ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω χάσει τον ύπνο μου με τα όσα συμβαίνουν, με θλίβει που κάποιοι φίλοι μου κατηγορούνται»

Ο ηθοποιός, άνοιξε την καρδιά του στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.
3
'
See the video
Σπύρος Μπιμπίλας Λιγνάδης Πρωινό

Στο Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σπύρος Μπιμπίλας, οποίος άνοιξε την καρδιά του για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου, στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.  Ο ηθοποιός διευκρίνισε πως για τα όσα ακούγονται: «Δεν με πείραξε καθόλου, ούτε έδωσα σημασία και όπως είδατε δεν απάντησα. Αφού απάντησαν όλοι οι άλλοι, γιατί να απαντήσω εγώ; Δεν απάντησα τίποτα».

Στη συνέχεια όμως τόνισε: «Με θλίβει που κάποιοι φίλοι μου κατηγορούνται. Έχω χάσει τον ύπνο μου. Είναι πολύ δυσάρεστη κατάσταση να σκέφτεσαι ότι ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα σου πολλά χρόνια και έχει παίξει και ρόλο φυσικά στην ζωή μου και στην καριέρα μου, αυτή τη στιγμή κατηγορείται κι εγώ είμαι σε αυτή τη θέση μου είμαι και ασφαλώς πρέπει να έχω μια πολύ σωστή και σαφή θέση. Η σιωπή λέει πιο πολλά από τα λόγια».

«Τη μέρα που έγινε αυτό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο 40 χρόνια δεν είχα καμία επαφή, εκείνο το βράδυ που περιμέναμε όλοι να δούμε αν θα προφυλακιστεί, δέχθηκα μηνύματα αγάπης από όλη την Ελλάδα. Και σκέφτηκα εκείνη την ώρα αυτόν τον άνθρωπο που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Δες όλη τη συνέντευξή του στο παραπάνω βίντεο.
 

Αγαπημένο