ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 δώρα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να λάβει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αυτό το άρθρο, πρέπει να το δείξεις στο σύντροφό σου!
3
'
Άγιος Βαλεντίνος δώρα Shutterstock

Ας το παραδεχτούμε: Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κυρίως γυναικεία υπόθεση. Λίγο ο ρομαντισμός, λίγο τα δώρα, όλες λίγο ή πολύ θέλουμε να ζήσουμε τη στιγμή και να κάνουμε κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό μας. Σίγουρα κάθε δώρο που λαμβάνεις έχει τη δική του, ξεχωριστή σημασία αλλά υπάρχουν και ορισμένα που όλες μας θα θέλαμε να λάβουμε, όπως για παράδειγμα τα παρακάτω:

Λουλούδια

Ακόμα και ένα λουλούδι είναι ένα από τα ωραιότερα δώρα, αλλά μην μου πεις ότι δεν θα ενθουσιαζόσουν στη θέα ενός τεράστιου μπουκέτου ή μιας γλάστρας που θα έφτανε στο σπίτι σου σε ανύποπτη στιγμή. Ο ρομαντισμός, δεν έχει χαθεί ακόμα και σίγουρα κάτι τέτοιο θα σου έφτιαχνε την ημέρα.

Γλυκά

Δε μιλάω για μια σοκολάτα, όχι. Είπαμε, τα συγκεκριμένα δώρα κάθε γυναίκα θα ήθελε να τα λάβει και άρα πρέπει να είναι ένα βήμα παρακάτω από τα συνηθισμένα. Ένα υπέροχο δώρο για καθεμιά από εμάς θα ήταν μια τούρτα με μια όμορφη αφιέρωση ή με έναν στίχο από ένα ερωτικό ποίημα. Αν μάλιστα, βάλω τη φαντασία μου να δουλέψει θα σου έλεγα ότι μια υπέροχη ιδέα θα ήταν να λάβεις ή να στείλεις στον αγαπημένο σου μια custom made τούρτα, που έχει διαμορφωθεί μόνο για ένα πρόσωπο: εσένα ή εκείνον. Αν δεν θέλεις να χαλάσεις πολλά χρήματα ή αν το budget του συντρόφου σου είναι περιορισμένο, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας γλυκές δημιουργίες για την ημέρα.

Κοσμήματα

Αυτό το άφησα για το τέλος, γιατί είναι το πιο ακριβό, αλλά και το πιο εντυπωσιακό από όλα. Καμία γυναίκα δεν θα μείνει ασυγκίνητη στη θέα ενός εντυπωσιακού κολιέ ή ενός σετ με σκουλαρίκια, περιδέραιο και βραχιόλια. Αν θέλεις να κάνεις την κίνηση, αλλά το budget σου δεν στο επιτρέπει, μπορείς να περιοριστείς σε ένα κομψό μεν, faux δε σετ το οποίο εντυπωσιάζει χωρίς να σου έχει κοστίσει μια περιουσία. Εξάλλου, η κίνηση είναι που μετράει. 

Αγαπημένο