ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τα 5+1 πιο ελκυστικά γυναικεία αρώματα για το δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου!

Τι να επιλέξεις για να εντυπωσιάσεις!
08.02.2023
1
'
Τα 5+1 πιο ελκυστικά γυναικεία αρώματα για το δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου! Photo/Istock

Σίγουρα δεν χρειάζεται να είσαι σε σχέση για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και προσωπικά πιστεύω ότι είτε το γιορτάσεις με τον φίλο σου είτε μόνη, πραγματικά δεν μπορεί να κάνεις λάθος, όταν πασπαλίζεσαι μ’ ένα σαγηνευτικό άρωμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα αρώματα μπορεί να είναι το μυστικό που θα κάνει αξέχαστη την παρουσία σου σε κάθε σου βήμα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε συνδυάσει έναν άνθρωπο με το άρωμά του, ενώ πολλοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι είναι ένας λόγος να ερωτευτεί ο ένας τον άλλον χάρη στην μυρωδιά.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ιδανική στιγμή για να σαγηνεύσεις τον σύντροφό σου ή τη νέα γνωριμία σου με το άρωμά σου. Κάθε χρόνο, τέτοια στιγμή όλες οι γυναίκες προετοιμάζομαστε για την Valentines ημέρα. Και η περιποίηση μας ξεκινάει από μέσα προς τα έξω και από πάνω προς τα κάτω.

Αυτά τα σαγηνευτικά αρώματα της λίστας θα καλύψουν όλα τα γούστα! Θα βρεις μερικές κλασικά ρομαντικές νότες εδώ ( λουλούδια και εσπεριδοειδή), αλλά έχουμε επίσης μερικά “βαριά” και πλούσια αρώματα. Αν θέλεις να κατακτήσεις την καρδιά του amore σου, τότε επένδυσε σ’ ενα άρωμα που θα τον ταξιδέψει.

Διάβασε τη συνέχεια στο Glance.gr

Αγαπημένο