ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 πράγματα που σίγουρα θα σου λείψουν μόλις λήξει η καραντίνα

Με την επιστροφή στην κανονικότητα, θα τα χάσεις...
3
'
karantina-sto-spiti

Μπορεί όλοι μας να θέλουμε να πάρουμε την παλιά μας ζωή πίσω, μπορεί όλοι να μιλάμε για το πόσο διαφορετικές είναι οι φετινές γιορτές, όμως με την επιστροφή στην κανονικότητα και την λήξη της καραντίνας, σίγουρα υπάρχουν 3 πράγματα που όχι μόνο θα σου λείψουν, αλλά θα τα νοσταλγείς...

Ποια είναι αυτά που θα νοσταλγείς μετά την καραντίνα

Το σπίτι σου

Είσαι όλη μέρα σπίτι, επιθυμείς διακαώς να βγεις έστω και για ένα περπάτημα, και ώρες ώρες το ίδιο σου το σπίτι σε πνίγει. Με την επιστροφή σου στους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας όμως, σίγουρα θα σου λείπουν οι ώρες που καθόσουν στον καναπέ και δεν έκανες απολύτως τίποτα. Θα σου λείψει ο χώρος σου, η ίσως υπερβολική ηρεμία σου και εκείνα τα ατελείωτα χουζούρια...

karantina-sto-spiti-paidia

Τα παιδιά σου

Αν έχεις παιδιά, σίγουρα έχεις σκεφτεί τουλάχιστον μία φορά την ημέρα πόσο ωραία θα ήταν να άνοιγαν τα σχολεία άμεσα. Όμως, είναι βέβαιο πως όταν φύγουν από το σπίτι, θα σου λείψουν αφάνταστα. Θα νοσταλγείς εκείνα τα πρωινά που παίζατε με τις ώρες, οι συζητήσεις σας, μέχρι και οι ατελείωτες ερωτήσεις τους και το «μαμά» που ηχεί όλη μέρα στα αυτιά σου.

karantina-sto-spiti-thetika

Το ταίρι σου

Η συγκατοίκηση με την καραντίνα, είναι για πολλούς ιδιαίτερα δύσκολη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ανάμεσα στην πρώτη και την δεύετρη καραντίνα, αυξήθηκαν τα διαζύγια και τα ζευγάρια που χώρισαν. Με μαθηματική ακρίβεια ωστόσο, σου λέω πως θα σου λείψει πολύ το ταίρι σου όταν επιστρέψετε και οι δύο στους ρυθμούς σας και συναντιέστε για 2-3 ώρες το βράδυ, κυρίως μετά που θα έχουν κοιμηθεί τα παιδιά.

Η ρήση λέει πως «δεν καταλαβαίνεις την αξία κάποιου πράγματος, μέχρι να το χάσεις» και αυτό ισχύει και στην περίπτωση της καραντίνας. Μπορεί να έχει αρκετά αρνητικά, όμως δεν γίνεται να μην αναφέρουμε και τα θετικά της.

Αγαπημένο