ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να "πας" από την καλοκαιρινή στην φθινοπωρινή διακόσμηση χωρίς να σου φύγει μια περιουσία

Ωραίες και οι καλοκαιρινές βόλτες αλλά σαν το σπίτι μας, δεν έχει!
 
3
'
Πώς να "πας" από την καλοκαιρινή στην φθινοπωρινή διακόσμηση Shutterstock

Αυτή την εποχή, συνήθως όλοι ψάχνουμε ιδέες για το πώς να αλλάξουμε την καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού μας και να την μετατρέψουμε σε φθινοπωρινή. Τόσο η διακόσμηση του καθιστικού, όσο και γενικότερα όλου του σπιτιού είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την διάθεσή σου και αν θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να ''πας" από την καλοκαιρινή στην φθινοπωρινή διακόσμηση χωρίς να σου φύγει μια περιουσία, είσαι στο κατάλληλο άρθρο!

Τα χρώματα του φθινοπώρου

Μπορεί το καλοκαίρι να κυριαρχεί το λευκό και το γαλάζιο, το φθινόπωρο όμως το κίτρινο, το πορτοκαλί, το μπεζ και το καφέ είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν. Βρες λοιπόν τι διακοσμητικά τοίχου και τραπεζιού έχεις σε τέτοιες αποχρώσεις και σίγουρα θα αλλάξει η εικόνα του σπιτιού σου.

Εικόνα
Πώς να "πας" από την καλοκαιρινή στην φθινοπωρινή διακόσμηση 1
Shutterstock

 

Μην υποτιμάς τις κουρτίνες

Μπορείς να βρεις πολύ εύκολα κουρτίνες σε μεγάλα καταστήματα, που θα σου κοστίσουν περίπου 30 ευρώ. Ο πιο απλός τρόπος να δώσεις μια νότα φθινοπώρου στο σπίτι σου, είναι να αλλάξεις τις καλοκαιρινές σου κουρτίνες και να βάλεις στην θέση τους φθινοπωρινές σε μπεζ ή σε καφέ. Φυσικά, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τις κουρτίνες όλου του σπιτιού, αρκεί μόνο να εστιάσεις στο καθιστικό για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δες και αυτό: Διακόσμηση σπιτιού σε βιομηχανικό στιλ: Ιδέες και συμβουλές για μεταμορφώσεις την κουζίνα σου

Οι πίνακες παίζουν τον ρόλο τους

Από τα πιο σημαντικά στοιχεία στη διακόσμηση του σπιτιού σου παίζουν οι πίνακες. Επίλεξε πίνακες με φθινοπωρινά μοτίβα, προσέχοντας να ταιριάζουν τόσο μεταξύ τους όσο και με το μοτίβο του σπιτιού και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Εικόνα
Πώς να "πας" από την καλοκαιρινή στην φθινοπωρινή διακόσμηση 3
Shutterstock

 

Ριχτάρια, μαξιλάρια και άλλα 

Το φθινόπωρο μας προδιαθέτει για χαλάρωση στο σπίτι και ατελείωτο cocooning. Επένδυσε σε ριχτάρια, μαξιλάρια και οτιδήποτε μπορεί να κάνει τον χώρο σου να μοιάζει χαλαρωτικός. Εξάλλου, ωραίες και οι καλοκαιρινές βόλτες αλλά σαν το σπίτι μας, δεν έχει!
 

Αγαπημένο