ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Διακόσμηση μπεζ μπάνιου: Οι 3 ιδέες για να το κάνεις σαν από περιοδικό

Εύκολα και οικονομικά.
3
'
διακόσμηση μπεζ μπάνιου ιδέες 1 Shutterstock

Τα περισσότερα μπάνια στα καινούργια σπίτια, είναι καφέ - μπεζ ή έχουν πλακάκια σε τέτοιο χρώμα. Η διακόσμηση ενός μπάνιου σε καφέ, είναι υπόθεση που απαιτεί πολλή σκέψη, κυρίως γιατί οι ουδέτερες αποχρώσεις, μπορούν να κάνουν τον χώρο σου να φαίνεται βαρετός. Παρακάτω θα βρεις 3 ιδέες για να κάνεις το μπεζ μπάνιο σου σαν από περιοδικό, εύκολα και οικονομικά.

Ο σωστός συνδυασμός σώζει

Ο σωστός συνδυασμός χρωμάτων, ειδικά σε ό,τι αφορά ένα μπεζ μπάνιο, μπορεί να σε σώζει. Επίλεξε λεπτομέρειες με χρυσό, ειδικά σε πετσέτες και άλλα αξεσουάρ μπάνιου, από το ντισπένσερ για το σαπούνι μέχρι το πιγκάλ. Θα το αναδείξεις και θα το κάνεις σούπερ στιλάτο.

Εικόνα
διακόσμηση μπεζ μπάνιου ιδέες
Shutterstock

 

Το χαλάκι σου τι χρώμα είναι;

Το χαλάκι μπάνιου, είναι και αυτό ένα αξεσουάρ στο οποίο πρέπει να δώσεις την δέουσα σημασία. Μπορείς επίσης να κινηθείς σε λεπτομέρεια με χρυσό, είτε να επιλέξεις ένα κλασικό και αγαπημένο λευκό. Φυσικά, το λευκό θα απαιτεί περισσότερο καθάρισμα, οπότε πρέπει να το λάβεις υπόψη σου.

Εικόνα
διακόσμηση μπεζ μπάνιου ιδέες 2
Shutterstock

 

Μην ξεχνάς το φως

Το φως σε ένα μπεζ μπάνιο παίζει επίσης ρόλο. Μην κάνεις το λάθος να επιλέξεις μια λάμπα με κίτρινο φωτισμό, νομίζοντας ότι θα «δέσει» γιατί θα σου κοστίσει ακριβά, ειδικά σε ό,τι αφορά το αισθητικό κομμάτι. Μια λευκή λάμπα είναι η πιο σωστή επιλογή.

Αγαπημένο