ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Πρωτότυπες ιδέες γα εντυπωσιακό στολισμό!

Εσύ πως έχεις στολίσει το δέντρο σου;
2
'
xristoygenniatiko_dentro

Η εορταστική διαδικασία στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι για όλους μας η πιο ευχάριστη και η πιο μαγική στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι οι πρωταγωνιστές της διακόσμησης για τουλάχιστον ένα μήνα (για κάποιους ανυπόμονους ίσως λίγο παραπάνω), αφού κοσμούν το σαλόνι μας, βρίσκονται σε περίοπτη, εμβληματική θέση και φυσικά δεσπόζουν στις καρδιές μικρών και μεγάλων. Θέλουμε να είναι πάντα μοναδικά και πρωτότυπα, με τον πιο ωραίο στολισμό. 

Φυσικά δεν υπάρχει σωστός και λάθος στολισμός, δεν θα σας κρίνει κανείς! Αντιθέτως, αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη, κοιτάμε βιτρίνες μαγαζιών, χαζεύουμε πολυτελή ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, βλέπουμε ταινίες που θα μας βάλουν στο κλίμα των εορτών και βρίσκουμε αυτό που μας ταιριάζει! 

Κάποιες μικρές, γενικές συμβουλές για τον στολισμό του δέντρου, που είναι καλό να έχουμε στο μυαλό μας ως βάση, σύμφωνα με τους όρους διακόσμησης, είναι να μην επιλέγουμε περισσότερα από 3 χρώματα για στολίδια και μπάλες, να διαλέγουμε μικρά φωτάκια και ίσως γιρλάντες.

Όποιο κι αν είναι, λοιπόν, το στυλ που σου αρέσει σίγουρα θα ξετρελαθείς με όσα ακολουθούν! Πάρε εικόνες, σκέψου ιδέες και στόλισε εδώ και τώρα!

xristougenniatiko_dentro

xristougenniatiko_dentro

xristougenniatiko_dentro

xristougenniatiko_dentro

xristougenniatiko_dentro

xristougenniatiko_dentro

xristougenniatiko_dentro

stolidia_dentro

Αγαπημένο