ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Είναι πολύ μικρή η είσοδος του σπιτιού σας; Με ένα και μόνο αντικείμενο θα μοιάζει μεγαλύτερη

Αυτό είναι το αντικείμενο που θα κάνει την είσοδο ή το διάδρομο του σπιτιού σας να αλλάξουν!
1
'
Είναι πολύ στενή η είσοδος του σπιτιού σας; Με ένα και μόνο αντικείμενο θα μοιάζει μεγαλύτερη istock

Η είσοδος του σπιτιού είναι η πρώτη εικόνα που έχουμε για όλο το σπίτι. Επομένως, μπορεί να αλλάξει πλήρως τη διάθεση και την ψυχολογία μας. Όταν ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού μας, θα πρέπει να νιώθουμε ένα κύμα ζεστασιάς, αρμονίας και χαλάρωσης, ενώ οι επισκέπτες μας θα πρέπει να αισθάνονται αμέσως ευπρόσδεκτοι.

Πολλά σπίτια, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, έχουν μια μικρή είσοδο ή διαδρόμους που είναι υπερβολικά στενοί, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε το αίσθημα της καταπίεσης.

Φυσικά, δε μπορείτε να αλλάξετε την αρχιτεκτονική δομή του σπιτιού σας, ωστόσο υπάρχει λύση για να κάνετε τη μικρή σας είσοδο να μοιάζει μεγαλύτερη!  

Πώς να κάνω τη στενή είσοδο του σπιτιού μου να μοιάζει μεγαλύτερη

Εικόνα
μικρη εισοδος σπιτιου λυση

Το αντικείμενο που θα αλλάξει την εικόνα της εισόδου του σπιτιού σας ή του διαδρόμου σας  δεν είναι άλλο από τον καθρέφτη. Τοποθετήστε στο σωστό σημείο έναν καθρέφτη και δώστε βάθος στο χώρο. Ο φωτισμός που προσφέρει ο καθρέφτης μέσω της αντανάκλασης είναι αυτό που χρειάζεται η είσοδος του σπιτιού, που συνήθως στερείται όχι μόνο χώρου, αλλά και φωτισμού.

Δείτε επίσης: ZARA Home εκπτώσεις: 3+1 κομψά ριχτάρια για να διακοσμήσεις οικονομικά τον καναπέ στο σαλόνι σου

Ιδανικά λοιπόν, θα πρέπει να τοποθετήσετε τον καθρέφτη απέναντι από μια πόρτα που ενώνει ένα άλλο δωμάτιο για να αντανακλάται το φως που προέρχεται από αυτόν το χώρο ή απέναντι από ένα παράθυρο.

Εικόνα
μικρη εισοδος σπιτιου λυση

Έτσι, η είσοδος θα γεμίσει φως και θαλπωρή, ενώ ο καθρέφτης είναι ένα από τα διακοσμητικά στοιχεία που θα είναι πάντα στη λίστα των αγαπημένων αντικειμένων. Επίσης, είναι ιδιαίτερα χρήσιμος, διότι κάθε φορά που θα μπαίνετε ή θα φεύγετε, θα ρίχνετε μια ματιά στην εικόνα σας.

Μάθετε ακόμα: Δεν έχεις χώρο αποθήκευσης για τα παπούτσια σου; Βρήκαμε 4 απλούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τα τακτοποιήσεις

Αγαπημένο