ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μη φοβάσαι να εγκαταλείψεις το καλό για να πας σε κάτι σπουδαίο

Τι να κάνεις για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που δεν σου επιτρέπουν να εξελιχθείς.
3
'
Mη φοβάσαι να προχωρήσεις σε κάτι σπουδαίο shutterstock

Ο καθένας θέλει να ζήσει τη ζωή του σύμφωνα με τη θέληση και τις επιθυμίες του, αλλά υπάρχουν πράγματα που τον εμποδίζουν να εκπληρώσει τις επιθυμίες αυτές. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους. Ο δρόμος πολλές φορές κλείνεται από έναν «μεγάλο ογκόλιθο». Ανεξάρτητα από το οτιδήποτε, πρέπει πάντα να θυμάσαι: Μη φοβάσαι να εγκαταλείψεις το καλό για να πας για το σπουδαίο.

Διάβασε επίσης γιατί το να είσαι διαφορετικός είναι δύναμη κι όχι αδυναμία.

Μερικές φορές είναι θέμα οικογένειας, των μελών που σε κρατούν γερά σε συγκεκριμένα πλαίσια.  Ή μπορεί να μην έχεις αρκετούς πόρους ή χρήματα για να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα σε έφερναν πιο κοντά σε αυτό που αγγίζει την ευτυχία. Άλλες φορές είναι η ψυχική υγεία ή η ψυχική ικανοποίηση που λειτουργούν ως αποκλεισμός για ένα άτομο που δεν του επιτρεπει να  κυνηγήσει αυτό που θέλει. Άλλες πάλι φορές είναι η στιγμή που επενδύετε για να εκπληρώσετε τις προσδοκίες των άλλων αλλά όχι σε αυτό που επιθυμεί. Μερικές φορές είναι ο φόβος της αποτυχίας ή μια χαλαρή στάση στη λήψη μεγάλων αποφάσεων. Αρκετές φορές υπάρχει έλλειψη σαφήνειας αλλά το χειρότερο από όλα είναι όταν πιστέψει και πεις "Δεν μπορώ να το κάνω".

Πώς μπορείς να προχωρήσεις μπροστά

Με το σώμα να παρέχει δύναμη, με το μυαλό να παρέχει νοημοσύνη, με την καρδιά να παρέχει συναισθηματική δύναμη και πάθος, με την ψυχή να παρέχει τη εσωτερική ενέργεια, όλα αυτά τα "μερικές φορές", όλες οι αμφιβολίες σου μπορούν να αλλάξουν. Το γεγονός ότι το μόνο μέρος όπου η επιτυχία έρχεται πριν από τη δουλειά, είναι το λεξικό, είναι απολύτως σωστό. Ξεκίνησε να εργάζεσαι για να πετύχετε τις επιθυμίες σου με όσα διαθέτεις και με αυτά που μπορείτε να κάνεις και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

Ο αγώνας είναι απαραίτητος σε κάθε φάση της ζωής, χωρίς αγώνα δεν μπορεί κανείς να έχει τον ενθουσιασμό της επιτυχίας.  Κράτα στο μυαλό σου κι αυτή τη φράση του Thomas Edison: «Δεν έχω αποτύχει, απλά βρήκα 10.000 τρόπους που δεν θα λειτουργήσουν»

Και να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια

Τα εμπόδια δεν είναι καθόλου εμπόδια, είναι οι προκλήσεις και οι δοκιμές στο αρχικό στάδιο της μελλοντικής επιτυχίας. Αυτό που θα κάνεθς με τα επικείμενα φυσιολογικά εμπόδια καθορίζει την επιτυχία σου. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα συγκεντρώσεις δύναμη από αυτά. Διάβασε περισσότερα για το πώς να ξεπερνάς τις όποιες δυσκολίες εδώ.

Τέλος να  θυμάσαι ότι: Μην εγκαταλείπεις ποτέ τις επιθυμίες και τα όνειρά σου γιατί δεν θα μάθεις πόσο κοντά ήσουν στην επιτυχία όταν τα παρατήσεις.

Διάβασε ακόμα: Πώς και γιατί να αγνοήσεις το comfort zone σου

Αγαπημένο