ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Διακόσμηση σπιτιού σε βιομηχανικό στιλ: Ιδέες και συμβουλές για μεταμορφώσεις την κουζίνα σου

Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις!
3
'
Διακόσμηση σπιτιού σε βιομηχανικό στιλ κουζίνα Shutterstock

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι το βιομηχανικό στιλ είναι η νούμερο ένα τάση για την διακόσμηση σπιτιού το 2021. Πώς όμως μπορείς να μεταμορφώσεις την κουζίνα σου και να υιοθετήσεις και εσύ εύκολα αυτό το στιλ διακόσμησης; Παρακάτω θα βρεις 3 εύκολες ιδέες που θα αλλάξουν όλη την εικόνα του χώρου σου.

Ο ενιαίος χώρος είναι το Α και το Ω

Το 90% για να φέρεις το βιομηχανικό στιλ στο σπίτι και την κουζίνα σου είναι ο ενιαίος χώρος. Συνήθως, οι κουζίνες είναι σε στιλ open space ή αλλιώς ενιαίες με τον υπόλοιπο χώρο. Αν δεν έχεις ενιαία κουζίνα, είναι πιο δύσκολο αλλά μπορείς να φέρεις ένα touch βιομηχανικού στιλ με το φωτιστικό και τον απορροφητήρα. Ναι, σωστά διάβασες ο απορροφητήρας σου επίσης παίζει ρόλο και πρέπει να επιλέξεις έναν που μοιάζει με ανάποδο «χωνί» και όχι κάποιον μικροσκοπικό με καθαρές γραμμές. Το γκρι και το μαύρο θα κυριαρχήσει και έτσι, η κουζίνα σου θα μοιάζει πιο βιομηχανική. Αν έχεις ενιαίο χώρο, τα πράγματα είναι πιο εύκολα.

Εικόνα
Διακόσμηση σπιτιού σε βιομηχανικό στιλ κουζίνα 1
Shutterstock

 

Νησίδα, η αγαπημένη

Η νησίδα, είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας κουζίνας βιομηχανικού στιλ για αυτό και είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις τον χώρο σου, αν η κουζίνα και το σαλόνι σου είναι ενιαία. Βάζοντας έναν ογκώδη απορροφητήρα, βάφοντας στην συνέχεια την κουζίνα σου γκρι και μαύρη (ή λευκή) και τοποθετώντας στη μέση μια νησίδα με μεγάλη επιφάνεια. θα έχεις πετύχει το βιομηχανικό στιλ στο 100%.

Δες και αυτό: Διακόσμηση εσωτερικού χώρου: Πώς να διακοσμήσεις τo σπίτι σου με Puzzle

Εικόνα
Διακόσμηση σπιτιού σε βιομηχανικό στιλ κουζίνα 2
Shutterstock

 

Μην ξεχνάς τον φωτισμό

Ίσως σου φαίνεται λεπτομέρεια, αλλά ο φωτισμός και πιο συγκεκριμένα τα φωτιστικά σου παίζουν επίσης μεγάλο ρόλο στο να φαίνεται η κουζίνα σου «βιομηχανική». Μπορείς να επιλέξεις ένα industrial φωτιστικό, και ανάλογα με το budget σου στην αγορά θα βρεις πάρα πολλά για να φωτίσεις το σπίτι σου. Οι τιμές ξεκινούν από 50 ευρώ και φυσικά, το πόσα χρήματα θα δώσεις εξαρτάται καθαρά από εσένα.

Το πιο σημαντικό κομμάτι όμως που πρέπει να προσέξεις είναι να υπάρχει ομοιομορφία στον χώρο. Αν όλο το σπίτι σου είναι κλασικό ή μοντέρνο, τότε το βιομηχανικό στιλ στην κουζίνα σου δεν θα ταιριάζει. Σαφώς και δεν είναι εύκολο να κάνεις μια ανακαίνιση από την αρχή και για αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις το πιο έξυπνο είναι να βάλεις μικρά διακοσμητικά ή πινελιές ώστε να δώσεις μια νότα βιομηχανικού στιλ στον χώρο.
 

Αγαπημένο