ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έχεις μικρό σπίτι; Σε αυτό το χρώμα πρέπει να το βάψεις

Και όχι, δεν μιλάμε για το κλασικό λευκό.
3
'
μικρό σπίτι πώς να το βάψεις

Μπορεί το μικρό σου σπίτι να είναι εύκολο στο να το συμμαζέψεις, όμως η παγίδα του να το κάνεις οπτικά να φαίνεται ακόμα πιο μικρό είναι επίσης πολύ εύκολη στο να πέσεις, ειδικά αν έχεις πολλά έπιπλα ή αν το βάψεις σε σκούρα χρώματα.

Παρ'όλα αυτά, είναι γεγονός πως το λευκό, αν και «χαρίζει» οπτικά, θεωρείται από πολλούς λίγο βαρετό και μάλιστα είναι επίσης δύσκολο στο να το διατηρήσεις. Αν λοιπόν έχεις μικρό σπίτι και θέλεις να το βάψεις σε κάτι άλλο από λευκό, η απάντηση είναι η εξής μία: Βάψε το σε μπεζ ή στο χρώμα της ώχρας. 

Γιατί να βάψεις το μικρό σου σπίτι σε μπεζ

Το μπεζ είναι ένα χρώμα ζεστό, ουδέτερο, που ταιριάζει με τα πάντα και θα κάνει τον χώρο σου να φαίνεται πιο κομψός και αριστοκρατικός. Επίσης, το μπεζ είναι από τα καλύτερα χρώματα βάσης που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να εξισορροπήσεις ένα έντονο χρώμα στο σαλόνι σου και μπορεί να αναδείξει τόσο τις αντίκες, όσο και τα πιο κλασσικά, βαριά σχεδιαστικά μοτίβα των επίπλων. Τέλος, το μπεζ είναι μια πολύ σοφή επιλογή αν έχεις μεγάλα παράθυρα και πλούσιο φυσικό φως. Ο λόγος είναι ότι έτσι, η ποσότητα του φυσικού φωτός αντανακλάται μέχρι τις πιο σκοτεινές γωνιές του δωματίου, κάνοντας το να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο μεγάλο. 

Extra tip: Το μπεζ πάει τέλεια  με γκρι και κάνει απίστευτο συνδυασμό με το μπορντό. Εξίσου όμορφο δείχνει και με σκούρο καφέ.

Αγαπημένο