ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τα 10 πράγματα που κάνουν οι παραγωγικοί άνθρωποι για μια καλύτερη ζωή!

Όσο περισσότερες θετικές συνήθειες αποκτήσετε, τόσο καλύτερη θα γίνετε η διαχείριση του χρόνου σας!
2
'
Τα 10 πράγματα που κάνουν οι παραγωγικοί άνθρωποι για μια καλύτερη ζωή! Καλύτερη_ζωή

Θέλετε να γίνετε πιο προσεκτικοί με το χρόνο σας; Ξέρετε ότι είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε όλα. Το να είσαι παραγωγικός είναι διαφορετικό όταν έχεις συνηθίσει στην αναβλητικότητα. Οι άνθρωποι που είναι αποτελεσματικοί στην καθημερινότητά τους φαίνεται να έχουν παρόμοιες συνήθειες πάντα υπό έλεγχο. Τι τους ξεχωρίζει; Η συνέπεια.

Είναι οι άνθρωποι που έχουν ένα καθημερινό σχέδιο δράσης, ενσωματώνουν υγιεινές συνήθειες όλη την ημέρα και δίνουν προτεραιότητα στο πρόγραμμα ύπνου τους. Είτε πρόκειται για ένα είτε για όλα αυτά τα παραδείγματα, όσο περισσότερες θετικές συνήθειες αποκτήσετε, τόσο καλύτεροι θα γίνετε με τη διαχείριση του χρόνου σας και οι μέρες σας θα είναι κάτι που θέλετε ειλικρινά να αδράξετε.

Διαβάστε παρακάτω για 10 πράγματα που κάνουν οι παραγωγικοί άνθρωποι για να ζήσουν την καλύτερη ζωή τους και να εργαστούν τελικά πιο έξυπνα, και όχι πιο σκληρά.

1. Διαλογιστείτε ή γράψτε ημερολόγιο το πρωί

Εικόνα
diary

 

Για να είστε ήρεμοι, ισορροπημένοι και χωρίς άγχος. Το ημερολόγιο είναι το πρώτο βήμα στο ταξίδι σας για να γίνετε παραγωγικοί, γιατί εάν είστε σε θέση να επικεντρώσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, θα είστε συγκεντρωμένοι και στην επόμενη εργασία σας.

2. Ολοκληρώστε μια εργασία πριν ξεκινήσετε μια νέα.

Η εστίαση σε ένα πράγμα τη φορά είναι ευεργετική για την παραγωγικότητα, επειδή αφήνει λιγότερο χώρο για λάθη. Υπάρχει χρόνος και χώρος για πολλαπλές εργασίες. Χρησιμοποιήστε την καλύτερη κρίση σας όταν πρόκειται να αναθέσετε το χρόνο σας στην επόμενη κίνηση σας.

3. Κάντε πρώτα το έργο που φοβάστε περισσότερο.

Βγάλτε το από τη μέση. Στη συνέχεια, απολαύστε την υπόλοιπη μέρα σας.

4. Σκεφτείτε έξω από το "κουτί".

Εικόνα
write

 

Διατηρώντας ένα δημιουργικό μυαλό, προσπαθείτε ενεργά να καταλάβετε πώς να κάνετε τις εργασίες σας πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

5. Δώστε προτεραιότητα.

Έχοντας λίστες υποχρεώσεων με σειρά προτεραιότητας, μπορείτε να αποκλείσετε αυτά που πρέπει να γίνουν με σειρά σπουδαιότητας.

6. Έχετε υγιεινές συνήθειες ύπνου.

Η τήρηση ενός τακτικού προγράμματος ύπνου θα σας βοηθήσει επίσης να τηρείτε μια ρουτίνα. Μια σταθερή ρουτίνα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να αυξήσετε την παραγωγικότητα.

7. Σχεδιάστε συνειδητά τα γεύματα.

Οι υγιεινές επιλογές τροφίμων επιτρέπουν την καθαρή σκέψη και αυξάνουν την εγκεφαλική ισχύ, κάτι που σας βοηθά με τη συνολική ποιότητα ζωής σας. Και η κατανομή και ο προγραμματισμός των γευμάτων σας εκ των προτέρων θα σας εξοικονομήσει χρόνο όλη την ημέρα.

8. Ακολουθήστε τον κανόνα των δύο λεπτών.

Ο Ντέιβιντ Άλεν είναι ένας γκουρού παραγωγικότητας που λέει: «Αν χρειάζονται δύο λεπτά ή λιγότερο, κάντε το τώρα». Σε ένα περιβάλλον εργασίας, ένα παράδειγμα αυτού είναι εάν έχετε ένα email, απαντήστε σε αυτό αμέσως αντί να το αφήσετε να καθίσει και να πλημμυρίσει τα εισερχόμενά σας. Δείτε το, διαβάστε το, απαντήστε και προχωρήστε.

9. Επιμείνετε σε ένα πρόγραμμα προπόνησης.

Εικόνα
gym

 

Για τους περισσότερους παραγωγικούς ανθρώπους, μια προπόνηση δεν είναι μια αγγαρεία. Αντίθετα, είναι ο προγραμματισμένος χρόνος αυτοφροντίδας τους.

10. Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα ελέγχου στο τηλέφωνό.

Ο περιορισμός του αριθμού των συντριπτικών ειδοποιήσεων που λαμβάνετε κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα σας.

Αυτές είναι οι 10 συνήθειες των παραγωγικών ανθρώπων που τους βοηθούν στην οργάνωση της ζωής τους. Τελικά, το να αφήνεις τα πράγματα στον "αέρα" καταφέρνει να προκαλεί μόνιμο άγχος ενώ με τον σωστό προγραμματισμό θα μπορείτε να ολοκληρώνεται όλες τις εργασίες σας. 

Αγαπημένο