οι 2 γάμοι και η κατά 23 χρόνια μικρότερη σύζυγος του

Όλα όσα δεν ξέρεις για την ζωή του τραγουδιστή!
26.11.2021
3
'
Γιάννης_Γιοκαρίνης Ndp

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης μετρά αρκετά χρόνια καριέρας στον χώρο της μουσικής με πολλές επιτυχίες, με πιο γνωστά και αγαπημένα την «Ευλαμπία», το «Τσικαμπούμ» και το «Νοσταλγός του Rock n Roll».

Ποιος είναι όμως ο Γιάννης Γιοκαρίνης;

  • Ο Γιάννης Γιοκαρίνης γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1955 στην Κοκκινιά.
  • Είναι σε ηλικία 66 ετών.
  • Έχει σπουδάσει κλασική μουσική.
  • Το 1968 έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής παίζοντας πλήκτρα. Εκείνη την εποχή πέρασε από αρκετά και ιστορικά πλέον, συγκροτήματα όπως οι “Σκορπιός”, “Αγάπανθος”, “2002 GR”, “Hρακλής” και “Λερναία Ύδρα”.
  • Το 1984 δισκογραφεί τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “Φόρα Παρτίδα”.
  • Κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Γιάννης Κούτρας, ο Σάκης Μπουλάς, η Αφροδίτη Μάνου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Βιτάλη, ο Χριστόφορος Κροκίδης.
  • Έχει έναν γιο 31 χρονών από τον πρώτο του γάμο.
  • Με την δεύτερη σύζυγο του Σοφία Μιχαλοπούλου, είναι παντρεμένος εδώ και 18 έτη και το ζευγάρι έχει 23 χρόνια διαφορά ηλικίας.

 

 

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης έχει παραδεχτεί τον εθισμό του στο αλκοόλ αφού σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει: « «Είχα εξαρτήσεις και ευτυχώς το έχω παλέψει. Εδώ και 10 χρόνια είμαι πλέον καθαρός και ξάστερος. Από αλκοόλ. Είχα θέμα αλκοολισμού. Στα 10 χρόνια κύλησα. Γιατί έλεγα εντάξει, ένα ποτήρι θα βάλω κι έβαζα ένα ποτήρι κρασί. Το ένα ποτήρι θα φέρει και το δεύτερο, το δεύτερο το τρίτο. Εδώ και ενάμιση χρόνο καθόλου».

Μπορεί να σε ενδιαφέρει και αυτό: Φίλιππος Πλιάτσικας: Η ιδέα των “Πυξ Λαξ”, η καλλιτεχνική φλέβα της κόρης του, ο κρυφός γάμος και το διαζύγιο

Αγαπημένο