ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δήμητρα Βαμβακούση: "Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις"

Η εξομολόγηση λίγο πριν τη γέννηση του μωρού της
20.12.2023

H Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Μιχάλη Ροδόπουλο, λίγο πριν από τη γέννηση του μωρού της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που θα έρθει μαζί με τη νέα χρονιά.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση όταν του είπες «είμαι έγκυος»;

Δεν το πιστεύαμε και οι δύο. Ήταν κάτι που μας έτυχε. Αρχικά προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω κι εγώ, να δω τι θα κάνω. Σίγουρα βλέπαμε σοβαρά ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είχαμε προλάβει να γνωριστούμε καλά. Υπήρχε παράλληλα η ασθένεια της μαμάς του, αλλά και στο δικό μου περιβάλλον υπήρχαν κάποια θέματα, επειδή μόλις είχα γυρίσει από το εξωτερικό και δεν είχα εγκατασταθεί πλήρως. Ήταν πολύ ξαφνικό. Η οικογένεια για μένα είναι πάρα πολύ σοβαρή επιλογή, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις. Παίρνεις όρκο μπροστά στον Θεό και στους ανθρώπους.

Αυτά τα 14 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο αισθάνεσαι ότι μπορεί να σας χωρίζουν σε κάποια σημεία ή τελικά σας ενώνουν;

Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό. Μας ενώνουν παραπάνω χρόνια από ό,τι η ηλικία μας. Έτσι αισθάνομαι με τον Γιώργο.

Θα δεχόσουν να συνυπάρχεις με τον Γιώργο μπροστά στην κάμερα σε κάποια σειρά ή και να συμπαρουσιάζετε μια τηλεοπτική εκπομπή;

Τα παραπάνω δεν είναι το αντικείμενό μου και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το ότι στέκομαι δίπλα στον Γιώργο ως γυναίκα του. Εγώ συνεχίζω το μεταπτυχιακό μου στο κομμάτι της ιδιότητάς μου ως εκπαιδευτικού.

Αγαπημένο