ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κάνε το σπίτι σου minimal chic με κεραμικά βάζα που θυμίζουν έργα τέχνης!

Αν είσαι fan της μοντέρνας διακόσμησης, τότε σίγουρα θα ερωτευτείς με αυτήν την πρόταση!
3
'
Minimal chic διακόσμηση με κεραμικά βάζα istock

Το Interior Design έχει μπει τα τελευταία χρόνια για τα καλά στην ζωή μας. Θες οι διεθνείς vloggers που κάθε τόσο μας ξεναγούν σε υπέροχα εξωτικά μέρη του πλανήτη με απίστευτη αισθητική;

Θες η επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εκεί οι εικόνες εμφανίζονται στυλιζαρισμένες; Θες το Pinterest που υπάρχει ακόμη και στο κινητό μας τηλέφωνο σαν εικονίδιο και το συμβουλευόμαστε κάθε τόσο, όταν θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού μας;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που σταθερά μας γοητεύει όλο και περισσότερο η εσωτερική διακόσμηση, η λύση είναι μια ώστε να μην αδειάσει πρόωρα το πορτοφόλι μας σε μια επίσκεψη μας σε κάποια αλυσίδα με αντίστοιχα είδη και αυτή ακούει στο όνομα "Details".

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης: Θέλεις μια ανακαίνιση με μοντέρνα διακόσμηση; Πάρε ιδέες από τα μοντέρνα σπίτια των διάσημων

Details –ελληνιστί λεπτομέρειες- που θα ανανεώσουν το vibe του προσωπικού σου χώρου στην στιγμή και μάλιστα χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία!

Ο μόνος κανόνας που σου υπενθυμίζω σε αυτή την περίπτωση, είναι οι λεπτομέρειες που θα διαλέξεις να έχουν μια αρμονία τόσο μεταξύ τους, όσο και με το ύφος του χώρου που θες να αλλάξεις ή να βελτιώσεις!

Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, πάμε να σου δείξω μερικά κεραμικά βάζα –όλα στο ίδιο ύφος- που ξεχώρισα από την αλυσίδα H&M HOME και πιστέυω πως αν τα επιλέξεις θα κάνουν τον χώρο σου να μοιάζει minimal chic με άποψη.

Εικόνα
κεραμικά βάζα

 

Εικόνα
κεραμικά βάζα

 

Εικόνα
κεραμικά βάζα

 

Εικόνα
κεραμικά βάζα

 

Τα παραπάνω κεραμικά βάζα τα βρίσκεις –υπενθυμίζω- στα καταστήματα H&M HOME με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 12,99 ευρώ μέχρι 29,99 ευρώ!

Αν τα προτιμήσεις, περιμένουμε φωτογραφίες του χώρου σου στο DM του λογαριασμού μας στο Instagram @bestofyou.gr!

Δες και αυτό: Ανακαίνιση μπάνιου - Συμβουλές και ιδέες για να πετύχεις μια οικονομική και γουστόζικη ανακαίνιση

Αγαπημένο