ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ποια είναι τα 5 πράγματα που παρατηρούν οι καλεσμένοι στο σπίτι μας; Πως θα τους εντυπωσιάσεις

Έρευνα από την ιστοσελίδα για τη διακόσμηση του σπιτιού «My Domaine» έχει την απάντηση!
3
'
πράγματα που παρατηρούν οι καλεσμένοι στο σπίτι μας και θα τους εντυπωσιάσεις Shutterstock

Συχνά οι επισκέψεις σε σπίτια, είναι αγχωτικές για την οικοδέσποινα, αφού δεν ξέρει τι να κάνει για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους της αλλά και πώς τι να προσέξει σχετικά με την οργάνωση χώρου και του σπιτιού της, ώστε να περάσει από το... «τεστ» χωρίς να την κακοχαρακτηρίσουν.

Έρευνα από την ιστοσελίδα για τη διακόσμηση του σπιτιού «My Domaine» έχει την απάντηση με το τι πραγματικά παρατηρούν οι επισκέπτες/καλεσμένοι στο σπίτι σου και πώς να τους εντυπωσιάσεις. Για να σε προλάβω, η απάντηση δεν είναι και τόσο αναμενόμενη.

Η καθαριότητα, είναι η μισή αρχοντιά

Σίγουρα το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις αν έχεις καλεσμένους στο σπίτι σου, είναι η καθαριότητα. Σκόνες, δυσάρεστες μυρωδιές και δαχτυλιές στα τζάμια απαγορεύονται ρητώς. 

Εικόνα
πράγματα που παρατηρούν οι καλεσμένοι στο σπίτι μας και θα τους εντυπωσιάσεις 1
Shutterstock

 

Πολλή βαβούρα για το τίποτα

Αν έχεις πολλά διακοσμητικά εσωτερικού χώρου το ένα πάνω στο άλλο, αν η διακόσμηση γενικά είναι φορτωμένη και αγαπάς τα πολλά έπιπλα, τότε θα σε απογοητεύσουμε: Οι επισκέπτες παρατηρούν την διάταξη των επίπλων σου και όσο πιο minimal είναι διακοσμημένο, τόσο το καλύτερο.

Βάλε χρώμα, ή μήπως όχι;

Κάτι που ίσως να σε εντυπωσιάσει, είναι ότι οι περισσότεροι δεν αγαπούν τα έντονα χρώματα σε τοίχους! Ναι, σωστά διαβάζεις: Αν το σπίτι σου έχει για παράδειγμα έναν τοίχο στο κόκκινο του κρασιού, τότε ίσως προκαλέσει «βαβούρα» στους καλεσμένους σου. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες στην έρευνα απάντησαν ότι αγαπούν τα ουδέτερα χρώματα για το σπίτι. Περί γούστου...

Εικόνα
πράγματα που παρατηρούν οι καλεσμένοι στο σπίτι μας και θα τους εντυπωσιάσεις 3
Shutterstock

 

Φώτα, κι άλλα φώτα

Ο φωτισμός, είναι επίσης ένα κομμάτι που μπορεί να προκαλέσει κακή εντύπωση για εσένα και το σπίτι σου. Δεν λέμε φυσικά να ανάψεις προβολέα, αλλά το χαμηλό φως την ώρα που περιμένεις να υποδεχτείς κάποιον δίνει την εντύπωση ότι μάλλον νυστάζεις και πως κάνεις αυτό το gathering με το ζόρι.

Η τέχνη, σώζει

Το τελευταίο, αλλά διόλου ασήμαντο πράγμα που παρατηρούν οι καλεσμένοι σου σύμφωνα με την «My Domaine» είναι οι πίνακες που έχεις. Όσο πιο προσεγμένα είναι τα κομμάτια που έχεις επιλέξει, τόσο το καλύτερο.

Τι πρέπει να προσέξεις ως οικοδέσποινα

Όπως όλα τα πράγματα στην ζωή, έτσι και ένα ωραίο βράδυ με φίλους στο σπίτι, θέλει προετοιμασία. Οργάνωσε το μενού, αλλά και το τι θα πιείτε και μην ξεχάσεις να χαμογελάς και να είσαι ευδιάθετη. Όσο κουρασμένη και να είσαι, σαν οικοδέσποινα οφείλεις να είσαι ευχάριστη. Ακόμα και αν κάτι πάει στραβά, θυμήσου ότι το χιούμορ πάντα σώζει και είναι καλύτερο οι καλεσμένοι σου να θυμούνται ένα... ποτήρι που έσπασε ή ένα πιάτο που δεν ήταν σωστά αλατισμένο, παρά μια μουτρωμένη οικοδέσποινα!

Αγαπημένο