ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δίαιτα με καραντίνα: 3 τρόποι να πετύχει

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις.
3
'
dieta-me-karadina

Αν κι εσύ έχεις ξεκινήσει ή θέλεις να ξεκινήσεις δίαιτα μέσα στην καραντίνα, αυτό το άρθρο είναι για εσένα! Υπάρχουν τρόποι για να πετύχει και το όλο ζήτημα είναι πολύ πιο απλό από όσο νομίζεις, αφού περιλαμβάνει 3 βήματα, τα οποία για να αποδώσουν το μόνο που χρειάζονται είναι θέληση και πειθαρχία από εσένα. Πάμε λοιπόν να δούμε τον οδηγό της επιτυχίας:

Βήμα #1 Οργανώσου

Όπως σε καθετί που θέλεις να πετύχεις, έτσι και στην δίαιτά σου χρειάζεται να οργανωθείς. Πήγαινε στα καταστήματα τροφίμων ώστε να προμηθευτείς όσα χρειάζεσαι και απομάκρυνε από τα ντουλάπια σου οτιδήποτε δεν περιέχει η δίαιτά σου. Από πρακτική άποψη, είναι αδύνατο να υποκύψεις και να φας για παράδειγμα πατατάκια όταν αυτά δεν υπάρχουν στα ντουλάπια σου.

dieta-me-karadina-idees

Βήμα #2 Ξεχώρισε την πείνα από την πλήξη

Υπάρχουν δεκάδες έρευνες που αναλύουν πως είναι πιο πιθανό να καταναλώσουμε μεγαλύτερες ποσότητες τροφίμων όταν βαριόμαστε ή είμαστε σε συναισθηματική φόρτιση. Δεδομένου ότι η καραντίνα έχει επηρεάσει την ψυχολογία όλων μας, πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις την πείνα σου από την απλή πλήξη ώστε να μην λαμβάνεις περισσότερες θερμίδες από αυτές που πρέπει να καταναλώνεις προκειμένου να χάσεις το επιθυμητό βάρος.

dieta-me-karadina-tips

Βήμα #3 Δείξε αυτοπειθαρχεία 

Ακόμα και αν δεν βαριέσαι, αλλά όντως πεινάς είναι πολύ βασικό να δείξεις αυτοπειθαρχεία και αυτοσυγκράτηση για να πετύχει η δίαιτά σου. Αν θέλεις να φας κάποιον σνακ, σίγουρα ξέρεις τι να επιλέξεις και επίσης σίγουρα ξέρεις τι δεν πρέπει να φας για κανένα λόγο. Προσπάθησε να ελέγξεις το μυαλό σου και δεν θα σου βγει σε κακό.

Το πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνεις όμως είναι να βεβαιωθείς πως την δίαιτα την οποία έχεις ξεκινήσει, την έχεις ξεκινήσει για εσένα και λόγω εξωτερικών παραγόντων. Η πίστη στον εαυτό σου, η συνεννόηση με έναν ειδικό αλλά και η υπομονή, είναι τα βασικά εργαλεία ώστε αυτή τη φορά, ακόμα και εν μέσω καραντίνας, η δίαιτά σου θα πετύχει.

Αγαπημένο