ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος αποκαλύπτει τα δικά του Skin Care Tips

Ποιος είπε ότι η φροντίδα προσώπου δεν αφορά και τους άντρες;
24.05.2021
2
'
Νεκτάριο Κυρκόπουλος

Οι συμβουλές φροντίδας που ακολουθούν είναι από την προσωπική εμπειρία και ρουτίνα περιποίησης του Νεκτάριου Κυρκόπουλου και μπορεί να σου φανούν χρήσιμες.

Ας δούμε λοιπόν τα tips περιποίησης που ακολουθεί ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος

1. Παρά πολύ σημαντικό είναι το πλύσιμο του προσώπου μας 2 φορές την ημέρα με ένα καλό προϊόν καθαρισμού και όχι με σαπούνι.

2. Κάτι άλλο που πρέπει να προσέχουμε είναι να πλένουμε το πρόσωπό μας με χλιαρό νερό, γιατί το να εκθέτουμε το πρόσωπό μας σε ακραίες θερμοκρασίες μπορεί να προκαλέσει ξηροδερμία και ερεθισμούς.

3.  Αν γυμναζόμαστε και ιδρώνουμε πολύ τότε πλένουμε το πρόσωπο μας και μετά την άσκηση.

Εικόνα
Νεκτάριος Κυρκόπουλος

 

4. Κάτι άλλο που πρέπει να προσέχουμε μετά το πλύσιμο του προσώπου μας, είναι να σκουπιζόμαστε απαλά ταμποναριστά κι όχι βιαστικά με δύναμη. 

5. Το επόμενο βήμα που πρέπει να προσέξουμε είναι το ξύρισμα. Ένας τρόπος είναι να ξυριζόμαστε αμέσως μετά το μπάνιο, γιατί τα γένια μας είναι πιο μαλακά και αυτό κάνει την όλη διαδικασία ευκολότερη.

6. Στη συνέχεια καλό είναι να χρησιμοποιούμε μια καλή ενυδατική κρέμα ημέρας και καλό θα είναι να επιλέξουμε μια που να έχει δείκτη αντηλιακής προστασίας και να μην είναι λιπαρή.

Εικόνα
Νεκτάριος Κυρκόπουλος

 

Τέλος, σχετικά με το ξύρισμα αν δεν έχεις πολλές τρίχες είναι προτιμότερο να τις ξυρίσεις όλες, γιατί οι πιθανότητες είναι, ότι είσαι ο τύπος του άνδρα που δείχνει καλύτερα ξυρισμένος. Από την άλλη, αν έχεις πλούσια γενειάδα τρίμαρε την με τον σωστό τρόπο που να ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου σου και το στυλ των μαλλιών σου. 

Αγαπημένο