ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δημήτρης Λιγνάδης: Πώς περνάει τις πρώτες ημέρες του στις φυλακές Τρίπολης

Ποια τα χαρακτηριστικά τους;
01.03.2021
2
'
Δημήτρης Λιγνάδης φυλακές ρεπορτάζ

Το πώς περνάει τις πρώτες ημέρες του στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης, περιέγραψε ο Τάσος Τεργιάκης στο «Πρωινό» τη Δευτέρα.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι ψύχραιμος και λιγομίλητος, ενώ βρίσκεται σε καραντίνα, λόγω κορονοϊού μέχρι τις 5 Μαρτίου.
Μετά θα αποφασιστεί αν θα πάει σε ατομικό κελί ή κελί 3-4 ατόμων. Συνομιλεί με τον αδερφό του και τον δικηγόρο του μέσω καρτοτηλεφώνου, ενώ προαυλίζεται 2 φορές την ημέρα. Παράλληλα προετοιμάζει ήδη το αίτημα αποφυλάκισής του.

Όσον αφορά της φυλακές Τριπόλεως: Πρόκειται για ένα παλιό σωφρονιστικό κατάστημα, με 111 κρατούμενους, όλους για σεξουαλικά αδικήματα. Υπάρχει ένα μικρό προαύλιο με ένα μεγάλο δέντρο. Εκεί βρίσκονται και τα καρτοτηλέφωνα. Οι ντουζιέρες βρίσκονται εκτός θαλάμων, ενώ δεν υπάρχει καθόλου προσωπικό. Όλες τις δουλειές τις κάνουν οι κρατούμενοι, ενώ ακόμη και ο γιατρός είναι εξωτερικός συνεργάτης.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο Δημήτρης Λιγνάδης είπε στον διευθυντή των φυλακών ότι μόλις τελειώσει η καραντίνα του, δεν έχει πρόβλημα να είναι στο κελί με άλλους κρατούμενους, καθώς δεν αισθάνεται ανασφαλής.

Δες το βίντεο με το ρεπορτάζ για το πώς περνάει τις πρώτες ημέρες του στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης στο FTHIS.gr

Αγαπημένο