ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Διακόσμηση μπάνιου: Τι μπορείς να βάλεις στο μπάνιο σου αντί για πλακάκια

Υπάρχουν λύσεις και μάλιστα πολύ πιο οικονομικές από το να αλλάξεις όλο το μπάνιο σου.
3
'
διακόσμηση μπάνιου αντί για πλακάκια Shutterstock

Η διακόσμηση μπάνιου και γενικά το να βρεις ιδέες για το μπάνιο σου σε ότι αφορά τα πλακάκια ή στο πώς να κάνεις ανακαίνιση μπάνιου χωρίς πλακάκια, είναι από τα πιο δύσκολα ζητήματα σε ό,τι αφορά την διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Όμως, υπάρχουν λύσεις και μάλιστα πολύ πιο οικονομικές από το να αλλάξεις όλο το μπάνιο σου. Ειδικά αν βρεις τον κατάλληλο τεχνίτη, σίγουρα ένα από τα 3 παρακάτω θα σου ταιριάξουν και θα αλλάξουν τον χώρο σου.

Πέτρα 

Είναι η απόλυτη τάση στην διακόσμηση/ανακαίνιση μπάνιου. Μπορείς να κάνεις μόνο τον τοίχο πάνω από τη μπανιέρα σου σε πέτρα, είτε σε γκρι, είτε και σε μπεζ και να αλλάξεις όλο τον χώρο. Αν μάλιστα βάλεις στο μπάνιο σου και φυτά εσωτερικού χώρου, τότε θα έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα.

Εικόνα
διακόσμηση μπάνιου χωρίς πλακάκια 1
Shutterstock

Ξύλο

Και όμως είναι εφικτό, χωρίς να σου φουσκώσει. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι πιο κοστοβόρα από την πέτρα, αλλά θα αλλάξει επίσης τον χώρο σου. Μπορείς να απευθυνθείς σε έναν ειδικό ώστε να σε κατευθύνει ανάλογα.

Εικόνα
διακόσμηση μπάνιου χωρίς πλακάκια 2
Shutterstock

Μωσαϊκό

Ναι, σωστά βλέπεις. Μπορείς να κάνεις ένα μοντέρνο μπάνιο με μωσαϊκό, ειδικά αν δεν βάλεις το κλασικό μαύρο ή καφέ που είχαν όλα τα σπίτια στα 80's (από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι το δεύτερο είναι χειρότερο). Στην αγορά θα βρεις πάρα πολλά διαφορετικά είδη, ώστε να διαλέξεις τι είναι αυτό που θα ταιριάξει καλύτερα με τον χώρο σου. Μπορείς είτε να επιλέξεις ένα σε αποχρώσεις ίδιου χρώματος, είτε και κάποιο άλλο που θα σου τραβήξει την προσοχή. Η συμβουλή μου είναι όμως, να μην παρεκκλίνεις πολύ από το στιλ του υπόλοιπου σπιτιού.

Αγαπημένο