ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω βάλει τα κλάματα για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και για το σημείο που έφτασε»

Όλα όσα είπε στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ.
05.03.2021
3
'
Μπιμπίλας Σρόιτερ Λιγνάδης

Καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk», βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε  για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με τις καταγγελίες συναδέλφων του για κακοποίηση που έχουν βιώσει στον εργασιακό τους χώρο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε και στην υπόθεση του τέως Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή και βρίσκεται ήδη στην φυλακή.

«Και παλιότερα υπήρχαν καταγγελίες για εργασιακά προβλήματα και μια φορά είχε βρεθεί κάποιος που είχε χτυπήσει άνθρωπο και είχε φτάσει στα δικαστήρια. Καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις δεν υπήρχαν… Ήταν ένα κακό σπυρί που έσπασε και βρεθήκαμε σε αυτή την κατάσταση μάλλον γιατί βρισκόμαστε σε πλήρη αδράνεια δουλειάς… Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να αποκαλύψω λόγω της θέσης μου πράγματα για τις καταγγελίες…. Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ξεκίνησε εκτός Σωματείου και είναι περίεργο που στο υπόμνημα που κατατέθηκε αναφέρεται στο Σωματείο.

Αυτό δε θα μπορούσα να το πιστέψω. Έχω βάλει τα κλάματα για αυτό. Δε ξέρω αν άνθρωπος της Τέχνης σε άλλο κράτος έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Είναι τραγικό. Αυτές οι αναφορές στο Σωματείο στο υπόμνημά του είναι λάθος της υπερασπιστικής του γραμμής. Τον κύριο Λιγνάδη τον έχω συναντήσει πρώτη φορά πριν 40 χρόνια και από τότε μόνο σε κάποιες πρεμιέρες που χαιρετιόμασταν από μακριά… Όταν δε βγήκε καλλιτεχνικός διευθυντής του έστειλα μήνυμα για συγχαρητήρια… Με παραξένεψε αυτό γιατί όταν έναν άνθρωπο τον έχεις συγχαρεί και σε έχει υποδεχτεί με εγκαρδιότητα ως πρόεδρο του Σωματείου πως τα λες αυτά, δε μπορώ να καταλάβω ποιος του τα έγραψε αυτά… Δε με πείραξε το μέτριος ηθοποιός, δεν κρατάω καμία κακία, ποτέ δεν έχω κρατήσει κακία. Εκείνο το βράδυ παρόλο που μένω μόνος μου ένιωσα ότι με έχει αγκαλιάσει όλη η Ελλάδα και πραγματικά σκέφτηκα τον Δημήτρη που ήταν μόνος του σε ένα κελί. Λυπάμαι πραγματικά που έφτασε σε αυτό το σημείο και που ο ίδιος άφησε τον εαυτό του να φτάσει εκεί», ανέφερε ο ίδιος μεταξύ άλλων, όπως είχε κάνει και στο Πρωινό.

Δες το βίντεο με τα όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Δημήτρη Λιγνάδη, στο FTHIS.gr

Αγαπημένο